Nuolaidos dar galioja.
Puošmena velykų stalui...
Lėkštė "Pieva"
Matmenys: 41,5x27,5 cm
Kaina 100 lt
Lėkštė "Pieva"
Matmenys: 41,5x27,5 cm
Kaina 100 lt
Turesiu nauju darbeliu, bet tik pora dieneliu, po to isnesiu i parduotuvele... Jei ka sudomins, lauksiu, po savaiteles jau bus
Visa kita mano parase
Visa kita mano parase
Labas rytas
Pasirodau su užsakymais, kai ką labai panorėjus galima atkartoti
Papildyta:
Papildyta:
Tokios buvo ir dėžutės, vakar per skubėjimą nenufotografavau
Pasirodau su užsakymais, kai ką labai panorėjus galima atkartoti
Papildyta:
Papildyta:
Tokios buvo ir dėžutės, vakar per skubėjimą nenufotografavau
Išpardavimas
Tik 60 lt, superinis padėklas, matmenys: 50x40x30 cm
Lėkštė, dekoruota iš apačios, galima naudoti pagal paskirtį , skersmuo 25 cm, tik 30 lt
Veidrodis, 26x26 cm, vidus 10x10 cm, tik 25 lt.
Rinkinukas tik 60 lt, dėžutė 14,7x14,7x6 cm, pakaba vaikiška
Tik 60 lt, superinis padėklas, matmenys: 50x40x30 cm
Lėkštė, dekoruota iš apačios, galima naudoti pagal paskirtį , skersmuo 25 cm, tik 30 lt
Veidrodis, 26x26 cm, vidus 10x10 cm, tik 25 lt.
Rinkinukas tik 60 lt, dėžutė 14,7x14,7x6 cm, pakaba vaikiška
Dailios dezutes su paukstukais, laiveliu ir gelem
Sekmes
Sekmes
Su mamos diena visas mamytes
as tokiu, galbut, keistoku reikalu.. zodziu belaukiant gandru ir prasidejus "lizdo sukimo sindromui" tvarkiau tevu senus daiktus ir atkasiau tokius, bent mano supratimu, idomius paveikslu remelius.. pamaniau, ismesti gaila, gal kam padovanoti, bet SM man kazkodel neleidzia patalpinti skelbimo..
tad pradejau ieskoti dekupazistes, kuria sudomintu.. man labai patiko tavo darbai, tai pamaniau, gal antram gyvenimui prikeltum ir manuosius
jei domina - dovanoju (tik reiktu atsiimti (Vilniuj)), jei ne, nesidrovek parasyti (nes patys didieji uzima gan daug vietos )
tad pradejau ieskoti dekupazistes, kuria sudomintu.. man labai patiko tavo darbai, tai pamaniau, gal antram gyvenimui prikeltum ir manuosius
jei domina - dovanoju (tik reiktu atsiimti (Vilniuj)), jei ne, nesidrovek parasyti (nes patys didieji uzima gan daug vietos )
abecele - Superiniai, imu rasau AZ.
Iš išpardavimo - lėkštė rezervuota
Iš išpardavimo - lėkštė rezervuota
Parduotos