Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zirzilja,pritariu,kad ziurint i nuostabias mergaiciu fotosesijas,namudiniai kadrai laaabai nublanksta...
Na,bet kadangi neturiu pasirinkimo ka ir kur fotkint,tai vis su namudiniais kadrais lendu,patarimu kas blogai noriu,nes pirma kart suaugusi zmogu,ne savo vaikus fotkinau ax.gif ir nauja savo yda atradau,kazkodel pradejau virsugalvius visiem kirst,ar tai labai blogai? unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 12 vasario 2011 - 16:13
Praeita savaite stabtelejau prie eilines fotoatelje, tai buvau pakraupus, kokius "sedevrus" jie ten gamina. Tada pagalvojau, kad sitoj pradziamoksliu temoj labai aukstai uzkelta kartele, visos stengiasi, skaito, domisi, vienom geriau gaunas, kitom prasciau, bet visos tobuleja, ir esu tikra, kad nei viena cia esanciu tokiu nuotrauku nekabintu lange. Jei cia nuotrauka pripazistama kaip nebloga, tai eiliniu ziuretoju akimis - ji beprotiskai fantastiska.
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2011 02 12, 16:37)
Jauciuosi kitip, nebesinori pyskint belekaip beleko, zinau, kad iki pazengusios fotografijoje man dar belekaip toli, bet del to ne kiek nepergyvenu, jei kada nors mazais zingsnialiais pavyks iveikti ta atstuma bus gerai, jei ne - nieko tokio. Tiesiog nebesistengiu "atidirbt" i fotika investuotu pinigu fotkindama tukstancius kadru, ir tikedamasi, kad is ju vienas bus geras. Nebegrauza manes sazine, jei fotikas guli menesi nenaudojamas, paimu, kai buna tam nuotaika.

labai sveikas požiūris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 02 12, 16:02)
Zirzilja,pritariu,kad ziurint i nuostabias mergaiciu fotosesijas,namudiniai kadrai laaabai nublanksta...
Na,bet kadangi neturiu pasirinkimo ka ir kur fotkint,tai vis su namudiniais kadrais lendu,patarimu kas blogai noriu,nes pirma kart suaugusi zmogu,ne savo vaikus fotkinau ax.gif ir nauja savo yda atradau,kazkodel pradejau virsugalvius visiem kirst,ar tai labai blogai? unsure.gif

Pirmojoj norėtųsi daugiau galvos, kad akys būtų ant trečdalių linijos - dabar jos gerokai per aukštai. Bet šiaip man patinka ši foto - skaidri tokia. Antrojoje labai gražiai mergina į trikampį įsikomponavo - linijos garžiai sueina. Paklotas galėtų būti iki pat krašto - su PS galėjai pataisyt wink.gif
Trečiąją labai norisi žemyn patraukti - akis ant trečdalių ir erzina antras planas - plintusas, plyšys kažkoks wink.gif
Bet iš esmės sveikinu, šauniai padirbėjai 4u.gif

QUOTE(Egipta @ 2011 02 12, 16:03)
Jei cia nuotrauka pripazistama kaip nebloga, tai eiliniu ziuretoju akimis - ji beprotiskai fantastiska.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 02 12, 16:29)

Nepyk, bet antros nuotraukos aš išsigandau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 12, 13:19)

Mano akims ND geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 16:16)
as pasakysiu vat taip, visokios fotosesijos kaip antai Paprastos, Alabamos, Airv ir kitu merginu taip islepino mano skoni, kad as nebezinau, kaip komentuoti va tokias namudines foto doh.gif

gaila..., netekom, pradžiamokslės, dar vieno komentatoriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 02 12, 17:14)
gaila..., netekom, pradžiamokslės, dar vieno komentatoriaus  smile.gif

tikrai, anksciau va tokias paprastutes foto kazkiek pakomentuodavau, zinoma, nebutinai teisingai,bet taip, kaip atrode mano akimis,o dabar,kai tiek visko prisiziuri, prisiskaitai, tai net ir mano pacios daryti darbai nebekelia man jokio susizavejimo, smile.gif kartele kyla ne tik darant fotosesijas, bet ir elementariai sedint cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 12 vasario 2011 - 16:19
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 16:18)
tikrai, anksciau va tokias paprastutes foto kazkiek pakomentuodavau, zinoma, nebutinai teisingai,bet taip, kaip atrode mano akimis,o dabar,kai tiek visko prisiziuri, prisiskaitai, tai net ir mano pacios daryti darbai nebekelia man jokio susizavejimo,  smile.gif kartele kyla ne tik darant fotosesijas, bet ir elementariai sedint cia biggrin.gif

Nepyk, bet prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 12, 17:24)
Nepyk, bet prajuokinai  lotuliukas.gif

aha, tavo lygio fotografei tikiu kad kelia juoka hihihi.gif na as kalbu apie darbus, kurie man tikrai patiko, nors ir kitiems nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 12, 17:12)
Nepyk, bet antros nuotraukos aš išsigandau... ax.gif

Ane? biggrin.gif O kas toje foto netinka? Man tai visai nieko tokia kompozicija. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 16:32)
aha, tavo lygio fotografei tikiu kad kelia juoka hihihi.gif na as kalbu apie darbus, kurie man tikrai patiko, nors ir kitiems nelabai ax.gif

Oi, ne taip supratai blush2.gif Patinka man tavo darbai, tobulėji nerealiai, tikrai... Tik pasakymas labai juokingai nuskambėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 12, 16:10)
Pirmojoj norėtųsi daugiau galvos, kad akys būtų ant trečdalių linijos - dabar jos gerokai per aukštai.  Bet šiaip man patinka ši foto -  skaidri tokia. Antrojoje labai gražiai mergina į trikampį įsikomponavo - linijos garžiai sueina. Paklotas galėtų būti iki pat krašto - su PS galėjai pataisyt wink.gif
Trečiąją labai norisi žemyn patraukti - akis ant trečdalių ir erzina antras planas - plintusas, plyšys kažkoks wink.gif
Bet iš esmės sveikinu, šauniai padirbėjai  4u.gif
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Aciu labai,nu kaip sunku viska sumastyt,bandau centravimo vengt,i kitka nepataikau,noriu namudiniu bereikalingu daiktu kadre isvengt,kapoju viska...oi,dar mokytis ir mokytis tongue.gif
O kaip cia? per pilka turbut? ir galva vel nukapota,nes stengiaus zveri i kadra nepabegusi nutaikyt doh.gif
user posted image
Atsakyti