Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(juratike13 @ 2011 02 08, 20:00)
Knyga bandysiu skaityti, tik reik atsiprintinti, nes nuo kompo ir taip akys skaudena.

Vat ir man nesiskaito kompe. Reiks printintis ir skaityt doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 13:13)
nezinau ka tai reiskia, bet kai mano eile ateis jauciu greit irgi nebus padaryta  lotuliukas.gif

Reiškia "skubėk lėtai" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 08, 17:09)
aš apie tą savo dinamiką įdomu sulauksiu bent trumpo ats iš protų  g.gif  nors taip arba ne pasakykit, jei tingisi komentuot  blush2.gif  visą dieną laukiu  ax.gif

kadangi aš ne protas, tai tikrai neatsakysiu. nors jei neklystu du atsakymai į tavo klausimą buvo.
ir šiaip neatsakysiu, kai Dievams skirtas klausimas bus ar tarkoms smile.gif

gal zinot ar galima kur nete Fotografo aki paskaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 vasario 2011 - 20:17
QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 20:10)
ir šiaip neatsakysiu, kai Dievams skirtas klausimas bus ar tarkoms  smile.gif

Kai per daug, nebeskanu smile.gif
Atsakyti
Laba visiems,
na ir nerealūs jūsų tempai lotuliukas.gif
Kadangi prieš savaitę išėjau iš seno darbo (po 11 metų) ir pradėjau naujame darbe savo svaiginančią karjerą, tai teko pamiršti visus fotografijos "narkotikus". biggrin.gif Labai gaila, kad nepastebėjau, kaip jūs pradėjote žaisti naujus žaidimus, norėčiau ir aš, bet...

QUOTE("agrastuke" @ 2011 02 07, 20:21)
Forgete ir mane prirasyk prie to paties: Canon 50D +tamron 17-50mm f2.8 VC

Biskiuka uztempiau su tais kolezais, tai noriu pasirodyti  4u.gif Maniske pirmoji.
Ir prisipazinkite kieno tie grazus pakabinti batukai?

Sveikos dvynukes!!! hmm...gaila, kad jus jau kazkas "pakabino"
user posted image

Prisipažystu - maniškės balerinos "dvynukės" smile.gif

QUOTE(airv @ 2011 02 08, 14:31)
Aš už knygų nagrinėjimą, bei praktinę dalį. Labai norėčiau "fotografo akis" su jumis pastudijuoti smile.gif Svajonė mūsų vakar priminė, kad ir aš turiu ją - skaičiau keletą puslapų. Įdomi, bet sunki. Norėčiau perprasti, nes tikrai gerų dalykų radau  4u.gif

Turiu šią knygą ir aš.

SVEIKINU, AIRV, SU NAUJU AVATARU 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
Toks gal kvailokas klausimas - ar gali būti koliažas padarytas iš viena po kitos einančia foto, o ne lygiagrečiai einančios foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 21:24)
Toks gal kvailokas klausimas - ar gali būti koliažas padarytas iš viena po kitos einančia foto, o ne lygiagrečiai einančios foto  blush2.gif

nepamenu ar dar šioje ar praeitoje temoje Frederika buvo įkėlusi nuorodą. Ten koliažas buvo iš deturiu portretų. Manau vienas po kito fotografuotų. Man labai nuostabiai atrodė.
Tikriausiai kaip visada priklauso nuo kokios foto.

Airv, ir aš norėjau pagirti naują avatarą.

Alexso, dar yra vietos šeštoje grupėje, jei nori jungtis. nevėlu. Sveikinimai su nauju darbu
Atsakyti
Na, pabandžiau ir aš kažką padaryti blush2.gif
labai norėčiau to išmanančiųjų "patarkavimo" blush2.gif
tik noriu priminti, kad čia pirmas kartas kai kažkokį darbą keliu hihihi.gif blush2.gif blush2.gif

Labai labai norėjau padaryti nuotrauką su tokia neįprasta tulpe, kuri turi du žiedelius ant vieno koto ir gimė tokia idėja blush2.gif
fotografuoti tokiame ale dienos apšvietime, kai apsiniaukę labai sunku blush2.gif
man asmeniškai tai labai trūksta "kokybės" nuotraukose blush2.gif

Ar aš jau pasiruošusi tam...

user posted image

QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 21:32)
nepamenu ar dar šioje ar praeitoje temoje Frederika buvo įkėlusi nuorodą. Ten koliažas buvo iš deturiu portretų. Manau vienas po kito fotografuotų. Man labai nuostabiai atrodė.
Tikriausiai kaip visada priklauso nuo kokios foto.

Labai norėjosi padaryti nuotraukas einančias viena po kita, bet šį kartą padariau tradiciškai blush2.gif
Atsakyti
Aš naivuolė, maniau, kuo vaikas didesnis, tuo lengviau smile.gif Bet paskutiniu metu laisvo laiko nerasta doh.gif O, bet, tačiau, aš vis tiek noriu fotografuoti.

ND4

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 20:43)

monikute, labai grazu wub.gif kokios spalvos wub.gif

P.S. sakei kad nori parodyti du tulpes ziedus ant vieno koto, tai dabar tas lapelis uzstoja kotuku susijungima ax.gif bet cia toks tik siaip pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 02 08, 21:47)
monikute, labai grazu wub.gif kokios spalvos wub.gif
P.S. sakei kad nori parodyti du tulpes ziedus ant vieno koto, tai dabar tas lapelis uzstoja kotuku susijungima ax.gif  bet cia toks tik siaip pastebejimas mirksiukas.gif

blush2.gif

žinau blush2.gif nepavyko man padaryti tinkamo kadro kad matytusi tas žiedelių kotų susijungimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 08, 20:47)
Aš naivuolė, maniau, kuo vaikas didesnis, tuo lengviau smile.gif Bet paskutiniu metu laisvo laiko nerasta doh.gif O, bet, tačiau, aš vis tiek noriu fotografuoti.

ND4

sakyciau kad OK wink.gif
Atsakyti