QUOTE(Almost @ 2011 02 08, 17:08)
Tiga, nežinau, ką patart, jei modeliukas labai susikaustęs... jaučiu tik daugiau pabendraut prieš fotosesiją, ypač, jei tai mergina - labai gerai kokie kavageriai, vynvakariai ar pan., kad sukurtum tą jaukumo jausmą
asmeniškai mane kai fotografavo dviese (pora), tai buvo tikrai nejauku pvz. a la truputėlį nude (be liemenėlės, bet prisidengus tikrai labai normaliai) pradžioj, tokiu atveju mane fotografavo mergina, o paskui, kai įsijaučiau, nurimau šiek tiek, atėjo ir vaikinas
ir nieko - praėjo etapas, apsirengiau, ėjom toliau.. aišku, labai daug davė tai, kad fotografai - pažįstami, geri draugai, tai buvo drąsiau įsijaust
o ką daryt, jei nenustygsta? jeigu Tau, kaip fotografei, tai trukdo - šiek tiek sumažink tempą. jei ne - tik džiaukis, gali va kokių įspūdingų kadrų pagaudyt
Bet jeigu pvz nori padaryti fotosesija nepazistamam zmogui, kuri pirma karta matai, tai nueiti isgerti kavos, ar pan? Nes dabar dazniausiai lieka laiko kai vaziuojama, arba einame iki tam tikros vietos, tai toks trumpas pabendravimas, puiku jeigu kalba vystosi puikiai, o jeigu tiesiog ne?
Zinai mane irgi fotografavo drauge, bet as tiesiog labai nesmagiai jauciausi, visa susikausciusi, nesava.. Man simta kart geriau kai as fotografuoju!
O del nenustygstanciu modeliuku, tai labai saunu! Daugiau tokiu atsipalaidavusiu ir laimingu zmoniu!