QUOTE("agrastuke" @ 2011 02 07, 22:21)
Biskiuka uztempiau su tais kolezais, tai noriu pasirodyti
Maniske pirmoji.
Ir prisipazinkite kieno tie grazus pakabinti batukai?
Sveikos dvynukes!!! hmm...gaila, kad jus jau kazkas "pakabino"
agrastuke, patinka, priderinta. Aš manau, netgi pirmoji batelių foto ir galėjo būti pirmoji, o va antroj foto pasirodo tie vyriški batai ir pamato, kad bateliai jau "pakabinti"
QUOTE("agrastuke" @ 2011 02 07, 22:44)
Aciu forgete. siaip pirma mintis pamacius tuos batukus buvo basos kojos su pavadinimu "Mano batai buvo du, kur jie dingo nerandu", bet neturejau kas papozuoja, tad teko issisukt kitaip.
Aš sakyčiau tavo sprendimas smagesnis, nes kai pamačiautuos batelius, tai pagalvojau apie kojas žiedlapių vonelėj
QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 09:31)
Šiandien aš bambeklė, bet iš pačių pačių pradžiamokslių iniciatyvos tikrai trūksta. Vat imkit ir siūlykit. Sudarykim sąrašą dalykų, kurie neaiškūs ir apie kurios būtų gerai žaidimą suruošti. KAd ir į pirmą psl. įkelkit, taip nepasimes. Ir žinosit kokia tema po kokios ir žinios bus įtvirtintos, spragos užkamšytos.
Ne bambeklė tu, tu puikus kritikos D
P.S. Žinau, kad ne pasiteisinimas, bet pas mane dabar nekokios miego naktys...mažoji...
Visas užduotėles stengiuosi padaryti. Liko piešimas su šviesa, bet pamečiau melodi nuorodą, kaip viskas vyksta
Pačiai dar įdomu kompozicija, na kaip gražiai nufotografuoti daug daiktų, kaip juos pateikti "skaniai", suderinti, kad nebūtų per mažai ar per daug.
O kaip dėl vasario 16, bus norinčių susitikti? Vyras išleistų be vaikų mane