Sveikos, skaitau jus, bet nespėju komentuot Kol prisiruošiu parašyt, jau kitos viską surašiusios, tai kažkaip nesinori kartotis
Klausykit, norėjau susikurt bloga, bet nesusigaudau kaip juom ten naudotis ir pildyt vėliau.
Dar pas kažką mačiau bloge iš nuotraukų padarytą filmuką. Gal galit kokią nuorodą ar pavadinimą su kuom kurtas tas filmukas?
Ai, dar čia kažkurį vakarą buvau uždavusi klausimą, bet taip nieks ir neatsake
Dalyja, as filmukus su windows movie maker kuriu. Dar buvau atsisiuntus magix photostory bandomaja versija, bet kol susiruosiau pabandyt - ir trial periodas pasibaige
Del blogo nieko patart negaliu, nepatiko jis man ne kompiuteraste as. Man patinka kai paspaudi mygtuka ir viskas issisaugo, o ten reik su HTML zaist per aukstos materijos man
Del blogo nieko patart negaliu, nepatiko jis man ne kompiuteraste as. Man patinka kai paspaudi mygtuka ir viskas issisaugo, o ten reik su HTML zaist per aukstos materijos man
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 10, 15:51)
Sveikos, skaitau jus, bet nespėju komentuot Kol prisiruošiu parašyt, jau kitos viską surašiusios, tai kažkaip nesinori kartotis
Klausykit, norėjau susikurt bloga, bet nesusigaudau kaip juom ten naudotis ir pildyt vėliau.
Dar pas kažką mačiau bloge iš nuotraukų padarytą filmuką. Gal galit kokią nuorodą ar pavadinimą su kuom kurtas tas filmukas?
čia registruojiesi blgas ir pasidarai, viskas ten lietuvškai, nėra ko nesupast
o koks klausimas buvo kažkada?
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2011 02 10, 16:01)
Dalyja, as filmukus su windows movie maker kuriu. Dar buvau atsisiuntus magix photostory bandomaja versija, bet kol susiruosiau pabandyt - ir trial periodas pasibaige
tai,kad labai ten viskas paprasta , nieko ten nereikia žaist kruva šablonų, pasirenki pagal kurį nori dayt, langeliai--> rašyti tekstą čia ir čia.. na ten tikrai super paprasta viskas.. net lietuviškai viskas aprašyta kaip daryt
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 15:06)
Papildyta:
tai,kad labai ten viskas paprasta , nieko ten nereikia žaist kruva šablonų, pasirenki pagal kurį nori dayt, langeliai--> rašyti tekstą čia ir čia.. na ten tikrai super paprasta viskas.. net lietuviškai viskas aprašyta kaip daryt
Papildyta:
sablonai man nepatiko, o norint pasidaryt kazka idomiau jau reik i HTML lyst ir ten korekcijas daryt, kaip pavyzdziui padaryt kad foto didesne butu, nuimt nereikalingus uzrasus, langelius ir t.t.
Svajone, aš fokusuoju į tarpuakį dažniausiai
Eurikaite- pritariu dėl rankovių
Eurikaite- pritariu dėl rankovių
QUOTE(<emigrante> @ 2011 02 10, 17:01)
Ačiuks reiks pažiūrėt gal rasiu ką nors linkomanijoj
O dėl blogo, tai jo pradėjau ir dabar nebežinau kaip tęst...
QUOTE(<emigrante> @ 2011 02 10, 16:10)
sablonai man nepatiko, o norint pasidaryt kazka idomiau jau reik i HTML lyst ir ten korekcijas daryt, kaip pavyzdziui padaryt kad foto didesne butu, nuimt nereikalingus uzrasus, langelius ir t.t.
na taip, čia nemokamai tokį puslapiuką gali turėt, ir adresą nemokamai gauni
jei jau kažko šustresnio reik, tai taip, ir pasidaryt sudetingiau ir už adresą mokestis yra, kas mėnesį , ar į metus ten reik mokėt...
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 10, 16:10)
Ačiuks reiks pažiūrėt gal rasiu ką nors linkomanijoj
o ko nežinai?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 17:06)
Papildyta:
Papildyta:
Na ir ten pat CIA mėginau pasidaryt, bet kai atėjau vėliau daryt, tai neberadau kaip tai padaryt
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 10, 15:42)
Per mazai erdves.Nukapoti pirstai, ziedas blasko demesi.Ka norejai pasakyti rankomis?
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 10, 16:14)
Na ir ten pat CIA mėginau pasidaryt, bet kai atėjau vėliau daryt, tai neberadau kaip tai padaryt
spausk, viršuj dešinėj pusėj turi būti kūrimas, tada atsidaro langas, ir ten jau gali daryt ką nori- pranešimus rašyt, nuotraukas dėt, šablonus keist...
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 02 10, 16:10)
bet man klausimas iškilo, ar fotografuojant prie F6.3 yra skirtumas ar aš į tarpuakį fokusuosiu ar į nosį? juk didelė ryškumo zona prie tokios diafragmos... ir vienu ir kitu atvėju turėtų veidas visas susifokusuot, ar klystu?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 16:24)
bet man klausimas iškilo, ar fotografuojant prie F6.3 yra skirtumas ar aš į tarpuakį fokusuosiu ar į nosį? juk didelė ryškumo zona prie tokios diafragmos... ir vienu ir kitu atvėju turėtų veidas visas susifokusuot, ar klystu?
Tikrai turėtų būti ryškus visas veidas Bet pas tave nėra
Šiandie kepiau bandeles (paprastas, mielines, su aguonom), kadangi baigėsi batonas namuose, o į parduotuvę patingėjau nueit (nors ne, nepatingėjau, tik galvoju, kad vis dėlto naminis geriau ) , tai , va, turiu ir rezultatą (parodysiu pagerintą- su sirupu ) Kaip jis čia žiūrisi , šonan krypsta...Ar yra, kas labai bado akis Gal reiktų, kad šalia ir visa bandelė matytųsi
ir kitas variantas
Alabama, Maggie, jūs šaunuolės
eurikaites auto tik man burna atrodo labai dirbtinai praverta
ir kitas variantas
Alabama, Maggie, jūs šaunuolės
eurikaites auto tik man burna atrodo labai dirbtinai praverta