Jennifer
agne.j rašau į AŽ
Burtininkė788 ačiū
Brūkšniukas - išeitų, jei dėti tik du tokius mažučius, vaizdas nėra didelio formato...
Na šiandien laimės pilnos kelnės mano gražuolė iškeliavo ir dar viena užsilikėlė
Taigi ŠIŲ NEBĖR
Taigi ŠIŲ NEBĖR
Laba visoms, kas užsuks
Užsakymas
Užsakymas
Kiek esu anksčiau mačius dėžučių su nuotraukom, tai manęs jos labai nesužavėjo. Bet šitos... tiesiog puikios !!!
QUOTE(Esprit @ 2011 09 10, 18:30)
Kiek esu anksčiau mačius dėžučių su nuotraukom, tai manęs jos labai nesužavėjo. Bet šitos... tiesiog puikios !!!
Esprit, ačiū Šis užsakymas buvo ganėtinai skubus, pagal tai, per kiek laiko jis pasidaro, tad teko gerai pasistengti, kad suspėčiau su savo mazge ji laiku padaryti
Beje iškeliavo pas tą pačią šeimyną, kuriai prieš metus padariau tokią:
Pasistengsiu per savaitgalį suskirstyti darbus į skirtingus albumus, pagal temas, bus patogiau apžiūrėti, ką iš viso esu padariusi.
Beje, Esprit - tuoj atkeliaus tavajam rinkiniui medinukai, greit jau bandysiu ką gražaus sumastyti.
Užsakymai...
kita pusė
kita pusė
Dziuga...labai gražiomis dėžutėmis nudžiuginai šeimynėlę...jau pačios nuotraukos iš savęs labai vykusios, itariu, kad miela buvo dirbt su jomis. (.Pasižiūrėjus į tavąsias, taip ir norisi atšaukt užsakymus su buitinėmis nuotraukytėmis, jaučiu, kad taip ir padarysiu )
kas teisybe tas nemelas. as pasizadejau sau irgi nebedaryti is buitisku .
QUOTE(sobieska @ 2011 09 13, 16:10)
Dziuga...labai gražiomis dėžutėmis nudžiuginai šeimynėlę...jau pačios nuotraukos iš savęs labai vykusios, itariu, kad miela buvo dirbt su jomis. (.Pasižiūrėjus į tavąsias, taip ir norisi atšaukt užsakymus su buitinėmis nuotraukytėmis, jaučiu, kad taip ir padarysiu )
Tai aišku - jei žmonės nori gražių šiltų daiktų, tai ir foto turi būti atitinkamos
Džiūga, kokios stiliovos dėžikė su foto Aš tai net nesiimu darbų su nesessijinėmis nuotraukomis, nes neaišku ką prie jų derint, jug turi būt stilius ir idėja.