Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ellos @ 2011 02 10, 10:59)
Sveiki  4u.gif

Labai nedrąsu, bet bandau dėti savo menų darymo bandymus  blush2.gif  biggrin.gif  Juk kaip išmoksi, jei nesulauksi kritikos  cool.gif

Truputį pilkoka ir galvos daugiau norėtųsi smile.gif O šiaip man patinka 4u.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 10, 11:35)
is kur gauti cs5? help.gif  help.gif  help.gif gal kad galit atsiusti?

www.adobe.com galima parsisiųsti, 30 d veikia trial versija smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 02 10, 12:17)
...

Vat taip kirpčiau.

user posted image
Atsakyti
green_tea- žaviuosi Tavo kruopštumu ir pastangomis. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 09, 15:14)
nerealiai gražu, ir aš taip noooooriu mokėt  cry.gif  cry.gif  cry.gif \

šaunuolė TU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 09, 15:20)
man nedaeina kaip su šviesa šitaip susitvarkyt.. gal galimą procesą visą sužinot šios fotosesijos? labai įdomu būtų  blush2.gif

Dėkui 4u.gif fotografuota paprastam eiliniam standartinio buto mažame kambarėlyje ax.gif atitrauktos užuolaidos, šviesa- šoninė, ISO 200, F 2, išlaikymas 100, o draugė iš šono palaikė reflektorių... nu aš nežinau ar čia susitvarkiau su tuo reflektoriumi, nes pirmą kartą jį naudojau... reflektorius aukso spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 10 vasario 2011 - 13:54
mano šiandieninis kadras, laukiu kritikos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 10, 14:32)
mano šiandieninis kadras,  laukiu kritikos

user posted image

gražuolis vaikinas wub.gif aš gal norėčiau ryškaus to geltono daikto ax.gif mane tas išplaukimas truputį erzina blush2.gif
Atsakyti

Koks gražus Jūsų vaikas blink.gif bigsmile.gif Apakau, negaliu komentuot.

P.S. Super švari foto, tik gal centruota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 vasario 2011 - 14:36

aš nekritikuosiu smile.gif man spalvos labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 10, 14:00)
Kaip Tu čia pataikėi į tai ką ir aš galvoju... Man va mintys dažnai aplanko: kaip man buvo gera ir ramu, kai nefotkinau.

oho. Aš tai dažnai pagalvoju koks nuobodus gyvenimas buvo, kol nefotografavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 10, 14:35)
gražuolis vaikinas  wub.gif  aš gal norėčiau ryškaus to geltono daikto  ax.gif mane tas išplaukimas truputį erzina blush2.gif

Tas daiktas tai kranas, ir as ten gale krano streles buvau. Tai taip ir susiliejo. man kazkaip netrukdo.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 10, 14:36)
Koks gražus Jūsų vaikas  blink.gif  bigsmile.gif Apakau, negaliu komentuot.
P.S. Super švari foto, tik gal centruota?

Graziu tevu grazus vaikai biggrin.gif
Dei del centravimo kai parasei, tai ir man pradejo kliut g.gif Reik is anksto galvot, nes ner jau ka ir kirpt.

QUOTE(stashiene @ 2011 02 10, 14:36)
aš nekritikuosiu smile.gif man spalvos labai gražios wub.gif

Aciu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 10 vasario 2011 - 14:40
QUOTE(Forgete @ 2011 02 10, 15:32)

šviesi, spalvos gražios.
Žaislo fokuse norisi, toks išplaukimas truputėlį erzina. Ir dar tas nušviesėjimas reikalauja perdaug dėmesio, kurį norisi vaikui skirti.
Akutės beveik centruotos.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 10, 14:39)
Tas daiktas tai kranas, ir as ten gale krano streles buvau. Tai taip ir susiliejo. man kazkaip netrukdo.

Dei del centravimo kai parasei,  tai ir man pradejo kliut  g.gif  Reik is anksto galvot, nes ner jau ka ir kirpt.

Čia gal ir trukdo man tas kranas dėl centravimo, nes nuo gražių vaiko akių mano žvilgsnis vis krypsta prie krano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 10, 14:37)
oho. Aš tai dažnai pagalvoju koks nuobodus gyvenimas buvo, kol nefotografavau  smile.gif

Ar žinai tą jausmą, kai turi idėjų, nori bėgt laukais, fotkint, nagai niežti, rūroj skruzdėlės nusėdėt neleidžia. Va apie kokią nerąmybę aš kalbu. Praradau ramybę. Nes dabar atsikeliu ir guluosi su minti ką kaip kur nufotografuot, kaip sudėliot, kokias spalvas paderint, kokių detalių nusipirkti... Kažkoks apsėdimas pasidarė. Anksčiau ramiai sau filmą žiūrėdavau vakare, o dabar iš to prakeikto flikro neišlendu. Su vyru skaipu susirašom vakare, nes jis į džipų forumus įlindęs aš į foto.
Tiesiog didelį procentą minčių dabar atima fotografija. Man net galva nuo to sukasi. Čia kaip koks pvz saldumyno vaikui davimas pirmą kartą gyvenime. Kol nežinojei kas tai yra, gyvenai ramiai. O va paragavai ir nuo šiol tavo gyvenime atsiranda nauja eilutė.. smile.gif Na, sunku išsireikšt. Gera labai turėt hobį. Mano bėda, kad aš karštakošė ir kai jau imuosi, tai visa savim. Negaliu savęs paskirstyti viskam. Na, galiu atvirai pasakyt, per fotografiją mano šeima gerokai kenčia.
Atsakyti