Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

QUOTE(inrinke @ 2011 03 08, 18:42)
O tai kremas nuo saulės priskiriamas prie skysčių? Negalima rankiniame bagaže vežtis? ax.gif

taip priskiriamas, kaip ir tusas, ar lupu blizgis, kremai, sampunai, dantu pasta..

ryanair rankiniame bagaze galima veztis 10vnt skysciu ne didesnese nei 100ml pakuotese sudetu i vieno litro uzsegama maiseli.

mano sesei konfiskavo kontaktiniu lesiu skysti, nes buvo skaidrus, tai tokiu atveju tipo reik tureti tuscia bonkute doh.gif kad parodytum kokia sudetis doh.gif

su kudikiu galima imti ir maisteli, kurio talpa savaime aisku bus didesne nei leidziama ir buteliuka su skysciu, tik teks prie patikros pacioms atsigerti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 03 08, 12:36)
Ir dar klausimas - ar atgal skrendant neleidzia daugiau kg imti?  blush2.gif

Leidzia, bet reikia moketi 1kg=7eurai. Mes virsijom 5kg, mums neapmokestino, kas stovejo kitoj eileje, nuo 21kg uz kiekviena papildoma kg eme po 7eurus. Tad turekit omenyje, cia jau kaip pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 kovo 2011 - 06:57
QUOTE(sugarbabe @ 2011 03 08, 21:31)
taip priskiriamas, kaip ir tusas, ar lupu blizgis, kremai, sampunai, dantu pasta..

ryanair rankiniame bagaze galima veztis 10vnt skysciu ne didesnese nei 100ml pakuotese sudetu i vieno litro uzsegama maiseli.

mano sesei konfiskavo kontaktiniu lesiu skysti, nes buvo skaidrus, tai tokiu atveju tipo reik tureti tuscia bonkute doh.gif kad parodytum kokia sudetis doh.gif

su kudikiu galima imti ir maisteli, kurio talpa savaime aisku bus didesne nei leidziama ir buteliuka su skysciu, tik teks prie patikros pacioms atsigerti 4u.gif

Kažkoks absurdas. doh.gif Aš jau rezgiau mintį, kad jei 6 važiuosime, tai rankinio būtų 60 kg., tai kaip nors įtilptumėm, bet jei tokios nesąmonės ir reikia viską labai gerai apgalvoti, išsiklausinėti, rizikuoti, tai gal neapsimoka. Susidėjai viską į lagaminą ir ramybė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2011 03 09, 07:08)
Kažkoks absurdas. doh.gif Aš jau rezgiau mintį, kad jei 6 važiuosime, tai rankinio būtų 60 kg., tai kaip nors įtilptumėm, bet jei tokios nesąmonės ir reikia viską labai gerai apgalvoti, išsiklausinėti, rizikuoti, tai gal neapsimoka. Susidėjai viską į lagaminą ir ramybė. ax.gif

linksmai nuskambejo biggrin.gif
na nera nei sunku, ir nereikia nieko klausinetis, taisykles paprastos ir galioja visur tos pacios..
registruotas bagazas kainuoja, o jei dar su persedimais tai tas vienas lagaminas gali kainuot daugiau nei patys bilietai 4u.gif

man bent jau buvo sunkiausia rasti tinkama rankini bagaza 55*40*20 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 09 kovo 2011 - 09:44
Gal kam bus naudinga 4u.gif
Radau autobusu tvarkarasti Fuerteventuroje. Jau su kainom ,marsrutais ir laikais 4u.gif
http://www.maxoratab...iadhe/rutas.htm

Geru atostogu!

QUOTE(Laplandija @ 2011 03 09, 12:36)
Užjaučiu dėl Briuselio,nebent viešbutį turit...Mums tas orouostas paliko siaubingą įspūdį doh.gif

QUOTE(Noja78 @ 2011 03 09, 12:55)
drinks_cheers.gif  mane net nupurto prisiminus ir orouostą ir patį miestelį. Kryželis ant to oro uosto visiems laikams padėtas unsure.gif

O kas ten tokio baisaus? blink.gif
Gal zinote kiek mazdaug viesbuciu kaina (mums para ten teks prabuti doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(maj4onok @ 2011 03 09, 12:13)
Gal zinote kiek mazdaug viesbuciu kaina (mums para ten teks prabuti doh.gif )

tai cia visiems panasiai apie para tenka laukti, jei skrenda is Lietuvos..
viesbucio kambarys dviems 40-55 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maj4onok @ 2011 03 09, 14:13)

Visų pirma-kėdės:metalinės,visos su ranktūrais,taigi neprigulsi doh.gif,o užpakaliai paskausta net nuo sėdėjimo.Ir mes miegojom ant tų dėžių kaip Sugarbabe reportaže,tik ne taip patogiai,kaip mažas vaikas ax.gif Sūnus buvo įsitaisęs ant stalo prie čekino,tai turbūt patogiausia vieta g.gif Antra-nežmoniškos kainos bariukuose,nusipirkit gėrimų iš Kauno duty free,ten mineralinio buteliukas 3,40euro.Turėkit metalinių eurų,gale orouosto yra kavos aparatas,tai nors kavos puodelis 1,80euro,o ne 4 kaip kavinėj.
O iš tiesų,Miramax,geros kelionės,visi tie nepatogumai pasimiršta,kai atsiduri tose rojaus salose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laplandija: 09 kovo 2011 - 12:45
QUOTE(Noja78 @ 2011 03 09, 11:55)
drinks_cheers.gif  mane net nupurto prisiminus ir orouostą ir patį miestelį. Kryželis ant to oro uosto visiems laikams padėtas unsure.gif

Manot, kiti mažiukai - "economy class" biggrin.gif - oro uostai kitokie?

QUOTE(sugarbabe @ 2011 03 09, 12:02)
biggrin.gif as kai neturiu su kuo lyginti, tai normalus tas orouostas.. net gryztant atsisakiau viesbucio ir likom su vaikais jame nakvot..

drinks_cheers.gif ir man taip pasirodė... Oro uostas kaip oro uostas. Mažas, judantis - visi tik pirmyn atgal kursuoja. Nieko baisaus jame nemačiau
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 03 09, 12:36)
Užjaučiu dėl Briuselio,nebent viešbutį turit...Mums tas orouostas paliko siaubingą įspūdį doh.gif

Užsakytas pas mus viešbutis ir pirmyn, ir atgal, net nebuvo minties oro uoste sėdėt, senatvė turbūt, patugumo šiokio tokio noris, nors ir kainuoja, kai įskaičiuoji į bendrą kelionės kainą, tai netaip ir baisu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2011 03 09, 06:08)

tai imkit lagmina ir nebus absurdo 4u.gif Taisykles yra taisykles,beto kas nori ima lagamina-moka uz ji,kas nenori susitalpina i rankini bagaza,tiesiog tokios taisykles kai moki uz tai kokiu paslaugu nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 03 09, 12:42)
,ten mineralinio buteliukas 3,40euro.Turėkit metalinių eurų,gale orouosto yra kavos aparatas,tai nors kavos puodelis 1,80euro,o ne 4 kaip kavinėj.

turbūt kitokių kainų nelabai ir rasit vakarų europos oro uostuose irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 09, 14:00)
Manot, kiti mažiukai - "economy class" biggrin.gif - oro uostai kitokie?
drinks_cheers.gif ir man taip pasirodė... Oro uostas kaip oro uostas. Mažas, judantis - visi tik pirmyn atgal kursuoja. Nieko baisaus jame nemačiau

na, kiti mažiukai orouostai, man patiko labiau.
iš esmės čia man labiausia nepatiko oro uosto vieta... sad.gif miestelis. nei kur nueit, nei ką nuveikt. iki viešbučio pėstute niekaip, tik taxi ir tt.. iš viešbučio irgi niekur neišeisi, visur tvoros, o laiką tai prastumti reikia.

QUOTE(Miramax @ 2011 03 09, 14:18)
Užsakytas pas mus viešbutis ir pirmyn, ir atgal, net nebuvo minties oro uoste sėdėt, senatvė turbūt, patugumo šiokio tokio noris, nors ir kainuoja, kai įskaičiuoji į bendrą kelionės kainą, tai netaip ir baisu g.gif

ir man atrodo, kad jau geriau viešbutyje laiką stumti. drinks_cheers.gif
Atsakyti