QUOTE(mamagute @ 2011 02 10, 16:44)
Šiandie kepiau bandeles (paprastas, mielines, su aguonom), kadangi baigėsi batonas namuose, o į parduotuvę patingėjau nueit (nors ne, nepatingėjau, tik galvoju, kad vis dėlto naminis geriau
) , tai , va, turiu ir rezultatą (parodysiu pagerintą- su sirupu
) Kaip jis čia žiūrisi
, šonan krypsta...Ar yra, kas labai bado akis
Gal reiktų, kad šalia ir visa bandelė matytųsi
Man trūksta ryškumo. Pirma pamačiau nuotrauką ir pirma mintis buvo "kas čia?", tada tik perskaičiau kas tai. Antroj nuotraukoj irgi ryškumo trūksta ir norėtųsi daugiau šviesos į "aguoninį" kampą.
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 10, 15:42)
dedu auto ,laukiu pomidoru
Gražu, švaru, tvarkinga, tik nuimčiau žiedą. Arba dėčiau tada jau daugiau žiedų, nes mane jis labai blaško ko tais...
QUOTE(Forgete @ 2011 02 10, 14:32)
mano šiandieninis kadras, laukiu kritikos
Tas geltonas daiktas gražiai atveda iki vaiko akių ir tada bac, baigiasi. Įdomu, kaip atrodytų, jei ir kitame šone tolimoje koks daiktas būtų
Ir dar norėtųsi nuspalvinti tas kyšančias raides ant maikutės
QUOTE(Maggie @ 2011 02 10, 11:51)
man irgi patiko jb, bet kai cia idejau, jis kotais papilkejo, arba man galvoje papilkejo
.
as pagrinde dirbu su lr, pabandziau apkirpt kvadratu foto, bet dabar susimasciau, kad reikia ziuret tiksliai pagal skaicius, nes man gali atrodyti kvadratas, bet realiai galiu juk nepataikyt. jus kerpat su ps speju? ten tiksliau? idedu cia mazhesnes, man lyg ir skirtumo nesimato
Man kažkodėl visose nuotraukose tie priekyje išplaukę objektai kliūva, tai ir norisi juos nuvalyti, kad matytųsi kas už jų
Šiaip aš daug tokio tipo nuotrakų darau, draugų susibūrimuose, vakarėliuose ar pan, tik paprastai tai vyksta naktį ir kur tamsu, tai kokybė kenčia ir niekas nuotraukų rodyti neleidžiai
QUOTE(Maggie @ 2011 02 10, 12:17)
man patinka ishtikimi savo stiliui zmones
ir patiko zodis "arbatelinumas" hehehehe
man patiko tvarkingumas ir juodumas. idomiai atlikta, tik neiziuriu kas ten per "zemes" po kaire.
Ten ir yra žemės, nu iš vazono. Vadinasi juoda gavosi, pagaliau
O dėl tvarkingumo... paradoksalu, bet kiek aš netvarkinga gyvenime, tai atvirkščiai tiek tvarkingos mano nuotraukos
Nežinau net kodėl taip gaunasi
QUOTE(rarity @ 2011 02 10, 08:30)
green_tea, dar nespėjau įsigilkinti į tavo foto, bet pirmas įspūdis WOW
He he
Šiaip prašom gilintis, nes aš vis kabinėjuosi prie "ar žirklės turėtų būti 3mm į kairę, ar į dešinę", arba "ar širdis turėtų būti taip pasukta, ar anaip", na tokio tipo nuobodžiom mintim