Arbatinė
Sveika,
užsukau pasižvalgyti ir nenusivyliau gražūs darbai, originalios idėjos, nuostabi spalvų paletė, ypač žiūrint į vieną pirmųjų arbatinių su uogomis gražu ...
užsukau pasižvalgyti ir nenusivyliau gražūs darbai, originalios idėjos, nuostabi spalvų paletė, ypač žiūrint į vieną pirmųjų arbatinių su uogomis gražu ...
Labas rytas
Kas laukia užsakymų - pirmoji dalis į pabaigą, lakuojama
Kas ilgai laukė - smalsi - jau turiu raktinę, kibsiu į darbą iškart ir su arbatine
Čia iš senesnių darbų, akis paganyt
Papildyta:
Laisvi darbai mano paraše
Kas laukia užsakymų - pirmoji dalis į pabaigą, lakuojama
Kas ilgai laukė - smalsi - jau turiu raktinę, kibsiu į darbą iškart ir su arbatine
Čia iš senesnių darbų, akis paganyt
Papildyta:
Laisvi darbai mano paraše
Drįsiu pasiūlyti super kelnytes vasarai, o kartu ir su manim susipažinti galite
Jei ką sudomins - AŽ visa info.
Šis gražuolis rezervuotas
Jei ką sudomins - AŽ visa info.
Šis gražuolis rezervuotas
Dziuga, nenuostabu, kad iš tokio fainaus žmogeliuko(nuotraukoj matau žavią mergina), pasipila gražūs darbai...(ir kaip tu 3 merginas išnečiojai išlaikant tokią figūrėlę....ech, o man tenka vis sportuot, sportuot...ir toli gražu iki norimo rezultato)
penkiolikinė mergička
as tik norejau pasiteirauti, ar atkeliavo mano AZ del apvaliu remeliu dekupazui, nes nesulaukiau atsakymo...
QUOTE(abecele @ 2012 06 15, 14:23)
as tik norejau pasiteirauti, ar atkeliavo mano AZ del apvaliu remeliu dekupazui, nes nesulaukiau atsakymo...
Atkeliavo, atleiskit toks kruvis siuo metu, kad nieko nespeju, as kai tik proga rasiu iskart jums bruksteliu ir atlekiu remuku
Aciu merginos, ne tokia jau as ir jaunuole... 32 eina. O su tiek vaiku tai dar 10 metu vyresne jauciuosi bet nepasiduodu.
Labas vakaras.
Pagaliau turiu ką parodyti.
Pirmoji dalis užsakymų.
Užsakymas krikštynoms.
Papildyta:
Dar vienas užsakymas krikštynoms.
Papildyta:
Na va, o kadangi aš turiu tokią savybę tarp užsakymų sukurpti ir ką nors, kas būtų naujo ir džiugintų mano akį, kol laukia savojo šeimininko ir visai nesvarbu koks kiekis užsakymų laukia tai vat parodau laisvuosius darbelius.
Kas laukia užsakymų - bus laiku ir labai greitai
Tikrai daili. Man asmaniškai labai labai.
Lėkštė "Paukštukas"
Dydis 39,5x19,5 cm kraštas 13 cm
Kaina 100 lt
Lėkštė "Levandos"
Dydis 26 cm
Kaina 60 lt
Lėkštė "Gėliukai"
Dydis 26 cm
Kaina 50 lt
Papildyta:
Na ir šios dienelės pabaigai vienetinė dėžutė - popieriukas toks vienas tik atkeliavo į Lietuvėlę... gal kada ir pasirodys dar toks, bet kažin ar jį aš bepagaučiau
Dėžutė "Laimingas bilietas"
Dydis 17,3x17,3x7 cm
Kaina 90 lt
Pagaliau turiu ką parodyti.
Pirmoji dalis užsakymų.
Užsakymas krikštynoms.
Papildyta:
Dar vienas užsakymas krikštynoms.
Papildyta:
Na va, o kadangi aš turiu tokią savybę tarp užsakymų sukurpti ir ką nors, kas būtų naujo ir džiugintų mano akį, kol laukia savojo šeimininko ir visai nesvarbu koks kiekis užsakymų laukia tai vat parodau laisvuosius darbelius.
Kas laukia užsakymų - bus laiku ir labai greitai
Tikrai daili. Man asmaniškai labai labai.
Lėkštė "Paukštukas"
Dydis 39,5x19,5 cm kraštas 13 cm
Kaina 100 lt
Lėkštė "Levandos"
Dydis 26 cm
Kaina 60 lt
Lėkštė "Gėliukai"
Dydis 26 cm
Kaina 50 lt
Papildyta:
Na ir šios dienelės pabaigai vienetinė dėžutė - popieriukas toks vienas tik atkeliavo į Lietuvėlę... gal kada ir pasirodys dar toks, bet kažin ar jį aš bepagaučiau
Dėžutė "Laimingas bilietas"
Dydis 17,3x17,3x7 cm
Kaina 90 lt