Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE("agrastuke" @ 2011 02 07, 21:21)
Ir prisipazinkite kieno tie grazus pakabinti batukai?

Man patiko, kad tavo fonas atitinka ano fono dalį, tą sienos galiuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 21:39
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 21:35)
tai cia is koliazu zaidimo, agrastuke antrai fotkei sukure pirma. Agrastuke man patiko, sauniai issisukai smile.gif  4u.gif

ups blush2.gif blush2.gif nežinojau blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 22:29)
Zirzilija žiūriu be objektyvo fotkyja  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 22:31)

Ne nu ji kūnelio Dievas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aciu uz nauja tema,
koliaziukas patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE("agrastuke" @ 2011 02 07, 21:21)
Forgete ir mane prirasyk prie to paties: Canon 50D +tamron 17-50mm f2.8 VC

Biskiuka uztempiau su tais kolezais, tai noriu pasirodyti  4u.gif Maniske pirmoji.
Ir prisipazinkite kieno tie grazus pakabinti batukai?

Idėja graži, ir spalvos bei linijos gražiai kartu žaidžiasi 4u.gif
Atsakyti
Aciu forgete. siaip pirma mintis pamacius tuos batukus buvo basos kojos su pavadinimu "Mano batai buvo du, kur jie dingo nerandu", bet neturejau kas papozuoja, tad teko issisukt kitaip. smile.gif
Atsakyti
einu knygos skaityt, o , kad geriau suvirškint info, sakau galk reiks praktiškai atlik perskaičius kiekvieną skyrių g.gif statika, dinamika, ritmas ir t.t... nes aš perskaitau ir nieko neprisimenu apie tą kompoziciją, reik praktikos daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 21:59)
einu knygos skaityt, o , kad geriau suvirškint info, sakau galk reiks praktiškai atlik perskaičius kiekvieną skyrių  g.gif  statika, dinamika, ritmas ir t.t... nes aš perskaitau ir nieko neprisimenu apie tą kompoziciją, reik praktikos daugiau  doh.gif

fotografo akis man labai sunki knyga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 22:00)
fotografo akis man labai sunki knyga  unsure.gif

tai vat, ir man sunki doh.gif sakau bandysiu perskaityt vieną skyrių penkis kartus, tada bandyt nufotkint, ir tik tada kitą skyrių skaityt, nes kitaip tai kas iš to,kad perskaitau, ir pamirštu, nes nelabai suprantu doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 23:00)
fotografo akis man labai sunki knyga  unsure.gif

aš taip pat norėčiau perskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 07, 19:37)
Karūna:

user posted image

Burtininko kepurė:

user posted image

Klausimas, jei ne per kvailas, prašau atsakyti. Gal galit pasidalinti, kaip išgaunate tokias nuostabias spalvas? apšvietimu, ar indu ar dar kaip nors? iki lašiukų man dar užaugti reikia, bet labai domina. Šie lašiukai man labai patiko.

Aš irgi žadu mokytis su savo Canon 500D ir kit 18-55, bet kol kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 07, 22:10)
aš taip pat norėčiau perskaityti  smile.gif

man idomi labai buvo.. na ir yra.. nes man tokias knygas norisi skaityt tarpais.. ir ne visa iskarto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 07, 22:12)
Klausimas, jei ne per kvailas, prašau atsakyti. Gal galit pasidalinti, kaip išgaunate tokias nuostabias spalvas? apšvietimu, ar indu ar dar kaip nors? iki lašiukų man dar užaugti reikia, bet labai domina. Šie lašiukai man labai patiko.

Aš irgi žadu mokytis su savo Canon 500D ir kit 18-55, bet kol kas 4u.gif

Viskas prisideda: indas pas mane yra juoda keptuvė, tik ji ir matosi kadre. Už jos stovi mėlynas plastiko lakštas ("pašikniukas", kur nuo kalniukų čiuožinėt), plius blykstė, plius WhiteBalance - lemputė (tungsten, ar kaip ten ji rašosi), plius lempa iš šono, plius lempa iš viršaus, plius saulė pro langą. Plius Lightroom saturation kiek pakėliau. Gaunasi mėlyna. Keičiant "foną" (kuris nepatenka net į kadrą), keičiasi ir spalva. Na ir LR galima spalvas žinoma pakeisti mirksiukas.gif

O štai kas man atsakys, kodėl įjungus blykstę, fotikas neleidžia trumpinti išlaikymo trumpiau nei 1/200 - tam duosiu balioną blush2.gif
Atsakyti