Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos, skaitau jus, bet nespėju komentuot blush2.gif Kol prisiruošiu parašyt, jau kitos viską surašiusios, tai kažkaip nesinori kartotis ax.gif

Klausykit, norėjau susikurt bloga, bet nesusigaudau kaip juom ten naudotis ir pildyt vėliau.
Dar pas kažką mačiau bloge iš nuotraukų padarytą filmuką. Gal galit kokią nuorodą ar pavadinimą su kuom kurtas tas filmukas? 4u.gif ax.gif

Ai, dar čia kažkurį vakarą buvau uždavusi klausimą, bet taip nieks ir neatsake verysad.gif
Atsakyti
Dalyja, as filmukus su windows movie maker kuriu. Dar buvau atsisiuntus magix photostory bandomaja versija, bet kol susiruosiau pabandyt - ir trial periodas pasibaige lotuliukas.gif
Del blogo nieko patart negaliu, nepatiko jis man schmoll.gif ne kompiuteraste as. Man patinka kai paspaudi mygtuka ir viskas issisaugo, o ten reik su HTML zaist doh.gif per aukstos materijos man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 10, 15:51)
Sveikos, skaitau jus, bet nespėju komentuot  blush2.gif Kol prisiruošiu parašyt, jau kitos viską surašiusios, tai kažkaip nesinori kartotis  ax.gif

Klausykit, norėjau susikurt bloga, bet nesusigaudau kaip juom ten naudotis ir pildyt vėliau.
Dar pas kažką mačiau bloge iš nuotraukų padarytą filmuką. Gal galit kokią nuorodą ar pavadinimą su kuom kurtas tas filmukas?  4u.gif  ax.gif

Ai, dar čia kažkurį vakarą buvau uždavusi klausimą, bet taip nieks ir neatsake  verysad.gif

čia registruojiesi blgas ir pasidarai, viskas ten lietuvškai, nėra ko nesupast smile.gif

o koks klausimas buvo kažkada?
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2011 02 10, 16:01)
Dalyja, as filmukus su windows movie maker kuriu. Dar buvau atsisiuntus magix photostory bandomaja versija, bet kol susiruosiau pabandyt - ir trial periodas pasibaige  lotuliukas.gif
Del blogo nieko patart negaliu, nepatiko jis man  schmoll.gif  ne kompiuteraste as. Man patinka kai paspaudi mygtuka ir viskas issisaugo, o ten reik su HTML zaist  doh.gif  per aukstos materijos man  lotuliukas.gif

tai,kad labai ten viskas paprasta , nieko ten nereikia žaist smile.gif kruva šablonų, pasirenki pagal kurį nori dayt, langeliai--> rašyti tekstą čia ir čia.. na ten tikrai super paprasta viskas.. net lietuviškai viskas aprašyta kaip daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 15:06)
čia registruojiesi blgas ir pasidarai, viskas ten lietuvškai, nėra ko nesupast smile.gif

Papildyta:
tai,kad labai ten viskas paprasta , nieko ten nereikia žaist  smile.gif  kruva šablonų, pasirenki pagal kurį nori dayt, langeliai--> rašyti tekstą čia ir čia.. na ten tikrai super paprasta viskas.. net lietuviškai viskas aprašyta kaip daryt  smile.gif

sablonai man nepatiko, o norint pasidaryt kazka idomiau jau reik i HTML lyst ir ten korekcijas daryt, kaip pavyzdziui padaryt kad foto didesne butu, nuimt nereikalingus uzrasus, langelius ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Svajone, aš fokusuoju į tarpuakį dažniausiai 4u.gif

Eurikaite- pritariu dėl rankovių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2011 02 10, 17:01)
Dalyja, as filmukus su windows movie maker kuriu. Dar buvau atsisiuntus magix photostory bandomaja versija, bet kol susiruosiau pabandyt - ir trial periodas pasibaige  lotuliukas.gif
Del blogo nieko patart negaliu, nepatiko jis man  schmoll.gif  ne kompiuteraste as. Man patinka kai paspaudi mygtuka ir viskas issisaugo, o ten reik su HTML zaist  doh.gif  per aukstos materijos man  lotuliukas.gif

Ačiuks mirksiukas.gif reiks pažiūrėt gal rasiu ką nors linkomanijoj ax.gif
O dėl blogo, tai jo pradėjau ir dabar nebežinau kaip tęst...
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2011 02 10, 16:10)
sablonai man nepatiko, o norint pasidaryt kazka idomiau jau reik i HTML lyst  ir ten korekcijas daryt, kaip pavyzdziui padaryt kad foto didesne butu, nuimt nereikalingus uzrasus, langelius ir t.t. biggrin.gif

na taip, čia nemokamai tokį puslapiuką gali turėt, ir adresą nemokamai gauni smile.gif
jei jau kažko šustresnio reik, tai taip, ir pasidaryt sudetingiau ir už adresą mokestis yra, kas mėnesį , ar į metus ten reik mokėt...
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 10, 16:10)
Ačiuks  mirksiukas.gif reiks pažiūrėt gal rasiu ką nors linkomanijoj  ax.gif
O dėl blogo, tai jo pradėjau ir dabar nebežinau kaip tęst...

o ko nežinai?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 17:06)

Papildyta:
tai,kad labai ten viskas paprasta , nieko ten nereikia žaist  smile.gif  kruva šablonų, pasirenki pagal kurį nori dayt, langeliai--> rašyti tekstą čia ir čia.. na ten tikrai super paprasta viskas.. net lietuviškai viskas aprašyta kaip daryt  smile.gif

Na ir ten pat CIA mėginau pasidaryt, bet kai atėjau vėliau daryt, tai neberadau kaip tai padaryt doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 10, 15:42)
dedu auto ,laukiu pomidoru blush2.gif  biggrin.gif

Per mazai erdves.Nukapoti pirstai, ziedas blasko demesi.Ka norejai pasakyti rankomis?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 10, 16:14)
Na ir ten pat    CIA mėginau pasidaryt, bet kai atėjau vėliau daryt, tai neberadau kaip tai padaryt  doh.gif  ax.gif

spausk, viršuj dešinėj pusėj turi būti kūrimas, tada atsidaro langas, ir ten jau gali daryt ką nori- pranešimus rašyt, nuotraukas dėt, šablonus keist... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 02 10, 16:10)
Svajone, aš fokusuoju į tarpuakį dažniausiai 4u.gif

bet man klausimas iškilo, ar fotografuojant prie F6.3 yra skirtumas ar aš į tarpuakį fokusuosiu ar į nosį? juk didelė ryškumo zona prie tokios diafragmos... ir vienu ir kitu atvėju turėtų veidas visas susifokusuot, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 16:24)

bet man klausimas iškilo, ar fotografuojant prie F6.3 yra skirtumas ar aš į tarpuakį fokusuosiu ar į nosį? juk didelė ryškumo zona prie tokios diafragmos... ir vienu ir kitu atvėju turėtų veidas visas susifokusuot, ar klystu?

Tikrai turėtų būti ryškus visas veidas mirksiukas.gif Bet pas tave nėra g.gif
Atsakyti
Šiandie kepiau bandeles (paprastas, mielines, su aguonom), kadangi baigėsi batonas namuose, o į parduotuvę patingėjau nueit (nors ne, nepatingėjau, tik galvoju, kad vis dėlto naminis geriau biggrin.gif ) , tai , va, turiu ir rezultatą (parodysiu pagerintą- su sirupu biggrin.gif ) Kaip jis čia žiūrisi g.gif , šonan krypsta...Ar yra, kas labai bado akis g.gif Gal reiktų, kad šalia ir visa bandelė matytųsi g.gif
user posted image

ir kitas variantas
user posted image

Alabama, Maggie, jūs šaunuolės mirksiukas.gif
eurikaites auto tik man burna atrodo labai dirbtinai praverta 4u.gif
Atsakyti