Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2011 02 11, 18:50)
Viktorija ok, WB dievas tau duoda isrisima  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
idedu dar viena nuotrauka, idomi jusu nuomone,kritika, patarimai ka keisti. Zinau, kad tas seselis lb blogai doh.gif kas dar?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 11, 19:31)
idedu dar viena nuotrauka, idomi jusu nuomone,kritika, patarimai ka keisti. Zinau, kad tas seselis lb blogai  doh.gif kas dar?

rankos pozicija blogiau už šešėlį. Tokia didžiulė atrodo. Ir krūtinė negražiai atrodo, vėlgi dėl tos pačios pakeltos rankos. Trūksta kairės rankos.
Atsakyti
aciu uz pastaba smile.gif idomu smile.gif ir man truksta kitos rankos, bet kad ranka ar krutine negraziai atrodytu, tai man nepasirode blush2.gif
Atsakyti
Kad gyvai graži, tai matom biggrin.gif bet kai viena ranka iškelta - viena krūtis išnyksta hihihi.gif O ir šiaip tokia poza primena man ONE.lt nuotraukų pozas blush2.gif O šiaip gražu 4u.gif Man dar toli toli iki tokio švarumo.

Merginos, pripuolamai pribėgu, minėjau, kad laiko neturiu visai, bet nesuprantu visai kodėl niekad beveik taikantis į vaiką nebūna fokuso? Aišku čia diskutuota n kartų, bet vis vien nesuprantu to aiškaus kabliuko - išlaikymas? Drebanti ranka?
Anksčiau net nepastebėjau, bet dabar žiauru. Bet, kad apačioj, po kaklu labiau fokusuota, nei veidas. Kaip suprantu taikytis reikia į tarpuakį, ar aukščiau? 4u.gif Ačiū už kiekvieną pasakymą. Dėl objektyvo tai kažin, nes taikantis į daiktą fokusas yra. Na, suprantu, kad ji ne statula, bet kaip kitiems pavyksta taip gražiai pašaudyt g.gif Pvz., va toji žydraakė mergaitė, ir anksčiau temose, ir šioje, na taip gražiai, ryškiai, kad žadą apima (pamiršau niką, atsiprašau blush2.gif )

Ir dar - kas tas actionas? Niekaip neįkertu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 vasario 2011 - 19:05
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 11, 18:58)
Kad gyvai graži, tai matom biggrin.gif bet kai viena ranka iškelta - viena krūtis išnyksta hihihi.gif O ir šiaip tokia poza primena man ONE.lt nuotraukų pozas  blush2.gif  O šiaip gražu  4u.gif Man dar toli toli iki tokio švarumo.

Merginos, pripuolamai pribėgu, minėjau, kad laiko neturiu visai, bet nesuprantu visai kodėl niekad beveik taikantis į vaiką nebūna fokuso? Aišku čia diskutuota n kartų, bet vis vien nesuprantu to aiškaus kabliuko - išlaikymas? Drebanti ranka?
Anksčiau net nepastebėjau, bet dabar žiauru. Bet, kad apačioj, po kaklu labiau fokusuota, nei veidas. Kaip suprantu taikytis reikia į tarpuakį, ar aukščiau?  4u.gif  Ačiū už kiekvieną pasakymą. Dėl objektyvo tai kažin, nes taikantis į daiktą fokusas yra. Na, suprantu, kad ji ne statula, bet kaip kitiems pavyksta taip gražiai pašaudyt  g.gif  Pvz., va toji žydraakė mergaitė, ir anksčiau temose, ir šioje, na taip gražiai, ryškiai, kad žadą apima (pamiršau niką, atsiprašau  blush2.gif )

Ir dar - kas tas actionas? Niekaip neįkertu  4u.gif

taikytis reikia i artimesne aki. Gal tavo objektyvas kaltas?

googlen ivesk photoshop action ir pamatysi smile.gif

hm pries pora dienu sakei iki kovo taves nebus g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 11, 19:08)
taikytis reikia i artimesne aki. Gal tavo objektyvas kaltas?

googlen ivesk photoshop action ir pamatysi smile.gif

hm pries pora dienu sakei iki kovo taves nebus  g.gif  rolleyes.gif

Dėkoju aciuks.gif
Esu, tik intensyviai dirbu prie kompo, tai ir užmetu akį biggrin.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif is tiesu per daug demesio skyriau veidui, sugebejau pavaizduot mergina kitokiu, nei iprasta kampu, kazkokia kitokia smile.gif ji sioj nuotraukoj, tai ant to uzsiciklinau, o va viso kito ir nepastebejau doh.gif
ei, bet i one.lt nepanasu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kritikai... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 11 vasario 2011 - 19:57
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 11, 19:25)
ei, bet i one.lt nepanasu  lotuliukas.gif

Aišku, kad ne, tik ranka iškelta 4u.gif Užaštrinau ir tiek, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 02 11, 19:26)
Kritikai... blush2.gif

Kokia aplinka, kurrrrrrr čiaaaa, koks groožis swoon.gif Pakritikuos kiti, aš spaudžiu dešinę wub.gif

Psio, plaunuos, vis nagai ir akys niežti, ligonė aš, negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 vasario 2011 - 19:33
paprasta, tikrai puiki aplinka, puiki ideja smile.gif man pirma nuotrauka kazkokia uzburianti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 11, 20:26)
Kritikai... blush2.gif

visos gražios, bet man labiausiai trečia. Išties, kur čia?
Atsakyti