Įkraunama...
Įkraunama...

Džiugos dekupažo 4 namai

QUOTE(sobieska @ 2012 07 04, 23:30)
Jau ta PARDUOTA pakaba  wub.gif  wub.gif  wub.gif ...seniai į ją akis buvau padžiovusi, nors imt ir atsikartok lotuliukas.gif ...tokia savita, tokia išskirtinė...man ji VINTAGE ...o tą stilių kaip ir Provence laaabai dievinu wub.gif

Aciu Sobieska, dabar tik uzmaciau posta biggrin.gif Jo puiki pakaba, nemazai pagyru sulaukusi, o va tiek laiko isbuvusi, bet uztat nupirkta fotograses, fotografuoti ant jos kriksto suknele, visa tema ten sventeje pasirodo. ax.gif

Nespejau nufotografuoti, bet pagaminti identiski siems, uzsakymukai:

user posted image

user posted image

user posted image

Nu ir orelis karsta.gif su mazaja i toki karsti ne pro kur biggrin.gif

Pirmadieni puiki daiktadeze - skrynadeze - krikstadeze pasirodys 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai, kas liko is laisvuju darbeliuku - mano parase. rolleyes.gif
Atsakyti
Marškinėliai trečiokei smile.gif

user posted image
Papildyta:
Turiu tokį pasiūlymą - gal kam bus įdomu.

Turiu lietuviško medžio pjaustytu stačiakampių - kaladėlių, natūralių, nelakuotų, įvairiausioms pilims ir sienoms statyti, fantazijai vaikų lavinti smile.gif

Puiki dovana berniukams, manosios tiek 3, tiek 8 metų merginos žaidžia ne po valandą biggrin.gif Pasiūlymas - jei ką sudomins, galima nudekoruoti vieną ar daugiau kaladėlių, užrašyti varduką ar dar ką smagaus ir padovanoti su visu šusniu medinukų ax.gif

Kelios foto kaip manosios žaidžia su jomis.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Užsakymas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
prasitrink az wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingullka: 10 liepos 2012 - 17:22
QUOTE(Ingullka @ 2012 07 10, 18:21)
prasitrink az wink.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Užsakymas 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pirmasis, kuris keliaus turbūt į "Boutique", jei ne - bus parduodamas rolleyes.gif
Tokio stiliaus galiu padaryti rėmelių su įvairiais žolių, gėlių motyvais. 4u.gif

"Levandinis"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Sveiki, grazus paskutinis levandinis remelis... Kiek kainuotu toks ar panasus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 18 liepos 2012 - 18:23
QUOTE(*Rasuolė* @ 2012 07 18, 19:23)
Sveiki, grazus paskutinis levandinis remelis... Kiek kainuotu toks ar panasus? 4u.gif

Dėkoju 4u.gif Parašiau viską į AŽ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 25, 12:13)
Priminsiu dar vieną didelę dėžę...

user posted image

user posted image

user posted image

kokia kaina dezutes? wub.gif labai jau grazi

dar domina remeliai https://picasaweb.go...235285743786194 kokia kaina ? ir ar padarytumet didesnio formato nuotraukom ? man reiktu 30x 45 foto smile.gif

lauksiu i AZ drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2012 07 18, 20:42)
kokia kaina dezutes?  wub.gif  labai jau grazi

dar domina remeliai https://picasaweb.go...235285743786194 kokia kaina ? ir ar padarytumet didesnio formato nuotraukom ? man reiktu 30x 45 foto  smile.gif

lauksiu i AZ  drinks_cheers.gif

Labutis, rasau cia, gal dar kam idomu, parasysiu ir i az. Cia siek tiek auksciau panasaus dizaino buvo deze, toji buvo 37x29x28 cm kazkas panasaus, toji kainavo 220 lt. Nuo tam tikru subtilybiu ir dezes savikainos kaina sokineja, bet tarkim 200 lt smile.gif Jusu pvz tada kainavo 200.

Remeliai tokie 35 - 40 lt, jei standartiniai dydziai, 9x13 arba 10x15 cm. Dizainas itakos neturi kainai. ax.gif

Uz 50 lt galiu pasiulyti tokius nestandartinius:

user posted image

user posted image

Didesnio formato nuotraukoms reiktu uzsakineti, kad pagamintu remus, galiu ryt suzinoti kokia ju butu savikaina, o tada jau butu dekoro kaina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 18 liepos 2012 - 20:09
Užsakymas 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti