Įkraunama...
Įkraunama...

Džiugos dekupažo 4 namai

Parduoti ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 08 10, 14:06)
Jennifer - ačiū už gerą žodį  wub.gif  4u.gif

user posted image

Viduje veltinio širdelė, sendinimas ir apatinė dalis nuberta aukso dulkėm.

mirksiukas.gif
kas per sendinimo grožis wub.gif
Atsakyti
Kad ir kaip nesinori , rudenėlis artėja... Užsisakykit knygų skirtukų - puiki dovanėlė draugui prie knygos. O ir pačiam papuošt savo mylimą knygą. Paskaitose irgi ne taip lūdna bus smile.gif Galima rinktis iš daugybės vaizdų...

user posted image

Atsakyti
Seniai matytas, bet vis dar laisvas biggrin.gif

user posted image

Kiti laisvuoliai mano paraše...

Po darbų galeriją galite pasižvalgyti ČIA 4u.gif
Atsakyti
Man labai simpatizuoja šalimais dekupažo einantis tavasis hobis...tokios gan retai sutinkamos papuošalų sudedamosios dalys wub.gif daugumoj VINTAGE stiliaus user posted image
]
Atsakyti
Sobieska - dekavoju biggrin.gif 4u.gif

O Džiuga smarkiai ruošiasi vidurinėlės artėjančiam gimtadieniui - trijų dienų darbo rezultatas - pirmasis papuošimas doh.gif biggrin.gif Su mažaja kotais nepaskubėsi čia labai...

user posted image

user posted image
Atsakyti
o brač...o koks vaizdzialis pro langą...taip ir norisi užplėšt "senieji Vilniaus stogai" sokiai.gif ...man priklausytų langus puošt lapkritį, beje... musų vaikiai vienmečiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 08 18, 17:05)
o brač...o koks vaizdzialis pro langą...taip ir norisi užplėšt "senieji Vilniaus stogai" sokiai.gif ...man priklausytų langus puošt lapkritį, beje... musų vaikiai vienmečiai mirksiukas.gif

Vyresnieji, jaunesnieji? biggrin.gif

Pratesimas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na labai nuostabus darbai....bet madam paslaptis dezute - tikru mergaiciu - romantikiu - svajone....brukstelkite, ar ji dar laisva....kur randates....na ir visa kita... wub.gif bigsmile.gif ax.gif blush2.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaBal @ 2011 08 18, 19:52)
Na labai nuostabus darbai....bet madam paslaptis dezute - tikru mergaiciu - romantikiu - svajone....brukstelkite, ar ji dar laisva....kur randates....na ir visa kita... wub.gif  bigsmile.gif  ax.gif  blush2.gif  4u.gif  thumbup.gif

Jūsų AŽ pilna ax.gif
Atsakyti
Surašau greit, kas parduota, iš albumo vėliau iškelsiu. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
šaunuolė wub.gif
Atsakyti