Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 02 11, 14:28)

nu va, liux! Vilnieciai ir jei dar kas busite vilniuje 02 16 - aaauuu! junkites!
Laukiam ziniu is Yvetes, kada ir kur ji gali, tada jau tiksliai galima bus pasakyt laika ir vieta.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 11, 14:28)
Yvete
Zydraake
Zirzilja
Cheles
Gotte

norėčiau labai ir aš, bet dar nežinau tiksliai, ar būsiu mieste. Jei galėčiau-prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, sakykit - ar įmanoma apsiniaukusią dieną patalpoje padaryti be blykstės padorios kokybės nuotrauką unsure.gif ? Kiek bandžiau įamžinti savo "vaiko" portretą kaitaliodama nustatymus, na niekaip nesigauna padori foto unsure.gif labai jau toks "šiukšlinas" vaizdas išeina doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 11, 15:45)
Mergaitės, sakykit - ar įmanoma apsiniaukusią dieną patalpoje padaryti be blykstės padorios kokybės nuotrauką  unsure.gif ? Kiek bandžiau įamžinti savo "vaiko" portretą kaitaliodama nustatymus, na niekaip nesigauna padori foto  unsure.gif  labai jau toks "šiukšlinas" vaizdas išeina  doh.gif

user posted image

o blykste integruota? jeigu tik tokia turi, galima naudotis vienos forumietes patarimu - uzdeti ant blykstes kelis kart perlenkta merles gabaliuka

o jeigu ne integruota, tai pasiukojus, pakeitus kampus gaunami vis kitokie rezultatai
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 11, 15:47)
o blykste integruota? jeigu tik tokia turi, galima naudotis vienos forumietes patarimu - uzdeti ant blykstes kelis kart perlenkta merles gabaliuka

o jeigu ne integruota, tai pasiukojus, pakeitus kampus gaunami vis kitokie rezultatai

mmm bigsmile.gif ačiū už patarimą 4u.gif skaičiau, kad su neintegruota blykste galima nukreipti ją į lubas ir gauti daugiau šviesos, bet pas mane ne tokia blykstė ax.gif tai nežinojau ką daryti, dabar žinosiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, del meeto, jis vyks nuo 18val, centre kazkur, o apie tikslia vieta informuos Cheles smile.gif

taigi, o kaip del Alexo, gal kas turi jos nr? ji cia mazai kada bepasirodo
Atsakyti
Reikalinga Jūsų pagalba su WB smile.gif Šiandien fotografavau savo skanumynus ir tuo pačiu pažaidžiau su rankinių WB namų darbams. Pasitikrinau su pipete, pačioje šviesiausioje nuotraukos vietoje spalva yra šiek tiek pilkšva, bet skaičiai beveik vienodi (234, 235, 239). Čia gavosi jau pakankamai gerai? Ar kažkaip kitaip turi būti? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pas mane rodo grynai pilką spalvą... nėra baltos unsure.gif nebent pats pats bliūdelio kraštukas
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 11, 16:38)
Pas mane rodo grynai pilką spalvą... nėra baltos  unsure.gif nebent pats pats bliūdelio kraštukas

Taip, tikrai baltas tik lėkštės kraščiukas, o pati lėkštė pilkšva. Manau, tai todėl, kad ji šiek tiek pavėsyje.

Jei pati lėkštė būtų baltesnė, tai jos kraštas "degtų". Teisingai mąstau, ar ne? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 11, 15:33)
Reikalinga Jūsų pagalba su WB smile.gif Šiandien fotografavau savo skanumynus ir tuo pačiu pažaidžiau su rankinių WB namų darbams. Pasitikrinau su pipete, pačioje šviesiausioje nuotraukos vietoje spalva yra šiek tiek pilkšva, bet skaičiai beveik vienodi (234, 235, 239). Čia gavosi jau pakankamai gerai? Ar kažkaip kitaip turi būti? smile.gif

liuks, tik as dar sviesinciau
Atsakyti
Sveikos. idedu namu darbelius wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 11, 16:57)

Mano akims viskas tiesiog puiku mirksiukas.gif