Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

QUOTE(sugarbabe @ 2011 03 09, 11:32)
linksmai nuskambejo biggrin.gif
na nera nei sunku, ir nereikia nieko klausinetis, taisykles paprastos ir galioja visur tos pacios..
registruotas bagazas kainuoja, o jei dar su persedimais tai tas vienas lagaminas gali kainuot daugiau nei patys bilietai 4u.gif

man bent jau buvo sunkiausia rasti tinkama rankini bagaza 55*40*20 4u.gif

Dėkui už paaiškinimus. 4u.gif Nesam niekad savarankiškai organizavęsi kelionės, todėl klausimai gal ir kvailoki, bet kad daug ko nežinau... blush2.gif
O tai rankinio bagažo ne tik svoris, bet ir dydis yra kontroliuojamas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2011 03 09, 14:31)
Dėkui už paaiškinimus. 4u.gif Nesam niekad savarankiškai organizavęsi kelionės, todėl klausimai gal ir kvailoki, bet kad daug ko nežinau... blush2.gif
O tai rankinio bagažo ne tik svoris, bet ir dydis yra kontroliuojamas? blush2.gif

taip. yra spec metaliniai remai i kuriuos turi tilpti rankinis bagazas 4u.gif
sudetingiausia gal su plociu, nes jis tik 20cm g.gif
ir dar viena svarbus dalykas, kad vienam zmogui TIK VIENAS rankinis.. jame turi tilpti ir rankinukai ir fotikai ir kompai ir t.t.

del charleroi orouosto.. tai mano jaunimelis ejo pora km, rado parduotuve, dar sake netoli ir degaline yra..tai jautemes mes ten kaip ponai lotuliukas.gif kai atitempe kelis didziausius butelius vandens, kolos, cipsu lotuliukas.gif o dar is fuertes turejom prisidare karstu sumustiniu lotuliukas.gif
man tai laika uzeme paskui vaikus lakstyti.. veliau vakare tai ir uno kortom losem..
Atsakyti
Pargrįžom mes iš Tenerifės. Oro uostuose tų bagažo matavimo stendų pilna, bet per 4 skrydžius taip niekas ir nematavo. Svėrė tik Karmėlavos oro uoste, ir dar Londone mane su mažium pasigavo keliaujant prie vartų, liepė pasvert lagaminą, kažkuo sukėliau įtarimą biggrin.gif
Mane ir Mb pakraupino vaizdelis prieš skrydį į Londoną ir iš jo. Nu atrodo kaip su šautuvu visi genami, lekia kaip nuo mirties į lėktuvą. Tai jei su vaikais, tai gal vis dėlto reiktų imti Priority, nes kitaip taip reikia bent prieš valandą stotis į eilę
Atsakyti
Gal kuri naudojotės http://www.recordrentacar.com automobilių nuomos paslaugomis? ax.gif Užsirezervavau automobilį, bet paskaičiau sąlygas ir kažkaip susimėčiau.... g.gif Nepatiko sakinys, kad išduoda su pilnu baku, reikia grąžinti su tuščiu ir kad degalų kaina nuo 45 EUR iki 120 EUR, priklausomai nuo automobilio modelio. Man už degalus truputį perlenkta, ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2011 03 09, 07:08)
Kažkoks absurdas. doh.gif Aš jau rezgiau mintį, kad jei 6 važiuosime, tai rankinio būtų 60 kg., tai kaip nors įtilptumėm, bet jei tokios nesąmonės ir reikia viską labai gerai apgalvoti, išsiklausinėti, rizikuoti, tai gal neapsimoka. Susidėjai viską į lagaminą ir ramybė. ax.gif

Mes 4 asmenis, su 4 lagaminais, be jokio registruoto, viskas buvo gerai. Skysčius susipilsčiau į mažus indelius, tik va nuo saulės ir drėkinančio tai pritrūkau, reikėjo imt dvigubai...

QUOTE(Noja78 @ 2011 03 09, 14:09)
na, kiti mažiukai orouostai, man patiko labiau.
iš esmės čia man labiausia nepatiko oro uosto vieta... sad.gif miestelis. nei kur nueit, nei ką nuveikt. iki viešbučio pėstute niekaip, tik taxi ir tt.. iš viešbučio irgi niekur neišeisi, visur tvoros, o laiką tai prastumti reikia.
ir man atrodo, kad jau geriau viešbutyje laiką stumti. drinks_cheers.gif

O Londono Stansted buvote? Didelis, bet toli nuo Londono, laukuose doh.gif
Atsakyti
Taip jau yra su ta auto nuoma. Mes Tenerifėje kai nuomavome tai irgi taip buvo. Sumokėjome 104 eurus. Čia už benziną ir dar papildonmai už draudimą, jeigu norite pilnai apsidrausti. Dėl benzo bako, tai nieko baisaus, visvien išvažinėsite, nebent ruošiatės nuomoti tik kelioms dienos. Mes nuomavomės Gold Car firmoje.
Sėkmės išvažinėjant benziną smile.gif
Atsakyti
Yra ir kitaip su ta nuoma. Kiek mes nuomojomės, niekada niekas nieko neėmė iš anksto už benziną. Nei Tenerifėj, nei Kretoj, nei Chalkidikėj... Tiesiog reikia žiūrėi ir lyginti įvairių firmų sąlygas ir pasirinkti sau tinakmiausią variantą 4u.gif
Atsakyti
mes su kiek pasiimdavom kuro bake su tiek pat turedavom grazinti 4u.gif

kadangi paskutinej kelionej i Fuerte jau pati nuomavausi ir emem masiniukus vietoj, t.y. ne is Lietuvos buvom rezervave, tai perejom nemazai agentureliu.. tai vienose reikedavo net ir uzstata sumoketi, kad tikrai laiku grazinsim masina, beveik visur autokedutes vaikams po 3e uz diena.. o mano vaiku tai du..
galiausiai issirenki ko butent tau reikia blush2.gif man reikejo nauju keduciu, kad vaikams butu patogu, nevisai mini masinytes, kad butu patogu tuos vaikus i masina sudet isimt biggrin.gif kondicionierius, radijos.. ir nemaziau svarbu vaidmeni leme servizo darbuotoju paslaugumas ir poziuris i klienta ax.gif
Atsakyti
Sveikos smagios keliauninkes 4u.gif
Skaitinejau jusu pokalbi apie rankini bagaza. Man iskilo kalusimas: galvoju isideti vaiko ,,sikpuodi" - gal ir juokingai atrodo, bet mano dar nedaro tualete (bijo). Ka daryti?
Kaip susitalpinti rankiniame bagaze? Gal esate kas nors tai dariusi?
Atsakyti
O kiek dabar litras benzino kainuoja salose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2011 03 10, 18:08)
O kiek dabar litras benzino kainuoja salose?  g.gif

Nuo 0,94e iki 0,96e, priklauso nuo koloneles.
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2011 03 10, 15:00)
Kaip susitalpinti rankiniame bagaze? Gal esate kas nors tai dariusi?

bagažo plotis 20cm, tai nežinau, kaip jums tilps. nebent apsimestumėt, kad čia kepurė lotuliukas.gif
Atsakyti