Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 02 08, 22:33)
Elvita, jau artėja Jūsų atostogos bigsmile.gif bene Jums nuplaukė atsotogos į Egiptą g.gif

Aha, jau neuzilgo kilsim thumbup.gif Egiptas nuplauke, bet nei kiek nesigailiu ax.gif
Papildyta:
Tiesa, dar noriu paklausti ar yra rizikavusiu vaziuoti uzdarytu keliu nuo Buenavista del Norte iki Punta de Teno? Skaiciau, kad nuvaziavus atsiveria ispudingi vaizdai, bet keliukas ne is maloniuju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2011 02 09, 19:03)
Vaikas vaikui nelygu. mes keliavome su agentūra į tenerifę su pusmetinuke. metukų laiko mūsu pupa jau išvažinęjo rytų europą automobiliu, pusantrų aplankėm fuerteventūrą (skridom iš berlyno). su ja nesunku keliaut.
siūlyčiau tenerifę. ji man labai tinkama poilsiui su vaikais pasirodė. paprastas susisiekimas, daug įdomių objektų, kiekvienas suras kas jam patinka.

Taigi smile.gif Su pusmetinuku, mano nuomone, legviau nei su beveik dveju - vien del to, kad pusmetinuka dar nesioklej gali visur tampytis smile.gif
Tuomet vis dar laukiu paprotinimu del marsrutu- kur ieskoti /kokiu skrydziu.Kaip suprantu, daugiausia/pigiausia skrenda su Rynair . Ir,tiesa, senokai niekas kainu nerase- kas yra normalu/pigu?Nes dabar nieko nezvejodama pataikau ant" 3-4 tukstanciu vien uz bilietus mums trims. Daugoka, mano manymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2011 02 09, 18:18)
Taigi smile.gif  Su pusmetinuku, mano nuomone, legviau nei su beveik dveju - vien del to, kad pusmetinuka dar nesioklej gali visur tampytis smile.gif

mes keliavom su visokio amžiaus vaikais. viskas įmanoma, kai nori.
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2011 02 09, 19:58)
mes keliavom su visokio amžiaus vaikais. viskas įmanoma, kai nori.

Na, cia tema ne apie tai, bet as manau, kad visgi teisingesnis pasakymas ,,vaikas vaikui nelygu". o ,,viskas imanoma, kai nori"- nemanau, kad protingas, kalbant apie keliones su vaikais. Verstis per galva nenorime, todel ir klausiu patarimo /nuorodu del patogesniu skrydziu/persedimu. Kad nereiketu naktimis vaiko miego saskaita oro uoste sedet (nes musu vaikas, deja, nemiega bet kur..) smile.gif
Atsakyti
Liepune, mano maziui kovo 5 bus du metai. Lygiai taip pat kankina klausimas - kaip bus, bet vaikas irgi keliaujantis. Aplankes jau Svedija, Slovakija, Kroatija. Tiesa, keliones buvo ne lektuvines, tai labiau galejom taikytis prie vaiko poreikiu. Be to tai antras musu vaikas, tai jau ir su pirmu esam pasitrenirave ir neblogai. Dabar lygiai taip pat galim atostogauti tik kova ir tik nuo 5 iki 13. Ieskau ir as kazkokiu logisku skrydziu. Deja, i Kanarus patogiu nerandu, bet radau i Madrida per Praha. Laikas apynormalis, salys suprantamos. Apie Malta net nepagalvojau kazakaip, bet pacioj Tnerifej su vaiku ir vezimuku neturetu kilti didesniu problemu. Na i Teide zinoma turetumet ant kupros tistis (mes turim kuprine vaikui), bet visur kitur - be problemu vezimas. Ypac Loro parkas - tokiem maziams ten labai patiktu.
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2011 02 09, 19:19)
Na, cia tema ne apie tai, bet as manau, kad visgi teisingesnis pasakymas ,,vaikas vaikui nelygu". o ,,viskas imanoma, kai nori"- nemanau, kad protingas, kalbant apie keliones su vaikais. Verstis  per galva nenorime, todel ir klausiu patarimo /nuorodu del patogesniu skrydziu/persedimu. Kad nereiketu naktimis vaiko miego saskaita oro uoste sedet (nes musu vaikas, deja, nemiega bet kur..) smile.gif

pati rasei, kad per rainair skrenda visi, tai jei nerandat maršrutų be tarpinių nakvynių, tai nerandat. niekas kitas nesuras. tenerife ir malta man atrodo nepalyginami. tenerifej kova bus vasara, maltoj abejoju. ziurekit ko reikia jums.
Atsakyti
Sveika. Jei planuojat keliauti su maziuku ir is Lietuvos, tai pabandykit zvilgtelti vien tik bilietus iki Tenerifes pas didziuosius operatorius- Tezus, Nova. Retkarciais jie turi labai geru pasiulymu savo skrydziuose. O siaip geriausios kainos, kiek teko sutikti, buna is Londono.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2011 02 09, 20:31)
Liepune, mano maziui kovo 5 bus du metai. Lygiai taip pat kankina klausimas - kaip bus, bet vaikas irgi keliaujantis. Aplankes jau Svedija, Slovakija, Kroatija. Tiesa, keliones buvo ne lektuvines, tai labiau  galejom taikytis prie vaiko poreikiu. Be to tai antras musu vaikas, tai jau ir su pirmu esam pasitrenirave ir neblogai. Dabar lygiai taip pat galim atostogauti tik kova ir tik nuo 5 iki 13. Ieskau ir as kazkokiu logisku skrydziu. Deja, i Kanarus patogiu nerandu, bet radau i Madrida per Praha. Laikas apynormalis, salys suprantamos. Apie Malta net nepagalvojau kazakaip, bet pacioj Tnerifej su vaiku ir vezimuku neturetu kilti didesniu problemu. Na i Teide zinoma turetumet ant kupros tistis (mes turim kuprine vaikui), bet visur kitur - be problemu vezimas. Ypac Loro parkas - tokiem maziams ten labai patiktu.

o Madride ir busit? - ten dar vesoka kova tikriausiai?
QUOTE(Idava @ 2011 02 09, 20:36)
pati rasei, kad per rainair skrenda visi, tai jei nerandat maršrutų be tarpinių nakvynių, tai nerandat. niekas kitas nesuras. tenerife ir malta man atrodo nepalyginami. tenerifej kova bus vasara, maltoj abejoju. ziurekit ko reikia jums.

na, sakiau,kad man taip atrodo is post'u ...Ir sakiau, kad mano patirtis- maza.todel ,man atrodo, nieko blogo tiketis, kad gal kas nors uzmate ir pigesniu/patogesniu skrydziu, o gal zino akciju skrydziams tendencijas... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amilo1 @ 2011 02 09, 21:27)
Sveika. Jei planuojat keliauti su maziuku ir is Lietuvos, tai pabandykit zvilgtelti vien tik bilietus iki Tenerifes pas didziuosius operatorius- Tezus, Nova. Retkarciais jie turi labai geru pasiulymu savo skrydziuose. O siaip geriausios kainos, kiek teko sutikti, buna is Londono.

dekui! gal kam atrodo tokie patarimai savaime suprantami, bet man jie- labai naudingi (gal ne galutinio rezultato prasme, bet bent jau zinau, i kuria puse internete ,,nerti")
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 02 09, 18:17)
Aha, jau neuzilgo kilsim thumbup.gif Egiptas nuplauke, bet nei kiek nesigailiu  ax.gif
Papildyta:
Tiesa, dar noriu paklausti ar yra rizikavusiu vaziuoti uzdarytu keliu nuo Buenavista del Norte iki Punta de Teno? Skaiciau, kad nuvaziavus atsiveria ispudingi vaizdai, bet keliukas ne is maloniuju  g.gif

Sveika, pries kelias dienas rasiau diiideli romana apie pasivazinejimus Tenerifeje. Uzmesk aki, turetum rasti aktualiu dalyku. O nuo Buena Vista del Norde teko vaziuoti tuo zymiuoju keliuku link Teno. Vien jau tai, kad eismas juo uzdraustas, kelia idomius jausmus. Policijos nebuvo. Negaliu pasakyti ar apskritai buna. Bet kad ten daznos akmenu griutys, tai faktas. Vaziuji tuo keliuku su kliuciu ruozais - nuo kalnu nuriedejusiais didziuliais akmenim ir galvoji ar nenukris koks vienas 200 kg ant masinos stogo. O vaizdai tikrai verti demesio, galbut net tos rizikos. Labai idomus tunelis: tiesiog isgrauztas kalne urvas, be jokiu sutvirtinimu. Prie svyturio ta diena, kai mes buvom, jura buvo nereali, tarsi meno kurinys. Pabandykit ir te Auksciausias Jums padeda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepune @ 2011 02 09, 20:36)
o Madride ir busit? - ten dar vesoka kova tikriausiai?

na, sakiau,kad man taip atrodo is post'u ...Ir sakiau, kad mano patirtis- maza.todel ,man atrodo, nieko blogo tiketis, kad gal kas nors uzmate ir pigesniu/patogesniu skrydziu, o gal zino akciju skrydziams tendencijas... ax.gif
Papildyta:
dekui! gal kam atrodo tokie patarimai savaime suprantami, bet man jie- labai naudingi (gal ne galutinio rezultato prasme, bet bent jau zinau, i kuria puse internete ,,nerti")
Aciu smile.gif

Tiesiog jau dabar paklausinek keliata savaiciu kokias kainas operatoriai duoda artimiausiam skrydziui ir pamatysi kainu bei galimybiu tendencijas kovo menesiui.
Atsakyti
QUOTE(Amilo1 @ 2011 02 09, 20:50)
Prie svyturio ta diena, kai mes buvom, jura buvo nereali, tarsi meno kurinys.

Amilo, skaiciau tavo pasakojima thumbup.gif Na, labai nemegstu rizikos, bet del vaizdu, gal vis tik surizikuosim g.gif
Dar prie to paties paklausiu, o tas kelias nuo ten kur uzdarytas iki svyturio ilgas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 vasario 2011 - 21:09
Nea, jei jau ten trenksimes, busim Cadiz'e. Dar 400 su virs km i pietvakarius nuo Madrido. Bet tai irgi kol kas tik svarstymai...
Dabar del kovo men ir Novaturo, Tezturo kelioniu - neturi jie visai pasiulymu iki kovo 17 dienos. Matyt laiko viska tiems, kas planave Egipta buvo. Gal dar ismes sakau g.gif Nors pilnos keliones kaina vistiek bus didele, bet vat tik skrydis kartais buna visai nieko. Ir patogu - is Vilniaus tiesiai, be persedimu. Mes 2007 skridom, tik va paros laikas nekoks buvo. Siaip skrydis sunkus buvo, nors musu dickiui tada visi 4 metai jau buvo. 6 valandos vien skrydis, plius oro uostai - Vilniuj atvykt pries 2 val, Tenerifej kol isveze irgi laiko praejo. Su Kanarais 2 val skirtumas. Pas juos dar tik 11 vakaro, o pas mus jau kaip ir 1 nakties. Zodziu, teko adaptuotis. Atgal grizinejom is vis nakti. Vilniuj 7 ryto nusileidom, nes beveik 2 val velavom - sunku tikrai buvo... Gal dabar jau ir sitoj vietoj pakeite lietuviai ka.
As dar per vokieicus ziurinejau - pilna ten tu geru pasiulymu. Zmogui 400 - 500 e ir i kuria tik nori sala, bet vel - skrydziai is Frankfurto pagrinde. Su mazium beveik misija - neimanoma, nes tolimi tie skrydziai gaunas... Vien is Frankfurto skrydis 4 su virs val.
Atsakyti
Liepune, Maltos jums nesiulyciau, nes jei noresit automobili nuomotis- eismas kita puse, kaip Anglijoje; o autobusiukais trankytis su vaiku kazin ar bus patogu... Be to, Malta labiau pazinimui, nei poilsiui g.gif
Atsakyti