Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zirzilija, man irgi patinka 4u.gif

Gal kas galėtų atsakyti, kodėl tokios nuotraukos gavosi g.gif kodėl išlindo kažkoks žalumas g.gif unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Iš tikrųjų realus vaizdas artimas šiam

user posted image
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 10, 18:11)
... Su muiline išplaukimo efektą gausit, pasirinkę "gėlytės" arba "makro" funkciją ir priėję prie daikto arti. Mano senoji eilinė muilinė tokią turėjo, plaudavo foną puikiai.  4u.gif ....
Vau doh.gif apie macro nepagalvojau. Jį naudoju tik smulkiems daiktams fotografuoti.
Atsakyti
Mano muilinė irgi kuo puikiausiai išplaudavo foną, canon is 3 ar kaip ten, pasimečiau biggrin.gif nu zūmas, nepamenu aš skaičių ir visokių pavadinimų nesąmoningų biggrin.gif

Iki, merginos, gražiai darbuojatės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 02 10, 21:28)
gal kiek sviesesnes noretusi ax.gif bet nezinau biggrin.gif man mintis labai fainai thumbup.gif

aciu 4u.gif
as irgi norejau sviesesnes, bandziau sviesinti, bet tada siuksles labai lenda, nors iso buvau tik 800 uzkelus

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 21:33)
nežinau kokios čia žaidimo taisyklės buvo, bet norėtųsi, kad šios nuotraukos vietom sukeistos būtų smile.gif bet šiaip, labai gražu  wub.gif

aciu
keiciau, galima keisti ,bet tada pavadinimas nebetinka, o kito nebesugalvojau doh.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 10, 21:35)
Zirzilija, man labai labai patiko  4u.gif

aciu, man iki siol dar ausys dega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 02 10, 19:56)
ND negerai, rankinis mėlynuoja  mirksiukas.gif

Nepasitikrinau su pipete doh.gif O ekrane atrodė gerai smile.gif Ką gi, bandysiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 20:40)
Zirzilija, man irgi  patinka  4u.gif

Gal kas galėtų atsakyti, kodėl tokios nuotraukos gavosi  g.gif kodėl išlindo kažkoks žalumas  g.gif  unsure.gif

gal netoli kaškas žalio buvo padėta, ar sienos kokios žalios, ir atsispindėjo g.gif
Papildyta:
ech.. bandžiau susikalibruot moitorių- nepavyko doh.gif išvis nelabai įsivaizduoju kaip laptopo monitorių sukalibruot, jei iš visų kampų skirtingai rodo umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 23:18)
gal netoli kaškas žalio buvo padėta, ar sienos kokios žalios, ir atsispindėjo  g.gif
Papildyta:
ech.. bandžiau susikalibruot moitorių- nepavyko  doh.gif  išvis nelabai įsivaizduoju kaip laptopo monitorių sukalibruot, jei iš visų kampų skirtingai rodo  umn.gif

schmoll.gif nebuvo nieko panašaus dėl to mane labai sudomino kas čia per reiškinys blink.gif ir dar pastebėjau fotografuodama, kad nuo fokuso vietos priklausė ta žalia juosta... žodžiu nieko nesupratau, kas čia įvyko unsure.gif

drinks_cheers.gif maniškis irgi vėjus rodo doh.gif ir niekaip nesugebu susitvarkyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 22:21)

drinks_cheers.gif maniškis irgi vėjus rodo  doh.gif  ir niekaip nesugebu susitvarkyti  blush2.gif

tai greičiausiai ir nepavyks normaliai sukalibruot, tokiem dalykamm jaučiu reikalingas normalus monitorius frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 02 10, 12:49)
sveikutes  4u.gif

nespeju su jumis niekaip  doh.gif

ikeliau nuotraukyte i 6-ta grupe.Aisku,ne tokia,apie kokia masciau,bet...

6-ta grupe smile.gif

Erse,dabar tavo eile  mirksiukas.gif

smile.gif bandysiu kita savaite idet, zadejau savaitgali fotkint, bet tikriausiai slidinesim, o ir kompo neturiu sad.gif

Kokia elementaria nemokama programa galiu nuotraukom tvarkyt atsisiut unsure.gif Pasiskolinau kompa savaitei kol man mano is garantinio gris unsure.gif Tai nenoriu nieko pridirbit cia, reikia ko nors legalaus ir nemokomo ir kad lengvai poto istrint galeciau bigsmile.gif

supratau kad priklausoma nuo kompo lotuliukas.gif vakar lomkes buvo be jo lotuliukas.gif
Atsakyti
picasa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 10, 21:14)

kazkaip labai bijau del sio koliazo, sirdis baladojasi doh.gif

ar iš džiaugsmo, kad tokia šaunuolė esi, širdutė baladojasi? Apie koliažus nieko nenusimanau, bet žinok tavo foto tai suuuuuuuper.
Džiugini.
Norėjau tavęs ir Cheles paklausti, kuri apsiimtų organizaciniais reikaliukais dėl 16d. Reiktų kur nors vietelę užsakyti, paskaičiuoti kiek maždaug būtų mūsų. Aš až galėčiau brūkštelti kada galėčiau ir maždaug kur.
Atsakyti
Zirzilija - man patiko foto, tokia is idomesniu, minciu kyla i ja beziurint, bet man ji netinka prie puoduku, jei nepavadinimas, tai visishkai, kaip dvi skirtingos fotkes. o ir atspalviai skyriasi labai. zodz, man ji paviene ziurisi zyymiai geriau.

cia toks klausimas - nikon dt5000? ir canon 400d - kuom jie skyriasi, ta prasme kuris padarytu geresnes nuotraukas? paprashe draugas pafotkint kai ka, bet as ziauriausiai suabejojus savo technika, o jau net nekalbu apie blykstes naudojimus ir apskritai igudzius.. mano canonas, o jis turi vat toki butent nikona, bet nera papildomos blykstes pas ji, as turiu, bet ji tik canonui. zodziu susimaisiau, nes as patalpose silpnai fotografuoju ir bijau apsikvailint... ne tai kad silpnai fotkinu, ishvis nemoku, nes naudoju tik 50mm, su kuriuo patalpose niekada beveik nefotografuoju, tuo labiau su blykste, kai mazhai shviesos. patarkit, nes susibalamutinau. netgi jei tas nikonas geresnis, visgi as nemoku su juo, niekada nebandzius jo, matyt tik apsunkiciau sau viska..
Atsakyti