QUOTE(ziulyte @ 2011 02 09, 20:31)
Liepune, mano maziui kovo 5 bus du metai. Lygiai taip pat kankina klausimas - kaip bus, bet vaikas irgi keliaujantis. Aplankes jau Svedija, Slovakija, Kroatija. Tiesa, keliones buvo ne lektuvines, tai labiau galejom taikytis prie vaiko poreikiu. Be to tai antras musu vaikas, tai jau ir su pirmu esam pasitrenirave ir neblogai. Dabar lygiai taip pat galim atostogauti tik kova ir tik nuo 5 iki 13. Ieskau ir as kazkokiu logisku skrydziu. Deja, i Kanarus patogiu nerandu, bet radau i Madrida per Praha. Laikas apynormalis, salys suprantamos. Apie Malta net nepagalvojau kazakaip, bet pacioj Tnerifej su vaiku ir vezimuku neturetu kilti didesniu problemu. Na i Teide zinoma turetumet ant kupros tistis (mes turim kuprine vaikui), bet visur kitur - be problemu vezimas. Ypac Loro parkas - tokiem maziams ten labai patiktu.
o Madride ir busit? - ten dar vesoka kova tikriausiai?
QUOTE(Idava @ 2011 02 09, 20:36)
pati rasei, kad per rainair skrenda visi, tai jei nerandat maršrutų be tarpinių nakvynių, tai nerandat. niekas kitas nesuras. tenerife ir malta man atrodo nepalyginami. tenerifej kova bus vasara, maltoj abejoju. ziurekit ko reikia jums.
na, sakiau,kad man taip atrodo is post'u ...Ir sakiau, kad mano patirtis- maza.todel ,man atrodo, nieko blogo tiketis, kad gal kas nors uzmate ir pigesniu/patogesniu skrydziu, o gal zino akciju skrydziams tendencijas...
Papildyta:
QUOTE(Amilo1 @ 2011 02 09, 21:27)
Sveika. Jei planuojat keliauti su maziuku ir is Lietuvos, tai pabandykit zvilgtelti vien tik bilietus iki Tenerifes pas didziuosius operatorius- Tezus, Nova. Retkarciais jie turi labai geru pasiulymu savo skrydziuose. O siaip geriausios kainos, kiek teko sutikti, buna is Londono.
dekui! gal kam atrodo tokie patarimai savaime suprantami, bet man jie- labai naudingi (gal ne galutinio rezultato prasme, bet bent jau zinau, i kuria puse internete ,,nerti")
Aciu