Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

Mergaites, man ir vel klausimelis blush2.gif Ar uztenka savaites laiko dviems saloms, Lanzarotei ir Fuertei? I zoo ir aqua parkus jau neisim ax.gif

QUOTE(Aukštaitė @ 2011 03 17, 17:48)
Mes ne si bet kita sestadieni kylam i Lanzarote.  bigsmile.gif

Aukstaite, busit tik Lanzaroteje ar planuojat nulekti ir i Fuerte?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 03 17, 17:51)
Mergaites, man ir vel klausimelis  blush2.gif Ar uztenka savaites laiko dviems saloms, Lanzarotei ir Fuertei? I zoo ir aqua parkus jau neisim  ax.gif

Jei norit ne bėgom viską apžiūrėt, aš sakyčiau, kad mažoka... ax.gif Bet kiti salą sugeba ir per dvi dienas apžiūtėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 03 17, 17:51)
Mergaites, man ir vel klausimelis  blush2.gif Ar uztenka savaites laiko dviems saloms, Lanzarotei ir Fuertei? I zoo ir aqua parkus jau neisim  ax.gif

Man apžiūrėjimui Lanzarotėj dviejų dienų pakako 4u.gif . O visa kita- tai pirmyn, atgal:)))
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 03 17, 19:49)
Aukstaite, busit tik Lanzaroteje ar planuojat nulekti ir i Fuerte?

I Fuerte planuojam tik i zoo vaziuoti, na o i ji vaziuojant tai gaunasi beveik visa sala pervaziuot. mirksiukas.gif Greiciausiai imsim visa paketa, kad autobusas paimtu is viesbucio, tada keliames su visu autobusu:) keltu ir vaziuojam i zoo parka. Ten i kaina ieina ir bilietai i pati zoo parka.
Mat su musu auto negalima keltis i kita sala, plius paskaiciavau kad taip netgi pigiau gaunasi nei keltis su masina ir dar uz keleivius susimoketi.
Aisku gal pasitaiko ir pigesniu tu kelto bilietu bet kai su auto negalim keltis, tai belieka tik kitas variantas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 03 17, 16:51)

as sakyciau geriausia butu turet abiem salom po 5 dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 03 17, 19:59)
Jei norit ne bėgom viską apžiūrėt, aš sakyčiau, kad mažoka... ax.gif Bet kiti salą sugeba ir per dvi dienas apžiūtėti  mirksiukas.gif

Na, ne ne begom, bet jau atkrenta visi zooparkai ir aquaparkai, tiesiog noriu vaziuoti ten kur grazu, gamta, papludimiai.

QUOTE(Soul @ 2011 03 17, 20:26)
Man apžiūrėjimui Lanzarotėj dviejų dienų pakako  4u.gif . O visa kita- tai pirmyn, atgal:)))

thumbup.gif

QUOTE(sugarbabe @ 2011 03 17, 23:26)
as sakyciau geriausia butu turet abiem salom po 5 dienas ax.gif

As rezgiau minti, kad Lanzaroteje 3 dienos, Fuertei 2 dienos ir 5 dienos Gran Kanarijoje, bet turbut nesigaus taip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 03 17, 22:57)
I Fuerte planuojam tik i zoo vaziuoti, na o i ji vaziuojant tai gaunasi beveik visa sala pervaziuot.  mirksiukas.gif

Mes i zoo neisim, autobusu tikiu, kad pigiau, bet mums netinka variantas toks, nes veza i zoo, o as noriu i gamta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 03 18, 07:20)
Na, ne ne begom, bet jau atkrenta visi zooparkai ir aquaparkai, tiesiog noriu vaziuoti ten kur grazu, gamta, papludimiai.
As rezgiau minti, kad Lanzaroteje 3 dienos, Fuertei 2 dienos ir 5 dienos Gran Kanarijoje, bet turbut nesigaus taip  unsure.gif

bet vazinejimai tarp ju dar keliones kiek uzima, tai kol isikuriat nebeturit "pilnos" dienos g.gif
geriau jau ramiai apziureti viska, laiko turint nuplaukt i gretimas saleles blush2.gif
tarkim is Lanzarotes apsiziureti Graciosa ax.gif

o Fuertej tai Carralejo kopose ar Sontavento papludimy reikia pasivaiksciot, ne tik pravaziuojant pasiziuret blush2.gif o jei i per kalnus i kita puse noresit pasiziuret, ne vien is greitkelio puses kaip atrodo sala, o dar salos vidurys.. dvi dienos tikrai permazai schmoll.gif

na cia tik mano nuomone 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2011 03 18, 11:06)
na cia tik mano nuomone 4u.gif

Aciu uz nuomone drinks_cheers.gif Gal is tiesu tada reiktu imti 10 dienu ir po 5 abiems saloms padalinti. O Gran Kanarija atideti velesniam laikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 03 18, 16:09)
Aciu uz nuomone  drinks_cheers.gif Gal is tiesu tada reiktu imti 10 dienu ir po 5 abiems saloms padalinti. O Gran Kanarija atideti velesniam laikui  g.gif

Tikrai taip thumbup.gif Man tai 14 dienų Fuertėj neprailgo ax.gif Vien Corralejo kopoms ir kitoj plento pusėj esančiai dykumai galima po dieną skirti.
O vandens atrakcionų parkas dirbs tik nuo birželio 20d.,kam įdomu,bet ir dabar galima po jį tiesiog pasivaikščioti-gražu,pažaisti minigolfą...
Ir dar gali būti toks atvejis,jei audra vandenyne-keltai nekelia,mums buvo taip 1 dieną schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laplandija: 18 kovo 2011 - 15:01
Olea!
Vakar mes jau partekejom is savo savaites atostogu ir jau norisi rekti nooooooooooooriu atgal,nes uz lango salta ir sninga :oh Kadangi daugybe informacijos radau cia planuojant atostogas,jauciu pareiga paisidalinti savo atostogu eiga ir gal but naudinga informacija.Musu 4suaugusiu ir vieno zuikio(6metu) kompanija keliavo is Svedijos per Barselona i Gran Kanarija 7dienom(bilietus pirkau per Ryanair,visai kompanijai kainavo 1000lt)bet norejosi pamatyti ir Tenerifes sala todel pirmas 3dienas buvome joje,o likusias 4 GK.
As tikuosi,kad mano aprasytos smulkmenos nesuerzins nieko,bet gal kam vis tik teks keliauti tokiu marsutu,tada bus malonu zinoti kas laukia kelyje.
Pirmas skridis i gironos oro(Barselonoi) uztruko 3val.tada teko apie valanda vazuoti autobusu iki Barselonos(21euras suaugusiam i abu galus,biliete data nebuna ir laikas nustatytas,tad gristi galima bet kada,tokia pati kaina galoja ir vaikui)Informacijoje suzinom ,kad nusigauti iki barselonos uosto galima,metro su persedimu arba taksi,paaiskino kad mes 5vnt taksi pigiau,mes ir patikejom jais.Susiradom taksi,o musu niekas neveza viena masina :oh sako imkit dvi,tai mes klausiam kiek kainuos nu apie 35-40euru viena masina,mums aisku akiniai ant kaktu Atsirado vienas vairuotojas,kuris su didesne masina surizikavo mus pavesti,susimokejom 40euru. Kadangi lektuvas musu skrido tik kita diena 10val ryto,o mes oro uoste stovejome 12val nakties,tad pradejom dairytis kur galim prisesti ir nusnusti,o cia buvo mano pagrindine klaida. :oh Namie kazkaip atrode ot kas cia tos kelios valandos,bet kaip teko ant metaliniu kedziu perskirta rankom atlosu plesti visokias miegojimo pozas tos valandos laaaaaabai prailgo :oh Nu bet po visu vargu sulaukem savo islaukto skrydzio,atsisedom ant minkstesniu ir laukem kada pakils lektuvas,o cia kapitonas pranesa,kad skrydis atidedamas 45min kazkokia audra kelyje :oh Po laukimo pakylam ir po 4val.GK.Islipus is lektuvo labai tikejausi,kad pasitiks siltas gaivus vejelis,nes saule sviete,bet ten buvo ne vejelis,o visas vejas teko dzemperi mestis :D Susirinkus visas tases,nuejoom pasiimti savo masinos,kadangi buvom uzsake internetu galvojom viskas ok bus,bet kaip del viso pikto pasiteiraujam ar galim keltis i kita sala,mums griestai pasako ne :blink: Pradedam jiems aiskinti ,kad juos(CICAR) butetn pasirinkom nes jie leidzia,tad jie puola skambinti kazkur ir vistik leidzia mums keltis(susimokejom 175eurai uz 7dienas).Toliau keliaujeme i kelta,kuris ir nuplaukdino mus i Tenerife(jai kam buna nesveika plaukent laivu butinai pasiimkite vaistu,nes mano MB galvojo palikti visus savo virskinimo organus)
Gyvenom apartamentuose"Los Dragos del Norte" Puerto de la Cruz(3dienos kainavo 170euru).Kambariai buvo tvarkingi ir svarus,kas man buvo aktualu :super Pirma diena pagal plana buvo aplankyti Loro parka, bilietus isigijom registraturoi,tad isvengem eiliu ir kaina buvo kaip internetu iki parko su masian mums buvo 5min kelio pasirodo.Parku likom suzaveti :bigsmile: pasirodymai buvo tikrai saunus,mums labai patiko. Diena visa kaip ir nuejo,nes grize nelabai pavilkom kojas :D
Antra diena aplankyti Teide-Masca tarpekli ir miesteli-drugeliu parkas ir drago medis,stengemes islekti kuo anksciau,kad isvengtum turistu anpludzio Tedei :D Bet kaip sakoma zmogus planuoja,o dievas juokasi :super Kelyje link Teides tenka sustoti,nes kelias uzdarytas ri vazuoti toliau negalima,MB nueina isisaiskinti kas kur,suzino kad sniego nuosliauza negalima vazuoti i Teide,bet gal po kokiu 3val ir bus galima :oh Nusprendziam marsuta pradeti nuo kito galo. Deja sekant zenklais kazkaip nesigauan mums surasti drugeliu parko ir ant galo gaunasi,kad pasiklystam taip ir liekam nepamate :oh Bet pamatom nuostabuji Masca tarpekli paklaidzojam po nediduka kaimeli ir vazuojam tuo baisuoju keliu(baisus jis mums nepasirode,nes panasiu teko vazuoti Norvegijoje) Pasukom link Teides parko,dasigavom vistik iki keltuvu,eliu tikrai nesimate kaip tikejomes gal kad mes ten buvom apie 15val. ir isigije bilietus pakilom :super ,o cia as truputi nusivyliau nes vaikscioti buvo uzdrausta beveik visur nes buvo dar sniego,vejas pute smarkus ir buvo saltoka taip kaip tikejomes,aisku apranga buvom pasirupine :super uztrukom tik kokias 5min.ir dumem atgal.Pats vaizdas buvo labai grazus zemiau plauke debesys,bet dar del kito karto pagalvociau ar verta keltis(bet cia tik mano nuomone) :hm
Ta diena taip ir baigesi nes po ilgo skeliones masinoje nelabai norejosi kazko dar.Lankemes juodajo smelio papludimi,ir aplinkinese gyvenvietese :super Kas liecia ora Tenerifeja,jai kas pamenate as cia verkavau :rolleyes: ,tai ten tik juokiausi is visu prognoziu,nes kiekviena diena po ankstyvo rytinio lietaus nulijimo islysdavo saule ir lepino mus visas dienas,aisku buvo to vejelio,bet visai tai negasdino :super Nepatikesit,o gal likau suzaveta Tenerife ir butinai i ja sugrisiu nes ne visa ja pamaciau,o beto lyginu ir su GK :wub:
Likusias dienas praleidom GK buvom apsigyvene Puerto Rico "Arimar"apartementuose (4d.kainavo 150euru) labai jau dvelke senove kambaruose ir svara nepasizymejo :verysad: bet juk tik miegoti reikejo.Laika leidom prie juros aplankem nuostabu zveju miesteli netoliese La Playa de Mogan,Maspalomas miestelis labai grazus,nuostabios kopos ir super papludimys,kuris priverte net du kartus uzsukti. Oras GK buvo vesesnis pute vejas daznokai,tik paskutine diena lepino saule tai buvo galima ir paguleti papludimyje,maudytis nedrisau,nors vyrams vanduo buvo siltas. :oh Grizom visi graziai nudege nors ir neteko guleti labai daznai pries saule :super
Be galo likom patenkinti savo atostogom,tik kitas karta leksim i Tenerife nes GR man pasirode per daug kalnuota,zinoma ne visa as ja ir maciau :oh
Tikuosi as labai cia neissipleciau :blink:
Atsakyti
Sveikos, siandien jau silciau. Apvaziavom daugmaz viska, lieka 3 dienos poilsio, tai gal nors kiek pasideginsim ir pasimaudysim. reikia kalorias padegint, o tai krevetes su padazu laaaabai skanu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2011 03 19, 01:19)
o tai krevetes su padazu laaaabai skanu. blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif , o ten jos tokios dideles ir tokios pigios thumbup.gif
Atsakyti