Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 02 12, 15:14)
Labas rytas. Ateinu su pusryčiais smile.gif
o man šįkart nelabai. Atrodo kaip netikras keksiukas. Popierėlį bent jau vienspalvį būčiau ėmusi. Nes dabar viskas mirgu margu.
Tiesa, maisto fotografijoje nieko neišmanau, todėl sakau tik pirmą įspūdį pamačius foto. nieko daugiau.
Atsakyti
Ačiū smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 14:29)
o man šįkart nelabai. Atrodo kaip netikras keksiukas. Popierėlį bent jau vienspalvį būčiau ėmusi. Nes dabar viskas mirgu margu.
Tiesa, maisto fotografijoje nieko neišmanau, todėl sakau tik pirmą įspūdį pamačius foto. nieko daugiau.

Yvette, aš dažniausiai fotografuoju ne savo gamintą maistą, taigi keisti nieko negaliu. Mufinas yra toks koks yra, o man tik nufotkinti reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 12 vasario 2011 - 14:36
QUOTE(Egipta @ 2011 02 12, 12:22)
Sveikos, tikiuosi mane dar pamenat. Senai cia nieko nerasiau, ilgai nefotografavau, tiesiog nebuvo nei jokio noro nei ikvepimo. Po ilgos pertraukos siandien paemiau fotika i rankas, taigi atnesu savo dukrytes foto, labai lauksiu jusu komentaru.

Aš pamenu 4u.gif Pagirsiu su pagaliau atsiradusiu fokusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2011 02 12, 13:22)
Sveikos, tikiuosi mane dar pamenat. Senai cia nieko nerasiau, ilgai nefotografavau, tiesiog nebuvo nei jokio noro nei ikvepimo. Po ilgos pertraukos siandien paemiau fotika i rankas, taigi atnesu savo dukrytes foto, labai lauksiu jusu komentaru.

Sveika, prapuolene mirksiukas.gif
as pasakysiu vat taip, visokios fotosesijos kaip antai Paprastos, Alabamos, Airv ir kitu merginu taip islepino mano skoni, kad as nebezinau, kaip komentuoti va tokias namudines foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2011 02 12, 13:22)

Pamenu pamenu smile.gif O kaip pati jautiesi paėmusi vėl fotiką? smile.gif Akytės ryškios, gerai mirksiukas.gif

QUOTE(rarity @ 2011 02 12, 15:14)
Labas rytas. Ateinu su pusryčiais smile.gif

rarity, bet tu ir žiauriiiiiiiiiiiiiiiiiii su tokiom šokoladinėm foto biggrin.gif Atpenesi čia mus visai blink.gif lotuliukas.gif

Tiek trumpai, mažoji su neaiškia tempa...
Atsakyti
Sveiki, ką manot?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 12, 16:13)
Aš pamenu 4u.gif Pagirsiu su pagaliau atsiradusiu fokusu 4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 16:16)
Sveika, prapuolene mirksiukas.gif 
as pasakysiu vat taip, visokios fotosesijos kaip antai Paprastos, Alabamos, Airv ir kitu merginu taip islepino mano skoni, kad as nebezinau, kaip komentuoti va tokias namudines foto doh.gif

Na toli man dar iki ju doh.gif Gali rasyt kas sove i galva 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man tai tokiai daugelis nuotraukų gražios, kurios neišplaukusios ir aiškios laugh.gif Kai tiek nusimanai, tai taip ir būna smile.gif
Bet va, gerai kai atsiranda modelių smile.gif Aš neturiu tokių, net B neprikalbinu smile.gif
Man dar vienas dalykas įdomus. Ar jūs daugelį foto apdirbat su programom? Nes turėjau knygų pasiėmus iš bibliotekos, tai dvejose jų rašė, kad vos ne taip, kad fotkinkit bet kaip, su PS pataisysit. O kitos, kad galima išgauti gražias foto be tų programų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 12 vasario 2011 - 15:32
QUOTE(Daimoshka @ 2011 02 12, 16:29)
Sveiki, ką manot?

pirmoji butu gerai,jeigu ne tie pabaltavimai kampuose smile.gif
o antroji tai is karto sakau ne schmoll.gif

QUOTE(Egipta @ 2011 02 12, 16:30)

Na toli man dar iki ju  doh.gif Gali rasyt kas sove i galva  4u.gif

tai kad nezinau ka parasyti rolleyes.gif mergaite grazi, bet kazkaip lyg suspausta i remus atrodo, daugiau foto nebus? tik toji viena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 12, 16:26)
Pamenu pamenu smile.gif O kaip pati jautiesi paėmusi vėl fotiką? smile.gif Akytės ryškios, gerai mirksiukas.gif

Jauciuosi kitip, nebesinori pyskint belekaip beleko, zinau, kad iki pazengusios fotografijoje man dar belekaip toli, bet del to ne kiek nepergyvenu, jei kada nors mazais zingsnialiais pavyks iveikti ta atstuma bus gerai, jei ne - nieko tokio. Tiesiog nebesistengiu "atidirbt" i fotika investuotu pinigu fotkindama tukstancius kadru, ir tikedamasi, kad is ju vienas bus geras. Nebegrauza manes sazine, jei fotikas guli menesi nenaudojamas, paimu, kai buna tam nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 02 12, 16:30)

Man dar vienas dalykas įdomus. Ar jūs daugelį foto apdirbat su programom? Nes turėjau knygų pasiėmus iš bibliotekos, tai dvejose jų rašė, kad vos ne taip, kad fotkinkit bet kaip, su PS pataisysit. O kitos, kad galima išgauti gražias foto be tų programų smile.gif

cia visi daugiau/maziau apdirbineja su PS mirksiukas.gif mano nuomone, kad nuotrauka butu tikrai ispudinga ji turi buti arba juostine arba koreguota su PS rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 12, 16:36)
pirmoji butu gerai,jeigu ne tie pabaltavimai kampuose smile.gif
o antroji tai is karto sakau ne schmoll.gif
tai kad nezinau ka parasyti rolleyes.gif mergaite grazi, bet kazkaip lyg suspausta i remus atrodo, daugiau foto nebus? tik toji viena? ax.gif

Yra ir daugiau, bet kitos, mano akim ziurint, prastesnes, tai netersiu eterio mirksiukas.gif
Atsakyti