Mes vakar nusileidom į šaltį ir dar šiandien niekaip nepriprantam prie tokio oro ir blyškiaveidžių žmonių
Praleidom 2 savaites Fuertėj,tiksliau Corraleje.Vilmaa,o mes Oasis parke buvom 19d,prasilenkėm.Buvom sutikę ten lietuvių šeimą,bet jie iš Anglijos.O taip daugiau per 2 savaites nei vieno lietuvio,net ir lėktuve parskrendant nebuvo.Gyvenom Lobos bahia 3*,tai patalynė,rankšluosčiai keičiami kasdien,buvo ir muilas(kažkas teiravosi).Į viešbutį atvykom apie 12 val.,bet iš karto gavom raktus nuo apartamentų,taigi nereikėjo trintis registratūroj,nors po Charleroi orouosto ten esantys foteliai atrodė kaip rojus žemėj.Patiko aptarnaujantis personalas-visi mandagūs,paslaugūs.Vaikai(jau paaugliai)liko sužavėti animatorium.Kasdien būdavo vandensvydis,futbolas,stalo tenisas,o vakarais-po vaikų diskotekos vykdavo bingo,atspėk muziką žaidimai su prizais,buvo papūgų,plėšriųjų paukščių pasirodymai(panašūs į Oasis parko).Maitinomės savarankiškai ir likau tuom patenkinta-išmokau virti ir kanarietiškas bulvytes(super patiko),buvom kinų restorane,kur sumoki 7 eurus ir valgai kiek nori,o kai aš mėgstu sušius,tai manau,kad tikrai pravalgiau tuos pinigėlius.Neverčiant į litus,kainos tikrai mažos-apelsinai po 1,55,bananai-1,15,bulvytės-0,80.Rūbų,kvepalų kainom likau sužavėta-mano chebrytė neblogai pasikeitė garderobą,net ir naujų kolekcijų kainos žymiai mažesnės nei Lietuvoj.
Kadangi nesinuomavom mašinos,tai daug daug vaikščiojom pėsčiom.Žinoma,kopos pavergė,tai daug kartų ėjom į jas.Vienąkart nukeliavom net iki kito miestelio už 10km,bet buvo įdomu pamatyt "hipiškus"namus vandenyno pakrantėj-juokiausi,kad kai išeisiu į pensiją ir aš tokį susiręsiu čia atvažiavus.Visiems paliko įspūdį Oasis parkas,o dar kai buvo proga ir nemokamai tiek salos pervažiuoti.
Vis bijojau dėl oro prieš važiuodama,bet visą laiką buvo karšta ir nei lašo lietaus(pusės rūbų taip ir neprireikė),šalčiausia buvo 26.
Taigi dėkoju visiems šitam forume,užkrėtusiems Kanarais ir padėjusiems įvairiais patarimais susiorganizuoti tokias nuostabias atostogas
Noriu daaaaar