Zirzilija, man irgi patinka
Gal kas galėtų atsakyti, kodėl tokios nuotraukos gavosi kodėl išlindo kažkoks žalumas
Iš tikrųjų realus vaizdas artimas šiam
QUOTE(green_tea @ 2011 02 10, 18:11)
... Su muiline išplaukimo efektą gausit, pasirinkę "gėlytės" arba "makro" funkciją ir priėję prie daikto arti. Mano senoji eilinė muilinė tokią turėjo, plaudavo foną puikiai. ....
Vau apie macro nepagalvojau. Jį naudoju tik smulkiems daiktams fotografuoti.
Mano muilinė irgi kuo puikiausiai išplaudavo foną, canon is 3 ar kaip ten, pasimečiau nu zūmas, nepamenu aš skaičių ir visokių pavadinimų nesąmoningų
Iki, merginos, gražiai darbuojatės
Iki, merginos, gražiai darbuojatės
QUOTE(stashiene @ 2011 02 10, 21:28)
gal kiek sviesesnes noretusi bet nezinau man mintis labai fainai
aciu
as irgi norejau sviesesnes, bandziau sviesinti, bet tada siuksles labai lenda, nors iso buvau tik 800 uzkelus
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 21:33)
nežinau kokios čia žaidimo taisyklės buvo, bet norėtųsi, kad šios nuotraukos vietom sukeistos būtų bet šiaip, labai gražu
aciu
keiciau, galima keisti ,bet tada pavadinimas nebetinka, o kito nebesugalvojau
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 10, 21:35)
Zirzilija, man labai labai patiko
aciu, man iki siol dar ausys dega
QUOTE(Alexso @ 2011 02 10, 19:56)
ND negerai, rankinis mėlynuoja
Nepasitikrinau su pipete O ekrane atrodė gerai Ką gi, bandysiu dar
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 20:40)
Zirzilija, man irgi patinka
Gal kas galėtų atsakyti, kodėl tokios nuotraukos gavosi kodėl išlindo kažkoks žalumas
gal netoli kaškas žalio buvo padėta, ar sienos kokios žalios, ir atsispindėjo
Papildyta:
ech.. bandžiau susikalibruot moitorių- nepavyko išvis nelabai įsivaizduoju kaip laptopo monitorių sukalibruot, jei iš visų kampų skirtingai rodo
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 23:18)
gal netoli kaškas žalio buvo padėta, ar sienos kokios žalios, ir atsispindėjo
Papildyta:
ech.. bandžiau susikalibruot moitorių- nepavyko išvis nelabai įsivaizduoju kaip laptopo monitorių sukalibruot, jei iš visų kampų skirtingai rodo
Papildyta:
nebuvo nieko panašaus dėl to mane labai sudomino kas čia per reiškinys ir dar pastebėjau fotografuodama, kad nuo fokuso vietos priklausė ta žalia juosta... žodžiu nieko nesupratau, kas čia įvyko
maniškis irgi vėjus rodo ir niekaip nesugebu susitvarkyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 22:21)
tai greičiausiai ir nepavyks normaliai sukalibruot, tokiem dalykamm jaučiu reikalingas normalus monitorius
QUOTE(vijja @ 2011 02 10, 12:49)
sveikutes
nespeju su jumis niekaip
ikeliau nuotraukyte i 6-ta grupe.Aisku,ne tokia,apie kokia masciau,bet...
6-ta grupe
Erse,dabar tavo eile
nespeju su jumis niekaip
ikeliau nuotraukyte i 6-ta grupe.Aisku,ne tokia,apie kokia masciau,bet...
6-ta grupe
Erse,dabar tavo eile
bandysiu kita savaite idet, zadejau savaitgali fotkint, bet tikriausiai slidinesim, o ir kompo neturiu
Kokia elementaria nemokama programa galiu nuotraukom tvarkyt atsisiut Pasiskolinau kompa savaitei kol man mano is garantinio gris Tai nenoriu nieko pridirbit cia, reikia ko nors legalaus ir nemokomo ir kad lengvai poto istrint galeciau
supratau kad priklausoma nuo kompo vakar lomkes buvo be jo
picasa
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 10, 21:14)
ar iš džiaugsmo, kad tokia šaunuolė esi, širdutė baladojasi? Apie koliažus nieko nenusimanau, bet žinok tavo foto tai suuuuuuuper.
Džiugini.
Norėjau tavęs ir Cheles paklausti, kuri apsiimtų organizaciniais reikaliukais dėl 16d. Reiktų kur nors vietelę užsakyti, paskaičiuoti kiek maždaug būtų mūsų. Aš až galėčiau brūkštelti kada galėčiau ir maždaug kur.
Zirzilija - man patiko foto, tokia is idomesniu, minciu kyla i ja beziurint, bet man ji netinka prie puoduku, jei nepavadinimas, tai visishkai, kaip dvi skirtingos fotkes. o ir atspalviai skyriasi labai. zodz, man ji paviene ziurisi zyymiai geriau.
cia toks klausimas - nikon dt5000? ir canon 400d - kuom jie skyriasi, ta prasme kuris padarytu geresnes nuotraukas? paprashe draugas pafotkint kai ka, bet as ziauriausiai suabejojus savo technika, o jau net nekalbu apie blykstes naudojimus ir apskritai igudzius.. mano canonas, o jis turi vat toki butent nikona, bet nera papildomos blykstes pas ji, as turiu, bet ji tik canonui. zodziu susimaisiau, nes as patalpose silpnai fotografuoju ir bijau apsikvailint... ne tai kad silpnai fotkinu, ishvis nemoku, nes naudoju tik 50mm, su kuriuo patalpose niekada beveik nefotografuoju, tuo labiau su blykste, kai mazhai shviesos. patarkit, nes susibalamutinau. netgi jei tas nikonas geresnis, visgi as nemoku su juo, niekada nebandzius jo, matyt tik apsunkiciau sau viska..
cia toks klausimas - nikon dt5000? ir canon 400d - kuom jie skyriasi, ta prasme kuris padarytu geresnes nuotraukas? paprashe draugas pafotkint kai ka, bet as ziauriausiai suabejojus savo technika, o jau net nekalbu apie blykstes naudojimus ir apskritai igudzius.. mano canonas, o jis turi vat toki butent nikona, bet nera papildomos blykstes pas ji, as turiu, bet ji tik canonui. zodziu susimaisiau, nes as patalpose silpnai fotografuoju ir bijau apsikvailint... ne tai kad silpnai fotkinu, ishvis nemoku, nes naudoju tik 50mm, su kuriuo patalpose niekada beveik nefotografuoju, tuo labiau su blykste, kai mazhai shviesos. patarkit, nes susibalamutinau. netgi jei tas nikonas geresnis, visgi as nemoku su juo, niekada nebandzius jo, matyt tik apsunkiciau sau viska..