Sveikos
Mačiau kalbat apie blogus. Aš tai seniai jau turiu tokį, bet nerodau, nes vis "gimdau". O dėl foto ar šiaip kūrybinio, tai turiu irgi sumąsčiau, su vyro pagalba, darau su kodais, bet labai jau lėtai, nes niekur neskubu.
Nes man šablonai neįtinka nors tu ką. Vienas įtikęs kainuoja 40 dolerių, manau blogiausiu atveju jį ir nusipirksiu, jei nepavyks pagaminti.
QUOTE(Maggie @ 2011 02 10, 11:51)
man irgi patiko jb, bet kai cia idejau, jis kotais papilkejo, arba man galvoje papilkejo
.
del kitu - nu myliu as 50tuka, bet pas drauge toks mazhas butukas, daug merginu buvo, paprasciausiai netilpau, nes yra daugiau ir geresniu kadru, bet visur galunes nukapotos, arba labai suspaustos. jau sita taisykle as ismokus, kad zhvilgsniui reikia "vietos"
kaip man ziauriai noretusi platesnio kampo, kad ir fix'o, dar nebrangaus
labai dekuj uz pastabas.
Graži mergaitė
Aš norėjau paklausti, o koks objektyvas optimalesnis, ar 50-ukas yra vis tik neblogas, bet pas draugę tikrai vietos mažai
Nes noriu portretinio, bet esu pasimetus
O aš pasirodo, oi kiek savo aparačiukų dar neišnagrinėjus, pasirodo Sigma labai gražiai daro iš arti macro, maniau tik, kad iš toli, o mano trikojis pasirodo ne toks jau blogas kaip maniau, tik aš višta. Vyras priėjo, parodė viską ko aš nežinojau, nors jis pirmą kart jį čiupinėjo
Nu garbės žodis, sunku man kol kas, bet kaip nors viską įveiksiu