Parduoti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 08 10, 14:06)
Jennifer - ačiū už gerą žodį
Viduje veltinio širdelė, sendinimas ir apatinė dalis nuberta aukso dulkėm.
Viduje veltinio širdelė, sendinimas ir apatinė dalis nuberta aukso dulkėm.
kas per sendinimo grožis
Kad ir kaip nesinori , rudenėlis artėja... Užsisakykit knygų skirtukų - puiki dovanėlė draugui prie knygos. O ir pačiam papuošt savo mylimą knygą. Paskaitose irgi ne taip lūdna bus Galima rinktis iš daugybės vaizdų...
Man labai simpatizuoja šalimais dekupažo einantis tavasis hobis...tokios gan retai sutinkamos papuošalų sudedamosios dalys daugumoj VINTAGE stiliaus
]
]
Sobieska - dekavoju
O Džiuga smarkiai ruošiasi vidurinėlės artėjančiam gimtadieniui - trijų dienų darbo rezultatas - pirmasis papuošimas Su mažaja kotais nepaskubėsi čia labai...
O Džiuga smarkiai ruošiasi vidurinėlės artėjančiam gimtadieniui - trijų dienų darbo rezultatas - pirmasis papuošimas Su mažaja kotais nepaskubėsi čia labai...
o brač...o koks vaizdzialis pro langą...taip ir norisi užplėšt "senieji Vilniaus stogai" ...man priklausytų langus puošt lapkritį, beje... musų vaikiai vienmečiai
QUOTE(sobieska @ 2011 08 18, 17:05)
o brač...o koks vaizdzialis pro langą...taip ir norisi užplėšt "senieji Vilniaus stogai" ...man priklausytų langus puošt lapkritį, beje... musų vaikiai vienmečiai
Vyresnieji, jaunesnieji?
Pratesimas
Na labai nuostabus darbai....bet madam paslaptis dezute - tikru mergaiciu - romantikiu - svajone....brukstelkite, ar ji dar laisva....kur randates....na ir visa kita...
QUOTE(RasaBal @ 2011 08 18, 19:52)
Na labai nuostabus darbai....bet madam paslaptis dezute - tikru mergaiciu - romantikiu - svajone....brukstelkite, ar ji dar laisva....kur randates....na ir visa kita...
Jūsų AŽ pilna
Surašau greit, kas parduota, iš albumo vėliau iškelsiu.
šaunuolė