Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Burka @ 2011 02 12, 16:02)
Na,bet kadangi neturiu pasirinkimo ka ir kur fotkint,tai vis su namudiniais kadrais lendu,patarimu kas blogai noriu,nes pirma kart suaugusi zmogu,ne savo vaikus fotkinau ax.gif ir nauja savo yda atradau,kazkodel pradejau virsugalvius visiem kirst,ar tai labai blogai? unsure.gif

visur per daug arti objektyvo kisi galva
Atsakyti
man truksta veiksmo, kaip ten del kito zaidimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 17:59)

organizuok smile.gif
Atsakyti
merginos, griztant prie mano foto ir tos keistos pozos, noriu dar biski pasiaiskint. smile.gif va tik ka uzmaciau kito fotografo darba, bet poza ir nuotraukos apkirpimas labai panasu
user posted image
ar cia irgi atrodo kaip dezodoranto reklama? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 12, 16:43)
visur per daug arti objektyvo kisi galva

Aha,dabar matau,kad vis tik per arti,kita kart bandysiu kitaip ax.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 16:59)

Kai kurie dar ir sito zaidimo eiles laukia tongue.gif ,bet tikrai butu smagu dar kazka daryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 18:17)
organizuok  smile.gif

a tai galiu pasiulyti, jau siulyta,atrodo Fredericos, - daina ax.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 12, 18:22)
Kai kurie dar ir sito zaidimo eiles laukia tongue.gif ,bet tikrai butu smagu dar kazka daryt tongue.gif

tai zinau, kad sis dar nesibaige, bet va tie, kurie padare foto, tai manau prisijungtu ir kitam, nes dabartinis toks ilgokas, ax.gif

dar galvoju kokia cia foto padarius valentadienio proga heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 17:18)
tikrai, anksciau va tokias paprastutes foto kazkiek pakomentuodavau, zinoma, nebutinai teisingai,bet taip, kaip atrode mano akimis,o dabar,kai tiek visko prisiziuri, prisiskaitai, tai net ir mano pacios daryti darbai nebekelia man jokio susizavejimo,  smile.gif kartele kyla ne tik darant fotosesijas, bet ir elementariai sedint cia biggrin.gif

Pritariu tavo žodžiams doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Daimoshka @ 2011 02 12, 17:33)

Na manau, vieno šuniuko abrožėlio būtų pilnai pakankama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 12, 18:22)
merginos, griztant prie mano foto ir tos keistos pozos, noriu dar biski pasiaiskint. smile.gif va tik ka uzmaciau kito fotografo darba, bet poza ir nuotraukos apkirpimas labai panasu

ar cia irgi atrodo kaip dezodoranto reklama?  tongue.gif

Uj nea, čia labai super atrodo ir net nepasakytu, jog tai dezodoranto reklama schmoll.gif čia visas veiksmas, manau, yra sutelktas plaukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 12 vasario 2011 - 17:37
Vanilla, o tu pažiūrėk į šitą foto, kurią kaip pavyzdį kėlei ir į savo. Negi išties skirtumų nematai?
Visų pirma, tavo darytoje foto, emocija - jokia. Šita, kurią kaip pavyzdį dedi, kokia aistra, pasitikėjimas savimi. Kalba foto. Tavoji tyli.
Apie rankų poziciją. Apie tavo modeliuką sprendžiu iš pečių linijos, turėtų būti smulkutė. Bet iškelta ranka ir tas šešėlis jetau kaip tą ranką storina. Pavyzdinėje foto ranka dailiai atrodo. Tavo darytoje foto krūtinė atrodo neproporcinga, vien todėl, kad ranka šitaip į viršų iškelta. Man asm. negražu. Pavyzdinėje foto tokios prob. apskritai nėra. Vos vos įžvelgiamas BH man labai patinka.
Na ir pabaigai. Kokybė abiejų foto nesulyginama.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 18:44)
Vanilla, o tu pažiūrėk į šitą foto, kurią kaip pavyzdį kėlei ir į savo. Negi išties skirtumų nematai?

Va kaip taikliai pasakyta mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie kokybe, ar besiplaikstancius plaukus nekalbu smile.gif norejau suzinot del pacios pozos smile.gif Aciu, Jus atsaket wink.gif esme tubut ne pacioj pozoj, o visumoj, kurios pas mane nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 12 vasario 2011 - 18:03
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 12, 18:58)
apie kokybe, ar besiplaikstancius plaukus nekalbu smile.gif norejau suzinot del pacios pozos smile.gif Aciu, Jus atsaket wink.gif esme tubut ne pacioj pozoj, o visumoj, kurios pas mane nera  doh.gif

ir pozoje, tavuoju atveju, ir visumoje
Atsakyti
laba.

renginys shiandien, nespeju pasipraktikuot. visgi nusprendziau, kad imsiu savo fotika, su kuriuo moku, tik dar viena objektyva pasiskolinau is draugo.

apshvietimas - ne visai klubinis, bet potamsis. ir klausimas butut toks (su blykste visishkai nemoku ir mizhu i bata jau verysad.gif ) - kokie nustatymai turi buti tiek ant fotiko tiek ant blykstes? koks rezhimas? kazhkada pamenu, kazhkuri is jusu klause, ir ten buvo shneka apie uzuolaideles kazhkokias (pas mane canon 430ex), mode - ettl ar M?po to yra kazhkoks blicas su h raide ir rewind zenkliukas toks tipo? ir ka reishkoa zoom? kiek reikia nustatyt +-? kokie nustatymai ant pacio fotiko turi buti?

prashau padekit smile.gif
Atsakyti