QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 19:27)
as tai pritarciau tai minciai, kad siunciam dainas, paskui maisom ir dalinam, o kad tikrai butu zinoma, pries siulant patikrinti ar tos dainos bent jau zodziai yra nete
zinok, as manau, kad visur bus triuksminga, vis tiek laisvadienis nusimato, sventine diena, tai ir reiktu siaip paskubeti del uzsakymo
nesupratau
tai daina ir butu toks pat zaidimas, kaip buvo su pasakom.
tai as tik pasiuliau, galima ir nedaryt jokio zaidimo, kol anas nebaigtas
Daina būtų toks pats, kaip ir su pasakom, ir toks pats, kokį ir aš siūlau - su žaidimais. Tiesiog mano galva dainos labai jau individualus dalykas su begale interpretacijų (kaip tada ją atspėt?), be to, jei gausi nemėgstamą dainą fotografuot, tada vėlgi sudėtinga...
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 19:48)
Reiktų išties paskubėti užsakant vietą. Čilį tai aš siūliau. Dėl vietos, man bet kur tiktų, svarbu galima vakarieniauti. Būsiu išalkusi. Vien tik desertai netiktų
Apie žaidimus. Vistiek visiems viskas netiks. Imam dainas. Kas šįkart apsiims sumaišyti?Aš praeitąkart su matematiką nesusidraugavau
tai šįkart pasuosiu su organizavimu. Galvojam dainas ir siunčiam organizatoriui.
O valentinadienio foto, kas suruoš juk ir be žaidimo gali įkelti. Ir apskritai, iš Paprastos pavyzdį imkit. Nenustoja džiuginti, nelaukdama jokių žaidimų
Aš galiu sumaišyt ir išdalint