Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2011 02 12, 20:39)
lotuliukas.gif BH - Bu(e)sthalter - ar aiškiau?  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Reiktų išties paskubėti užsakant vietą. Čilį tai aš siūliau. Dėl vietos, man bet kur tiktų, svarbu galima vakarieniauti. Būsiu išalkusi. Vien tik desertai netiktų smile.gif

Apie žaidimus. Vistiek visiems viskas netiks. Imam dainas. Kas šįkart apsiims sumaišyti?Aš praeitąkart su matematiką nesusidraugavau biggrin.gif tai šįkart pasuosiu su organizavimu. Galvojam dainas ir siunčiam organizatoriui.
O valentinadienio foto, kas suruoš juk ir be žaidimo gali įkelti. Ir apskritai, iš Paprastos pavyzdį imkit. Nenustoja džiuginti, nelaukdama jokių žaidimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 19:27)
as tai pritarciau tai minciai, kad siunciam dainas, paskui maisom ir dalinam, o kad tikrai butu zinoma, pries siulant patikrinti ar tos dainos bent jau zodziai yra nete smile.gif
zinok, as manau, kad visur bus triuksminga, vis tiek laisvadienis nusimato, sventine diena, tai ir reiktu siaip paskubeti del uzsakymo g.gif
nesupratau blush2.gif
tai daina ir butu toks pat zaidimas, kaip buvo su pasakom.
tai as tik pasiuliau, galima ir nedaryt jokio zaidimo, kol anas nebaigtas ax.gif

Daina būtų toks pats, kaip ir su pasakom, ir toks pats, kokį ir aš siūlau - su žaidimais. Tiesiog mano galva dainos labai jau individualus dalykas su begale interpretacijų (kaip tada ją atspėt?), be to, jei gausi nemėgstamą dainą fotografuot, tada vėlgi sudėtinga...
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 19:48)
lotuliukas.gif

Reiktų išties paskubėti užsakant vietą. Čilį tai aš siūliau. Dėl vietos, man bet kur tiktų, svarbu galima vakarieniauti. Būsiu išalkusi. Vien tik desertai netiktų  smile.gif

Apie žaidimus. Vistiek visiems viskas netiks. Imam dainas. Kas šįkart apsiims sumaišyti?Aš praeitąkart su matematiką nesusidraugavau  biggrin.gif  tai šįkart pasuosiu su organizavimu. Galvojam dainas ir siunčiam organizatoriui.
O valentinadienio foto, kas suruoš juk ir be žaidimo gali įkelti. Ir apskritai, iš Paprastos pavyzdį imkit. Nenustoja džiuginti, nelaukdama jokių žaidimų  smile.gif

Aš galiu sumaišyt ir išdalint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 19:48)
Ir apskritai, iš Paprastos pavyzdį imkit. Nenustoja džiuginti, nelaukdama jokių žaidimų  smile.gif

Ačiū smile.gif Vyras atostogavo, tai leidau sau palakstyti su fotoaparatu smile.gif Tik man truputį širdį spaudžia dėl paskutinio žaidimo- jei kada vėl kartosim jį, tai padarysiu tikrai geriau smile.gif smile.gif smile.gif

O čia truputį sugrįžusios žiemos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 12 vasario 2011 - 19:53
QUOTE(green_tea @ 2011 02 12, 20:50)
Tiesiog mano galva dainos labai jau individualus dalykas su begale interpretacijų (kaip tada ją atspėt?), be to, jei gausi nemėgstamą dainą fotografuot, tada vėlgi sudėtinga...

o kam spėti? Galima įkelti foto ir paskui nuorodą į dainą. O kad begalė interpretacijų bus juk gerai. Tokie žaidimukai juk geri vaizduotės lavinimui. O su nemėgiama daina juk galima išsisukti. Nemanau, kad visai jokių asociacijų nekiltų. O jei ir nekiltų. Imi dainos tekstą ir kabiniesi už kažkokios eilutės ar pavienio žodžio. Ir darai. Kiekvienas savam lygyje, tiek kiek moka, bet tikrai padarytų.

O tavo siūlytas "žaidimai" lai būna sekantis, kai užbaigsim su dainom.

Tiesa, trūksta dar kažkelių koliažų. Brūkštelkit kas dar nepadarėt. Padarysit ir jei taip iki kada, ar duoti foto kam kitam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2011 - 20:00
QUOTE(paprasta @ 2011 02 12, 19:52)
Ačiū  smile.gif Vyras atostogavo, tai leidau sau palakstyti su fotoaparatu  smile.gif  Tik man truputį širdį spaudžia dėl paskutinio žaidimo- jei kada vėl kartosim jį, tai padarysiu tikrai geriau  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Gražu, švar, tvarkinga, sninga - nežinau, ką dar bepridurt, man žmonių fotografija kol kas mistika. O bet tačiau, turiu klausimą: gal kas atsimena diskusija (su Narajana) "kas yra meninė fotografija?", tai vat jūs man dabar pasakykit - čia meninė fotografija jau, ar kaip tokia fotografijos rūšis vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 12, 19:56)
Gražu, švar, tvarkinga, sninga - nežinau, ką dar bepridurt, man žmonių fotografija kol kas mistika. O bet tačiau, turiu klausimą: gal kas atsimena diskusija (su Narajana) "kas yra meninė fotografija?", tai vat jūs man dabar pasakykit - čia meninė fotografija jau, ar kaip tokia fotografijos rūšis vadinasi? g.gif

nemanau, kad čia meninė fotografija ax.gif gal su kaukėmis jau būtų link to- o čia tiesiog merginai kadras į albumą ax.gif aš taip galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 20:48)
Reiktų išties paskubėti užsakant vietą. Čilį tai aš siūliau. Dėl vietos, man bet kur tiktų, svarbu galima vakarieniauti. Būsiu išalkusi. Vien tik desertai netiktų  smile.gif

o galbut tiktu kokie prekybcentriai, vietos automobiliams sociai, bet jau del to butu ramu smile.gif ir visuose kabakuose valgyt butu ka smile.gif
tai reiktu greiciau spresti smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 02 12, 20:52)

jau pagyriau flickr, saunuole 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 19:54)
o kam spėti? Galima įkelti foto ir paskui nuorodą į dainą. O kad begalė interpretacijų bus juk gerai. Tokie žaidimukai juk geri vaizduotės lavinimui. O su nemėgiama daina juk galima išsisukti. Nemanau, kad visai jokių asociacijų nekiltų. O jei ir nekiltų. Imi dainos tekstą ir kabiniesi už kažkokios eilutės ar pavienio žodžio. Ir darai. Kiekvienas savam lygyje, tiek kiek moka, bet tikrai padarytų.

O tavo siūlytas "žaidimai" lai būna sekantis, kai užbaigsim su dainom.

Tinka, galit man siųsti dainas, padalinsiu cool.gif

Black and White Brownies:

user posted image

Daugiau šitų nekepsiu, baisiai jie suvogia šviesą ir sudėtinga juos fotografuot schmoll.gif Ir idėjų nulis belikęs, stumdau stumdau - ir taip gerai, ir anaip gerai, o kaip geriau tai biesas žino doh.gif Leptelkit prašom ką nors protingo apie tuos mano kepinius, gal iš aklavietės pajudėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 12, 21:00)
nemanau, kad čia meninė fotografija  ax.gif gal su kaukėmis jau būtų link to- o čia tiesiog merginai kadras į albumą ax.gif  aš taip galvoju ax.gif
aš taip pat sakyčiau, kad čia ne meninė fotografija.
Nors, į google įvedusi raktažodžius ir pamačiusi kelias foto, galėčiau ir atsiimti savo žodžius. Daug meninių darbų ten išmeta, bet tuo pačiu kelias, su kuriom net į šią temą gėda būtų ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 19:54)
Tiesa, trūksta dar kažkelių koliažų. Brūkštelkit kas dar nepadarėt. Padarysit ir jei taip iki kada, ar duoti foto kam kitam?

as dar nepadariau... padarysiu, bet tikrai nzn kada.. gal lesikit man neribotam laikui smile.gif nenoriu perspaust saves smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti