QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 09, 23:51)
na, gal kas kažką pasakys apie mano vėl koliažą?
Reikėjo blogui sugalvot foto su citrinom..
man visai smagiai ziurisi, tokia shviesi. bet - gal cia mano monikas, nors is esmes jis puikiai rodos ir sutinka su musu forumo nariais, kas turi sukalibruotus, tai darau ishvada, kad visks pas mus ok. bet - per geltonos man citrinos, lyg ir faina, bet ilgiau panagrinejus, jau toookios geltonos. kelei saturation bishki ar cia naturaliai taip gavosi? gal bent jau kontrasta?
QUOTE(ASTYT @ 2011 02 10, 00:18)
ateinu su pratęsimu
tušti delnai...
man labai patiko, tik uzkliuvo .... ilgi nagai
man noretusi cia tvarkingai apkirptu arba trumpesniu. o gal nulakuotu raudonai..? net nezinau.
QUOTE(green_tea @ 2011 02 10, 03:19)
nes nepriaugau dar iki
švelnumo/meškinumo/arbatėlinumo stiliaus, tai nusprendžiau nestabdyti grupinio darbo.
man patinka ishtikimi savo stiliui zmones
ir patiko zodis "arbatelinumas" hehehehe
man patiko tvarkingumas ir juodumas. idomiai atlikta, tik neiziuriu kas ten per "zemes" po kaire.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 09, 16:20)
man nedaeina kaip su šviesa šitaip susitvarkyt.. gal galimą procesą visą sužinot šios fotosesijos? labai įdomu būtų
na neliudek. nepamirshk kad pas Paprasta ff ir iso gali kelti vos ne iki maximumo, o triukshmu nesimato
su atitinkama technika ir atitinkamos nuotraukos... man irgi nusibodo, kad vos ne tik lauke galiu fotkint su savo turima technika, patalpoje sunkoka, bet ka daryt..
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 09, 14:13)
'Kitu kampu' visas nuotraukas ištryniau lauk susinervinusi. Nes tai krūmai lenda,tai šiukšlės,tai vyro koja ar ranka....arba fokuso nėra.... dar belekokie trūkdžiai... Niekas man nepatiko iš vakarykščio pasivaikščiojimo nuotraukų
Ir taip,šuo pagr. objektas....
.....jaučiuosi nevykėle
o man sita foto patiko. spalvishkai irgi idomi. siaip pas mane panashus jausmai, man patinka vos ne visu fotkes, apart savo. man atrodo, kad per metus, kiek sedziu sitame forume, nepaejau i prieki, nepatobulejau ir technishkai, ir apskritai mane zhudo, kai nesulaukiama komentaro po savo fotke, nes tai reishkia, kad nieko gero. va cia tai blogiausia. kartais atrodo, kad is tikruju tai yra laiko gaishinimas, nors teikia begalini malonuma, visgi kartais reiktu gal daugiau demesio skirti dukrelei, mokslams, knygoms. o as uzsiciklinau ant fotkinimo. nors ilga laiko tarpa, beveik visa vasara, rudeni, realiai nei vienos normalios foto nesu padarius (na kokia fotosesija speciali ar daikto fotografavimas su spec pasiruoshimu - viskas pas mane pyksht poksht...). ple. ir as nuliudau.
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 14:59)
kodel man tai atrodo dirbtinai, o todel kad atrodo kad daiktu kruva specialiai sudeta
Kai studentas ruosias egzui ta vieta atrodo kitaip
, tikrai nebus vienas sasiuvinis, ne ant tokio stalas bus, tas peilis su sumustiniu per daug graziai padetas, kaip ir suglamzytas lapas, na tiesiog dirbintai viskas atrodo, ypatingai pirmojoje nuotraukoje. bet kaip ir sakau, cia tik mano kukli nuomone