Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ne, Laukine, toks jausmas man nepažįstamas smile.gif
Papildyta:
Maggie, man bardakėlis visose tavo foto.

Ellos, kokybės ir šviesumo trūksta tavo nutoraukai

Astyte, labai ger tavo foto, išties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 vasario 2011 - 14:56
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 10, 15:44)
Ar žinai tą jausmą, kai turi idėjų, nori bėgt laukais, fotkint, nagai niežti, rūroj skruzdėlės nusėdėt neleidžia.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 10, 14:43)
šviesi, spalvos gražios.
Žaislo fokuse norisi, toks išplaukimas truputėlį erzina. Ir dar tas nušviesėjimas reikalauja perdaug dėmesio, kurį norisi vaikui skirti.
Akutės beveik centruotos.

Aciu Yvette, stengsimes toliau smile.gif
Atsakyti
blyn, negi mano objektyvas gribauja doh.gif bandžiausi dabar dėl to fokusavimo, ir ant saulės fotkint, ir dar su bykste, išlaikymą kėliau iki 1/1000s ir diafragmą bandžiau nuo F2.8 iki F8, na susifokusuoja, bet kai prisiartini, pasididini fotkę, pasilieję šiek tiek būna, nėra to aštrumo doh.gif doh.gif bandysiu vėliau kai vaikas užmigs, kokį daiktą fotkint, nes vėl ant vaiko bandžiausi, nu bet blyn, prie išlaikymo 1/1000 s jau tikrai neturėjo nuo judesio išsiliet..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 15:03)
blyn, negi mano objektyvas gribauja  doh.gif  bandžiausi dabar dėl to fokusavimo, ir ant saulės fotkint, ir dar su bykste, išlaikymą kėliau iki 1/1000s ir diafragmą bandžiau nuo F2.8 iki F8, na susifokusuoja, bet kai prisiartini, pasididini fotkę, pasilieję šiek tiek būna, nėra to aštrumo  doh.gif  doh.gif  bandysiu vėliau kai vaikas užmigs, kokį daiktą fotkint, nes vėl ant vaiko bandžiausi, nu bet blyn, prie išlaikymo 1/1000 s jau tikrai neturėjo nuo judesio išsiliet..

reik ziuret 100proc nuotraukos dydi
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 10, 15:44)
...... Su vyru skaipu susirašom vakare, nes jis į džipų forumus įlindęs aš į foto. .....
Tikra šiuolaikinė šeima biggrin.gif nono.gif
Atsakyti
Forgete, man tavoj nuotraukytėj užkliuvo berniuko rankogalis kitos spalvos, atrodo, kad kito žmogaus ranka ten būtų 4u.gif bet šiaip tai fain smile.gif
Atsakyti
nu va čia galima atsisiųst visą dydį foto ar yra fokusas? arba man akyse raibsta doh.gif sorry jei užknisu blush2.gif

čia F6.3, 1/1000s, 50mm, su flash

p.s. cia ne menas ir ne kazkas, kritikos tik del fokuso reik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 10 vasario 2011 - 15:42
dedu auto ,laukiu pomidoru blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti

Svajone musu, man biski plaukia desine vaikucio akyte, labiau fotkusas i kaire, bet puikiai zinau kaip sunku sufokusuot abi. Tokiu atveju dazniausiai fokusuoju i tarpuaki.
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 10, 15:42)
dedu auto ,laukiu pomidoru blush2.gif  biggrin.gif

user posted image

arba reikėjo rankovių, arba nereikėjo - viena ranka su rankove, kita be.. jei nereikėjo, tai tada norėtųsi, kad ir pečiai būtų apnuoginti.. dar kliūna, kad pirštai nukirpti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2011 02 10, 15:45)
Svajone musu, man biski plaukia desine vaikucio akyte, labiau fotkusas i kaire, bet puikiai zinau kaip sunku sufokusuot abi. Tokiu atveju dazniausiai fokusuoju i tarpuaki.

čia fokusas į nosį buvo.. bet ar neturėtų prie tokios diafragmos visas veidas būt ryškus? suprantu, kad prie atviros diafragmos gali fokusas pabėgt, bet dabar specialiai pastačiau F6.3 ir vistiek fokusas kažkoks neaiškus.. ar aš čia kažko nesuprantu? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 10 vasario 2011 - 15:49
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 10, 14:46)
arba reikėjo rankovių, arba nereikėjo - viena ranka su rankove, kita be.. jei nereikėjo, tai tada norėtųsi, kad ir pečiai būtų apnuoginti.. dar kliūna, kad pirštai nukirpti  smile.gif

zinau , tik paskui prisiminiau kad rankoves tai nusirengiau , bet tada jau nesigavo ,kaip norejau doh.gif reiks kita dien pabandyt ,
Atsakyti