Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

QUOTE(Daluze 2 @ 2011 05 07, 21:20)
Sveiki, visi,

kiek paskaičiau, neradau info apie viešbučius. Sakykite, ar apsimoka Tenerifėje nuomotis apartamentus be maitinimo (4 žmonėms apie 1000 Lt) Įdomu, kokios ten maisto kainos parduotuvėse ir kavinėse bent apytikriai. Būčiau labai dėkinga už info ir patarimus smile.gif

Jei apytikriai, tai panašiai kaip pas mus tik eurais smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Frezija13 @ 2011 05 07, 21:48)
O MB teiraujasi ar yra galimybė Tenerifėje panardyti ? smile.gif

Paskutiniuosius mėn.;  žiūriu , kad yra grįžusių iš Tenerifės  smile.gif  gal galėtumėte pasakyti per kur skridote ir kiek kainavo skrydis  ?

Ačiū.

Yra galimybė, dar ten organizuojamos tokios nardymo paslaugos su tokiais povandeniniais motociklais.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Pagalvojau, kad su 2 vaikais tikrai sudėtinga be maitinimo vykti... Kas iš to, kad turėsime prabangius apartamentus už neblogą kainą , bet jei maistas brangus, tai bendra kelionės kaina labai išaugs.
Gal kas nors vykote be maitinimo ir galite paneigti mano abejones?
Esmė ta, kad apartamentus aš jau įsigijau, bet dar galiu atsisakyti per 7 dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 08 gegužės 2011 - 11:24
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 05 08, 12:22)
Ačiū už atsakymus  4u.gif
Pagalvojau, kad su 2 vaikais tikrai sudėtinga be maitinimo vykti... Kas iš to, kad turėsime prabangius apartamentus už neblogą kainą , bet jei maistas brangus, tai bendra kelionės kaina labai išaugs.
Gal kas nors vykote be maitinimo ir galite paneigti mano abejones?
Esmė ta, kad apartamentus aš jau įsigijau, bet dar galiu atsisakyti per 7 dienas.

kaip ir rasiau jums i a.z as esu buvus ir be maitinimo ir su,tai man labiau su patinka,ypac su vaikais,jiems jau vien,kad einam i valgykla valgyti,patikdavo smile.gif jei vien tik kavinese maitintis manau,kad butu tikrai brangiau mirksiukas.gif tik pietu si karta atsisakem,nes jei buni kelionej,tai ne visad pavyksta gryzsti diena i viesbuty,manau pusrysiu ir vakarienes pilnai uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 05 07, 19:20)
Sveiki, visi,

kiek paskaičiau, neradau info apie viešbučius. Sakykite, ar apsimoka Tenerifėje nuomotis apartamentus be maitinimo (4 žmonėms apie 1000 Lt) Įdomu, kokios ten maisto kainos parduotuvėse ir kavinėse bent apytikriai. Būčiau labai dėkinga už info ir patarimus smile.gif

Pati ruosiuosi i Tenerife spalio 19 diena,perskaiciau visas buvusias temas,tikrai daug naudingos informacijos radau ir apie Tenerife ir apie maitinima,maisto kainas,viesbucius ir t.t..Daug nuorodu prisisiunciau. thumbup.gif
Tikrai buvo rasyta ir ne karta apie viesbucius ir kokius maitinimus pasirinko mirksiukas.gif
Jusu kaina 1000lt savaitei ar divem? Kokime cia viesbutyje?
Koki menesi vykstat?
Nes paskutiniu metu tikrai geru kainu paketu is LT buvo,stai rudeni kada as ruosiuosi tikrai itariu tokiu paskutiniu minuciu nebus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Frezija13 @ 2011 05 07, 19:48)
Paskutiniuosius mėn.;  žiūriu , kad yra grįžusių iš Tenerifės  smile.gif  gal galėtumėte pasakyti per kur skridote ir kiek kainavo skrydis  ?

Ačiū.

mes pirkome bilietukus i prieki per Paryziu su raynaru.
Atsakyti
Konkretinu - vakar įsigijom 7 nakvynes apartamentuose su virtuvėle Villa mandi golf resort 4 asmenims už 300 euru (1035 Lt) per Amber promotions prezentaciją. šiaip šiame viešbutyje kainos gerokai didesnės, bet yra ir minusas - mes esame priklausomi nuo amber promotions.
Esmė ta, kad tas 7 dienas galime pasirinkti patys per ateinančius 3 metus, bet gali būti ir taip, kad norimai mūsų datai, apartamentai gali būti užimti. Tik kai patvirtins, kad mūsų norimai datai apartamentai laisvi, tada galėsime pradėti ieškoti skrydžių. Dėl to ir pradėjau abejoti, gal atsisakyti to savo pirkinio. Nes jei maistas brangus, skrydžių nerasime pigių konkrečiai datai, tai kelionės kaina labai išaugs.
Aš visada už viešbutį su maitinimu, bet kai pasiūlė tokį variantą, kažkaip ir „išsilydė smegenys“ - marketingo gudrybės suveikė doh.gif
Nespėjau perskaityti visų temų, turiu greitai apsispręsti, todėl ir parašiau. Ačiū, visiems atsakiusiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 08 gegužės 2011 - 13:37
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 05 08, 14:35)
Konkretinu - vakar įsigijom 7 nakvynes apartamentuose su virtuvėle Villa mandi golf resort 4 asmenims už 300 euru (1035 Lt) per Amber promotions prezentaciją. šiaip šiame viešbutyje kainos gerokai didesnės, bet yra ir minusas - mes esame priklausomi nuo amber promotions.
Esmė ta, kad tas 7 dienas galime pasirinkti patys per ateinančius 3 metus, bet gali būti ir taip, kad norimai mūsų datai, apartamentai gali būti užimti. Tik kai patvirtins, kad mūsų norimai datai apartamentai laisvi,  tada galėsime pradėti ieškoti skrydžių. Dėl to ir pradėjau abejoti, gal atsisakyti to savo pirkinio. Nes jei maistas brangus, skrydžių nerasime pigių konkrečiai datai, tai kelionės kaina labai išaugs.
Aš visada už viešbutį su maitinimu, bet kai pasiūlė tokį variantą, kažkaip ir „išsilydė smegenys“ - marketingo gudrybės suveikė  doh.gif
Nespėjau perskaityti visų temų, turiu greitai apsispręsti, todėl ir parašiau. Ačiū, visiems atsakiusiems smile.gif

Apie Amber promotions yra visa tema SM, ten daugiau gal info rasit apie tokias keliones. Kiek suprantu atsisakyti jei jau sumokejot ne taip paprasta, nelabai jie pinigelius grazina.
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2011 05 08, 14:43)
Apie Amber promotions yra visa tema SM, ten daugiau gal info rasit apie tokias keliones. Kiek suprantu atsisakyti jei jau sumokejot ne taip paprasta, nelabai jie pinigelius grazina.

ačiū, skaitinėjau šiek tiek ir toje temoje. Tik ten tokie patys žiopliai , kaip ir aš - paskubėjo, nusipirko, o dabar nori grąžinti. Tie, kas jau grįžo iš kelionių, tik trumpai parašo, kad viskas gerai, apgauti nebuvo - viešbutį gavo.
Atsakyti
Viskas ten gerai su tuo Amber Promotion. Pernai mes už 350 EUR turėjome apartamentus keturiems, o jūs gavote už 300, tai tik džiaugtis reikia. Tik patarimas: pirma susirasti pigius bilietus ir tik tada prašyti rezervuoti viešbutį. O kai rezervuos, iš karto pirkti bilietus. Tik ne atvirkščiai smile.gif
O ta prezentacija, kurios visi labai bijo, užtruko gal valandą.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Mes ka tik gryzom is Tenerifes
viesbutis 4zvaigzduciu su pusryciais,vakariene mums kainavo 262eu.5naktys.Viskas super,jura buvo prie pat,orai,super,zodziu likom kelione patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif
http://www.delfi.lt/...a.d?id=45482829
Atsakyti
Metgaitės, aš kuriu planą, tik nežinau ar pavyks g.gif Įtariu bandysim per kokias 15 dienų aplankyti tris salas: Fuertę, Gran Kanariją ir Lanzarotę. Domiuosi apie šias salas ir matau, kad jose daug mažiau lankytinų vietų nei Tenerifėje. Kadangi skrisim dviese, tai visi zoo ir akvaparkai atkrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 05 14, 23:09)
Metgaitės, aš kuriu planą, tik nežinau ar pavyks  g.gif  Įtariu bandysim per kokias 15 dienų aplankyti tris salas: Fuertę, Gran Kanariją ir Lanzarotę. Domiuosi apie šias salas ir matau, kad jose daug mažiau lankytinų vietų nei Tenerifėje. Kadangi skrisim dviese, tai visi zoo ir akvaparkai atkrenta  smile.gif

drinks_cheers.gif Pvz, Fuertej tai isvis nelabai yra ka lankyt .. Ten tik grazus papludimiai .. Bet mes kai buvom savaitei, plius viena diena buvom paskyre Safari parkui, tai buvo liux pailset thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Idava @ 2011 05 14, 18:22)

Jooo, skaiciau sita .. Net siurpas nuejo blink.gif blink.gif blink.gif Kai pagalvoji, taigi cia galejo but bet kuris turistas jos vietoje .. siaubas siaubas .. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 15 gegužės 2011 - 02:35