Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 04, 21:15)
kraunuosi daiktus ir nezinau kiek mazgiui 2m. deti kelniu,o kiek sortu septyniom dienom,mastau kad jei ir lytu,bet vistiek sortai,kelniu vargu ar reikes?tas pats ir apie maikutes ilgom rankovem?

Būtinai pasiimkit ilgas kelnes ir ilgom rankovėm. Nėra ten taip šilta vakarais
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 04, 21:15)
kraunuosi daiktus ir nezinau kiek mazgiui 2m. deti kelniu,o kiek sortu septyniom dienom,mastau kad jei ir lytu,bet vistiek sortai,kelniu vargu ar reikes?tas pats ir apie maikutes ilgom rankovem?

as dauguma dedu trumpom,vakarui paemiau dzinsus,3 maikutes ilgom rankovem,2 dzemperiukus.striukiu neemiau.vaziuojam 2 savaitem
Atsakyti
Mes vakar nusileidom į šaltį ir dar šiandien niekaip nepriprantam prie tokio oro ir blyškiaveidžių žmonių doh.gif Praleidom 2 savaites Fuertėj,tiksliau Corraleje.Vilmaa,o mes Oasis parke buvom 19d,prasilenkėm.Buvom sutikę ten lietuvių šeimą,bet jie iš Anglijos.O taip daugiau per 2 savaites nei vieno lietuvio,net ir lėktuve parskrendant nebuvo.Gyvenom Lobos bahia 3*,tai patalynė,rankšluosčiai keičiami kasdien,buvo ir muilas(kažkas teiravosi).Į viešbutį atvykom apie 12 val.,bet iš karto gavom raktus nuo apartamentų,taigi nereikėjo trintis registratūroj,nors po Charleroi orouosto ten esantys foteliai atrodė kaip rojus žemėj.Patiko aptarnaujantis personalas-visi mandagūs,paslaugūs.Vaikai(jau paaugliai)liko sužavėti animatorium.Kasdien būdavo vandensvydis,futbolas,stalo tenisas,o vakarais-po vaikų diskotekos vykdavo bingo,atspėk muziką žaidimai su prizais,buvo papūgų,plėšriųjų paukščių pasirodymai(panašūs į Oasis parko).Maitinomės savarankiškai ir likau tuom patenkinta-išmokau virti ir kanarietiškas bulvytes(super patiko),buvom kinų restorane,kur sumoki 7 eurus ir valgai kiek nori,o kai aš mėgstu sušius,tai manau,kad tikrai pravalgiau tuos pinigėlius.Neverčiant į litus,kainos tikrai mažos-apelsinai po 1,55,bananai-1,15,bulvytės-0,80.Rūbų,kvepalų kainom likau sužavėta-mano chebrytė neblogai pasikeitė garderobą,net ir naujų kolekcijų kainos žymiai mažesnės nei Lietuvoj.
Kadangi nesinuomavom mašinos,tai daug daug vaikščiojom pėsčiom.Žinoma,kopos pavergė,tai daug kartų ėjom į jas.Vienąkart nukeliavom net iki kito miestelio už 10km,bet buvo įdomu pamatyt "hipiškus"namus vandenyno pakrantėj-juokiausi,kad kai išeisiu į pensiją ir aš tokį susiręsiu čia atvažiavus.Visiems paliko įspūdį Oasis parkas,o dar kai buvo proga ir nemokamai tiek salos pervažiuoti.
Vis bijojau dėl oro prieš važiuodama,bet visą laiką buvo karšta ir nei lašo lietaus(pusės rūbų taip ir neprireikė),šalčiausia buvo 26.
Taigi dėkoju visiems šitam forume,užkrėtusiems Kanarais ir padėjusiems įvairiais patarimais susiorganizuoti tokias nuostabias atostogas 4u.gif Noriu daaaaar
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 03 04, 20:07)
Mamytes,kaip pampersu kainos ten?

už 36 hagies mokėjau 12 EU, bet ten sunku gauti mums priimtinus pamperius, nes pamper iš vis nemačiau, o huggies tik išvažiuojant vienoj parduotuvėj. Kaimo mųsų krautuvėj buvo molex ar kažkaip kažkokia tragedija, nes kas antras suplyšo atseginėjant lipdukus, kaina už 26 7Eu, bet tai kaimo parduotuvė, o Mercadonoj ar lidl buvo tokie vietiniai, bet šiaip jie celofaniniai labai "odelė nekvėpuoja" tipo, tai mažiukui (2 mėn) sušuto šikniukas, o mano mergai 11 mėn viskas normaliai, bet aš ją daug nuoga dupce laikiau.
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 04, 20:15)

labai priklauso kur būsi. pas mus pietvakariuose ant pat kranto nerbuvo jokio lietaus, nors už 5 km lijo, buvo vėjuota nuo vandenyno labai, bet nešalta, vėsu buvo 2 vakarus. ilgų kelnių neprireikė, bet gi vis vien važiuos šiltai prisirengęs. Man labai pravertė neperpučiama bolonkė
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 04, 18:52)
skaiciau Elvitos reportaza - tai kaip cia iseina,tas keliukas jei nemaisau iki svyturio,kur zenklas yra kad lb pavojinga, istiesu ne itin pavojingas, ar kiekvienam pagal ekstremalumo laipsni??
Elvita ar jus su vaikais keliavot ar vieni?

jetau, ten visiskai toks pats kelias kaip kitur irnesakyk.gif
laisvai prasilenkai dvi masinos.. neisivaizdoju kodel uzdetas ten tas zenklas..

QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 04, 20:15)

vistiek is LT vaziuosit su ilgom, tai jas ir panaudosit..
priklauso nuo vaiko ar labai issimurzina, bet siaip tai neapsikraunant drabuziais turetu pilnai uztekti 3 sortu, 3 maikuciu trumpom, 1 maikutes ilgom, ir pora dzemperiuku.. dar labai gerai vejo striukyte. maudymke, pora trauzu ir kelios poros kojiniu smile.gif

kazkas klause del sauskelniu tai nezinau, nes veziausi is namu, paskui ju vieta uzeme lauktuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 03 04, 21:51)
as dauguma  dedu trumpom,vakarui paemiau dzinsus,3 maikutes ilgom rankovem,2 dzemperiukus.striukiu neemiau.vaziuojam 2 savaitem

Na plona pavasarine-vasarine striukyte (tokia neperpuciama) tai tikrai ne prosal butu vakarais. mirksiukas.gif Daug vietos neuzims. Mums praverte.
Bet jau ka isidesit tas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 04, 19:52)
skaiciau Elvitos reportaza - tai kaip cia iseina,tas keliukas jei nemaisau iki svyturio,kur zenklas yra kad lb pavojinga, istiesu ne itin pavojingas, ar kiekvienam pagal ekstremalumo laipsni??

QUOTE(sugarbabe @ 2011 03 04, 23:54)
jetau, ten visiskai toks pats kelias kaip kitur irnesakyk.gif
laisvai prasilenkai dvi masinos.. neisivaizdoju kodel uzdetas ten tas zenklas..

Pas mus buvo žmogus kur vos ne alpo tuo keliuku važiuodamas. lotuliukas.gif

Nors jei labai vėjuota gal ir pavojinga. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2011 03 01, 17:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O čia tai gera kompanija.

O mes vis renkamės viešbutį Gran Kanarijoje  doh.gif . Du užrezervavau, bet dar nei vienas nelimpa. Baisiausia, kai beveik prie kiekvieno viešbučio atsiliepimų randu apie ten rastus tarakonus  ph34r.gif . Man čia mirtis ph34r.gif

Agnyte, jei tarakonai tau mirtis, tai tikrai bus sunku Kanaruose... matai, jie ten gyvena milijonus metų, daug ilgiau nei žmonės. Čia mes į jų teritoriją įsibrovėme, tad nebverta piktintis mirksiukas.gif Ir jų tikrai mačiau ir 5, ir 4 žv. viešbučiuose. Juos naikina, aišku, reguliariai geruose viešbučiuose, bet... vistiek esu mačiusi ir ne kartą, ir didelių. Ta prasme, jie ten per lovas nevaikšto būriais, bet tiek balkone, tiek prie baseino mačiau ne kartą. Siūlau į tai žiūrėti filosofiškai, ir nekreipti dėmesio 4u.gif Kita vertus, jei tarakono nepamatysi, tai žinok, kad viešbutis yra permirkęs chemija... tikrai dėl to nesuk gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 04, 18:52)
Elvita ar jus su vaikais keliavot ar vieni?

Mes keliavom vieni, vaikai slidineja Sveicarijoje su seneliais smile.gif
Kelias, tikrai niekuo neypatingas, gal kiek siauresnis, nei serpantinai keliuose, bet dvi masinos prasilenkia kuo puikiausiai. Siaip as esu baile, tai man tik vienoje vietoje nejauku buvo, kai reikejo vaziuoti tuneliu olose, nes ten nera nei atsvaitu, nei sviesu. Bet tai, ka pamatysit nuvaziave, tai wub.gif Tik, jei maudysites, turekit kuo apsiauti, nes krantas is smulkiu, astriu akmeneliu.

Mergaites, o as nerandu ar nera fotoreportazo apie Gran Kanarija?
Kadangi, si karta susirasti info apie Tenerife ir susidelioti marsrutus, turejau vos savaite, tai dabar noreciau is anksto susidelioti ka noriu pamatyti ir i kuria sala nuvykti 4u.gif
Sakykit is Lanzarotes, galima persikelti i Fuerte ir ar uztenka dienos apziureti graziausias Fuertes vietas? Nes apsigyventi Fuerteje nenoriu, bet pamatyti pacia sala labai noreciau wub.gif
Gal dar ir is Gran Kanarijos sulauksiu fotoreportazo...

Kurios keliavo savarankiskai, kada jau mazdaug reiktu rezervuotis bilietus lektuve ir viesbucius vasario menesiui?
Atsakyti
Jeigu rusiškai suprantate, tai labai neblogas puslapiukas yra apie visas Kanarų salas
Kanarų salos

Atsakyti
4u.gif
Na laukiu nesulaukiu keliones,treciadieni jau keliam sparnus,nors dabar didziausia baime iskilo del oru,nes pranasauja lietucio ir truputi atvesimo.Nusprendem praleisti tris dienas Tenerifej ir keturias GR.
Norejau paklausti ar savaitgali darbo valandos panasios lankomose vietose kaip paprastom dienom pvz.kaip Teide ir drugeliu parkas ir tt. g.gif

Atsakyti
Aš už mėnesio į Gran Canaria važiuosiu. Fotoreportažą pažadu padaryti mirksiukas.gif . Kaip tik dabar dėliojuosi maršrutą, nors ne vieną kartą esu tai dariusi, čia kažkaip labai sudėtinga g.gif .

Tiesa, kas nuomavotės automobilį, ar reikalingas kondicionierius? Kaina pakyla, jei jis įeina, o ar jo reikės balandį, neįsivaizduoju Ir gal kuri susidūrėte su kėdutėmis vaikams - ar tikrai reikalingos? Nesinori apsikrauti, nes labai abejoju, kad jose sėdės vaikai doh.gif
Atsakyti