Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

Šiais laikais kelionės tikrai sudėtingos. Gal pražiūrėjau, bet negi nieks neklausė apie lygintuvą, skrudintuvę ar lietsargius? Nuostabūs daiktai. O pripučiama valtis rankiniam bagaže tikrai atrodytų solidžiai.
Atsakyti
QUOTE(gied.re @ 2011 04 01, 13:25)
Dekui uz atsakymus aciuks.gif  Dar klausima turiu del mobilaus interneto - ar teko kam naudotis juo Tenerifeje? Nes manau jog labai patogu butu pakeliui masinoje isijungt laptopa ir panarsyt guuglei kur koks keliukas yra. Nereiktu nei to GPS  cool.gif  Tik vat idomu kokios kainos g.gif Kiek teko dometis tai Vodafone siulo uz 40 - 50 Eu mob interneta. Taciau cia tik teorines zinios, nes realiai to neteko isbandyt. 

Dekoju

mano nuomone, bet kokioje kelioneje savo auto geriausia tureti savo gps. bandem,e mes irgi karta su laptopu per google ieskotis, labai nepatogu. ir taip apsikroves ivairiais daiktais, masina juda, pries saule blogai matosi, plius kad ir turejom masinini pakroveja, bet reikejo tai fotika, tai telefonus krauti, dar ziurek laptopas. nepatogu. kiekvienas karta gi nestosi ieskotis kelio, o jei esi kelyje, tai ne visada ir yra kur sustoti.o jei jau nebezinai kur vaziuoti, labai nepatogu. gps geriausia. nekainuoja labai brangiai, zemelapius galima internetu parsisiusti. ir rami galva.
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 04 01, 23:07)
Šiais laikais kelionės tikrai sudėtingos. Gal pražiūrėjau, bet negi nieks neklausė apie lygintuvą, skrudintuvę ar lietsargius? Nuostabūs daiktai. O pripučiama valtis rankiniam bagaže tikrai atrodytų solidžiai.

thumbup.gif

QUOTE(klementyna @ 2011 04 02, 10:49)
mano nuomone, bet kokioje kelioneje savo auto geriausia tureti savo gps. bandem,e mes irgi karta su laptopu per google ieskotis, labai nepatogu. ir taip apsikroves ivairiais daiktais, masina juda, pries saule blogai matosi, plius kad ir turejom masinini pakroveja, bet reikejo tai fotika, tai telefonus krauti, dar ziurek laptopas. nepatogu. kiekvienas karta gi nestosi ieskotis kelio, o jei esi kelyje, tai ne visada ir yra kur sustoti.o jei jau nebezinai kur vaziuoti, labai nepatogu. gps geriausia. nekainuoja labai brangiai, zemelapius galima internetu parsisiusti. ir rami galva.

drinks_cheers.gif
mes ir be navigacijos nepaklydom smile.gif
Atsakyti
ir mes ketvirtadienį vėlai vakare nusileidom iš tenerifės į labai jau atrodantį pilkai Vilnių. įspūdžiai superiniai, iki šiol jais gyvenam ax.gif man kažkaip ironiškai čia komentaras nuskambėjo apie lygintuvą ir valtį, bet kam ko reikia. mums lygintuvas labai pravertė, turim mažiuką maksimoj nusipirkę, visad dedamės į keliones ir labai praverčia. dėl GPS tai mums jis padėjo paklaidžioti po miestelių gatves, kur nėra turistų, kur vietinių gyvenimas. be jo keliai daug aiškiau parodyti nuorodose ir žemėlapiuose, kuriuos visur už veltui gali pasiimti biggrin.gif . jei kam kyla kokių klausimų-prašom. ačiū mergaitėms, iš šio forumo, kurių dėka viską aplankėm ir pamatėm, tiek buvau išsinagrinėjusi, kad kiti galvojo, kad aš jau ten buvusi blush2.gif
Atsakyti
Laba,grizom ir mes po 2 savaiciu is GK.Kaip ir tikejaus,viskas patiko.Noriu atgal,zinoma,nes pas mus silumos nerasta.Vaikams ,zinoma rojus,kad nereikia rengtis smile.gif Puse salos apvaziavom,kita puse pasilikom kitai ziemai biggrin.gif
keli vaizdeliai
SAN AUGUSTIN
user posted image
MASPALOMAS KOPOS
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Ingaul Nuotraukose toki vaizdai mmmm smile.gif greiciau ir man ten norisi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Simsiau,ir man norisssssss!
Atsakyti
ingaul, labai mieli vaizdai. wub.gif Malonu žiūrėti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2011 03 31, 12:41)
gal kas zino kiek kainuoja maitinimas(pusryciai+vakariene) viesbutyje 1dienai? nes agenturos geromis kainomis siulo kelioniu be maitinimo, tai galvoju, gal pigiau gautusi vietoj nuvykus pirkti maitinima?

musu viesbuti pusriciai 6 eurai pietus 10 euru vakariene 10 euru .manau ,kad kainos nesikanzioja
Atsakyti
QUOTE(Goldy000 @ 2011 04 03, 19:44)
musu viesbuti pusriciai 6 eurai pietus 10 euru vakariene 10 euru .manau ,kad kainos nesikanzioja

Mes is Lanzarotes, tai 3zvaigzd. kaina buvo pusryciai plius vakariene 12 Eur, ilgiau 3 d - po 11 Eur., bet mes nepirkom, kad neprisiristi prie kokiu nors grafiku ir nelabai megstamo maisto. gaminomes patys ( dgs. juros gerybes, bulves, kiausiniai, kruopos, sumustiniai i keliones ir pliaza). Gavosi ir pigiau ir skanu ir pagal poreiki.. Be to, isvengeme tos bacilos (sutrikdancios musu viduriu darba - panasi kaip Afrikoje), o draugai restorane miete pavalge, tai vaikas galavosi kelias dienas, kiti lietuviai kitame viesbutyje gyvene ir valge, tai visi persirgo. Mums -viskas ciki piki smile.gif Bet, jei labai labai tingisi gamintis, tai gal ir verta valgyti viesbuty..
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 04 03, 12:36)
Laba,grizom ir mes po 2 savaiciu is GK.Kaip ir tikejaus,viskas patiko.Noriu atgal,zinoma,nes pas mus silumos nerasta.Vaikams ,zinoma rojus,kad nereikia rengtis smile.gif Puse salos apvaziavom,kita puse pasilikom kitai ziemai biggrin.gif

Prašome plačiau apie GK bigsmile.gif . Už 5 dienų ir mes ten skrendame. Kaip buvo oras (pagal įdegį sprendžiu, kad superinis mirksiukas.gif ), kokia vandens temperatūra, ar maitinotės viešbutyje, kur važinėjotės saloje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytė: 04 balandžio 2011 - 09:44
QUOTE(ingaul @ 2011 04 03, 12:36)
Laba,grizom ir mes po 2 savaiciu is GK.

Kaip as taves laukiau griztancios mirksiukas.gif Pasakok ispudzius, nes niekaip negaliu apsiprest kur noriu, Gran Kanarija ar Lanzarote-Fuerte ax.gif
Atsakyti