Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 17:28)
a tai galiu pasiulyti, jau siulyta,atrodo Fredericos, - daina ax.gif

Tai va,daug nesimetom ir darom sita,nes paskui vel bus tik siulymai,o veiklos jokios ax.gif tik dabar kas nors is senbuviu taisykles apibendrintai parasykit gal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 12, 00:25)
Man šita laaabai patinka. Kokios akys. thumbup.gif  Tarp tų gipsinių veidų kibirkštėlė gyvasties...

man cia truksta nosytes. bet si serija ir man liuks. jb labai gerai ziurisi. spalvotos velgi per shviesios. bet jau suprantu, kad savo stiliuka turi, tai nebesakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 02 12, 19:13)
Tai va,daug nesimetom ir darom sita,nes paskui vel bus tik siulymai,o veiklos jokios ax.gif tik dabar kas nors is senbuviu taisykles apibendrintai parasykit gal  4u.gif

Reiktų nuspręsti kaip darom. Kiekvienas renkasi sau patinkančią dainą ir ruošia foto, ar siūlom dainas, sumaišom ir tada kokią ištraukiam, tai ruošiam? Antruoju atveju žaidimas sunkesnis, bet ir iššūkis didesnis.

Man šiaip tas pats, nes neįsivaizduoju savo rezultato nei vienu atveje. Apskritai, nemoku režisuoti foto. Ir nežinau net, ar džiaugtis ar vistik liūdėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 18:28)
a tai galiu pasiulyti, jau siulyta,atrodo Fredericos, - daina ax.gif

itariu sunku butu su ta daina.. pasaku atsirado negirdetu, su dainom irgi visko gali but, bet pabandyt verta.
Arba kol vyksta sitas zaidimas su detalem galime pasiorganizuoti dar viena grupe tiems, kas jau foto padare, ir prasukti dar viena ratuka smile.gif

del meeto - as tikrai nezinau visu kabaku mieste smile.gif tai gal gal parekomenduoti kokia vieta gali? vieta - kazkur centre, kad patogu butu atejusiems su vaikais.
Buvo siulymas Cili Vokieciu g.(?), tik gal ten bus triuksminga aplinka?
Dar rami vieta yra Metaxa pilies g. pradzioje. patogu butu daryti didesni pasisedejima, parkingas netoli.
Barselona? Yra atskira salyte didesnei kompanijai.
Uz/Pries? pasiulymai?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 12, 18:19)
itariu sunku butu su ta daina.. pasaku atsirado negirdetu, su dainom irgi visko gali but, bet pabandyt verta.
Arba kol vyksta sitas zaidimas su detalem galime pasiorganizuoti dar viena grupe tiems, kas jau foto padare, ir prasukti dar viena ratuka smile.gif

Aš siūlau vietoj dainos "žaidimą", taip kaip su pasakom keitėmės, taip šį kartą su žaidimais, pvz "slėpynės", "krepšinis", "klasės", "pas ką žiedas žydi" ir t.t. - siunčiant žaidimo pavadinimą, pridėti ir taisykles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 12, 15:14)
Labas rytas. Ateinu su pusryčiais smile.gif
Ačiū, prie popietinės kavos kaip tik. Rarity, pagaliau įkėlei laiku: ne naktipiečiams lotuliukas.gif

QUOTE(Daimoshka @ 2011 02 12, 16:29)
Sveiki, ką manot?
user posted image
Ši foto man kraupiai mistiška. O mistika man patinka ax.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 17:59)
man truksta veiksmo, kaip ten del kito zaidimo? ax.gif ......
a tai galiu pasiulyti, jau siulyta,atrodo Fredericos, - daina ax.gif .....
dar galvoju kokia cia foto padarius valentadienio proga heart.gif
Merginos, jūs tokios greituolės doh.gif O kodėl nenorite padaryti ką nors valentadieniui? Tai būtų ne žaidimas, o tik "reklaminė pauzė" tarp žaidimų ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 18:44)
Vanilla, ... Tavo darytoje foto krūtinė atrodo neproporcinga, vien todėl, kad ranka šitaip į viršų iškelta. Man asm. negražu.  Pavyzdinėje foto tokios prob. apskritai nėra. Vos vos įžvelgiamas BH man labai patinka.

Yvette, o kas tai yra BH?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 12, 18:13)
laba.

renginys shiandien, nespeju pasipraktikuot. visgi nusprendziau, kad imsiu savo fotika, su kuriuo moku, tik dar viena objektyva pasiskolinau is draugo.

apshvietimas - ne visai klubinis, bet potamsis. ir klausimas butut toks (su blykste visishkai nemoku ir mizhu i bata jau verysad.gif ) - kokie nustatymai turi buti tiek ant fotiko tiek ant blykstes? koks rezhimas? kazhkada pamenu, kazhkuri is jusu klause, ir ten buvo shneka apie uzuolaideles kazhkokias (pas mane canon 430ex), mode - ettl ar M?po to yra kazhkoks blicas su h raide ir rewind zenkliukas toks tipo? ir ka reishkoa zoom? kiek reikia nustatyt +-? kokie nustatymai ant pacio fotiko turi buti?

prashau padekit smile.gif

junk ettl ir kuo didesnis iso, is sviesiu fotkiu padaryti tamsesnes paprasciau nei is tamsiu sviesias. Taip nenukentes kokybe ir triuksmu bus labai nedaug. Butinai pagalvok apie blykstes elementus. Pasidaryk kad foftkintu su antrom uzuolaidelem, ten spaudant turi atsirasti toks kaip du trikampiukai zenklas. I tuos zumus nekreipk demesio. As deciau iso kkokius 400, f kokius 4, islaikyma 1/125. Tiesiog paziurek kas gausis, jei fotkes nedega reiskiasi viskas ok. Kuo mazesnis f ir kuo didesnis iso, tuo greiciau blykste uzsikraus, o tai irgi labai svarbu. Blykste kreipi i lubas. Ka dar aptart>
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 19:19)
Reiktų nuspręsti kaip darom. Kiekvienas renkasi sau patinkančią dainą ir ruošia foto, ar siūlom dainas, sumaišom ir tada kokią ištraukiam, tai ruošiam? Antruoju atveju žaidimas sunkesnis, bet ir iššūkis didesnis.

Man šiaip tas pats, nes neįsivaizduoju savo rezultato nei vienu atveje. Apskritai, nemoku režisuoti foto. Ir nežinau net, ar džiaugtis ar vistik liūdėt  smile.gif

as tai pritarciau tai minciai, kad siunciam dainas, paskui maisom ir dalinam, o kad tikrai butu zinoma, pries siulant patikrinti ar tos dainos bent jau zodziai yra nete smile.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 02 12, 19:19)
del meeto - as tikrai nezinau visu kabaku mieste smile.gif tai gal gal parekomenduoti kokia vieta gali? vieta - kazkur centre, kad patogu butu atejusiems su vaikais.
Buvo siulymas Cili Vokieciu g.(?), tik gal ten bus triuksminga aplinka?
Dar rami vieta yra Metaxa pilies g. pradzioje. patogu butu daryti didesni pasisedejima, parkingas netoli.
Barselona? Yra atskira salyte didesnei kompanijai.
Uz/Pries? pasiulymai?

zinok, as manau, kad visur bus triuksminga, vis tiek laisvadienis nusimato, sventine diena, tai ir reiktu siaip paskubeti del uzsakymo g.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 02 12, 19:27)
Aš siūlau vietoj dainos "žaidimą", taip kaip su pasakom keitėmės, taip šį kartą su žaidimais, pvz "slėpynės", "krepšinis", "klasės", "pas ką žiedas žydi" ir t.t. - siunčiant žaidimo pavadinimą, pridėti ir taisykles mirksiukas.gif

nesupratau blush2.gif
tai daina ir butu toks pat zaidimas, kaip buvo su pasakom.

QUOTE(Lora27 @ 2011 02 12, 19:28)
Merginos, jūs tokios greituolės  doh.gif  O kodėl nenorite padaryti ką nors valentadieniui? Tai būtų ne žaidimas, o tik "reklaminė pauzė" tarp žaidimų  ax.gif

tai as tik pasiuliau, galima ir nedaryt jokio zaidimo, kol anas nebaigtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 12, 19:28)

Merginos, jūs tokios greituolės  doh.gif  O kodėl nenorite padaryti ką nors valentadieniui?

drinks_cheers.gif
Padarykim mini žaidimuką su valentino diena blush2.gif pvz. nuotraukas, kuriose būtų meilė smile.gif

Niekas nieko neparašė apie mano namų darbą, tai arba jis blogas arba visi tingi komentuoti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 12, 20:32)
drinks_cheers.gif
Padarykim mini žaidimuką su valentino diena  blush2.gif pvz. nuotraukas, kuriose būtų meilė  smile.gif

Niekas nieko neparašė apie mano namų darbą, tai arba jis blogas arba visi tingi komentuoti  blush2.gif ?

del valentadienio foto, tai gal kas ir taip ikels, jei tures laiko padaryt kazka smile.gif
jei niekas nieko apie ND neraso, reiskias gerai, nes jeigu blogai, is karto paraso rolleyes.gif
Atsakyti
Egipta, sveika sugrįžus smile.gif Pagirsiu - fokusas super, pagaliau pagavai ten kur reikia biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Tau sekėsi anksčiau geriau su kompozicija, dabar labai suspaustas portretukas mirksiukas.gif Bet bandyk toliau, pamatysi ir tu šviesą tunelio gale biggrin.gif

Burka, suspausti portretai, bet matau kad judi jau šiek tiek į priekį 4u.gif

Daimoshka, o kaip su namų darbais? bigsmile.gif

Maggie, kai pabandysi pati, tada geriau suprasi, t.y. kad be praktikos nieko gero nebus biggrin.gif

Cheles, aš planuoju ateiti į meet'ą smile.gif Dar pagalvosiu, kur geriau kokia vietelė, bet Cili tai neeeeeee...

Rarity, geriausias ir skaniausias valgomas dalykas šis mufinas biggrin.gif

QUOTE(Lora27 @ 2011 02 12, 17:28)

lotuliukas.gif BH - Bu(e)sthalter - ar aiškiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 12, 20:32)
drinks_cheers.gif
Padarykim mini žaidimuką su valentino diena  blush2.gif pvz. nuotraukas, kuriose būtų meilė  smile.gif

Niekas nieko neparašė apie mano namų darbą, tai arba jis blogas arba visi tingi komentuoti  blush2.gif ?

Monikut, o tu žaidimui pratesima nuotrauka padarei? mirksiukas.gif
Atsakyti