Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 08, 16:58)
pirmojoj kompozicija negera.. reikėjo vietos žvilgsniui palikt..

dėl spalvų nežinau, nes sėdžiu prie monitoriaus dabar, kuris laabai su spalvom susilykęs, gann geltonai rodo, o tavo fotkes man išvis geltonai rodo.. reik klaust kas prie normalaus monitorio sėdi  4u.gif

Man irgi geltonai Tigos darbai.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 08, 16:58)
pirmojoj kompozicija negera.. reikėjo vietos žvilgsniui palikt..

dėl spalvų nežinau, nes sėdžiu prie monitoriaus dabar, kuris laabai su spalvom susilykęs, gann geltonai rodo, o tavo fotkes man išvis geltonai rodo.. reik klaust kas prie normalaus monitorio sėdi  4u.gif

Arba reikejo galva pasukti i kita puse! ot rimtai.. atrodo zinau tokius dalykus, bet kai fotkini ir nepagalvoji... Cia mano foto geltonuoja, nes buvo uzejas bumas man geltonu nuotrauku. Siaip nera labai ryskiai, bet bandziau sukurti siltumo jausma..smile.gif
Atsakyti
Man irgi geltonuoja smile.gif Va kokia aš mandra biggrin.gif bet šiaip neatrodo tie modeliukai susikaustę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 08, 17:00)
Man irgi geltonuoja smile.gif Va kokia aš mandra biggrin.gif bet šiaip neatrodo tie modeliukai susikaustę  schmoll.gif

Na as ne butinai apie siuos, bet siaip ka daryt tokiu atveju? vienas modeliukas (kur 3,4 foto) tai buvo toks nenustystantis vietoj! per 20 min padarem fotosesija, ir foto tokios judesy dauguma;))
Atsakyti
Erse, gražiai padirbėjai 4u.gif Nors nemėgstu tokių detalių, bet čia jos kuo nuostabiausiai atrodo thumb_yello.gif Be jų nebūtų aišku mergaitė čia ar kas, o čia tokia maža panelė jau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiga @ 2011 02 08, 17:02)
Na as ne butinai apie siuos, bet siaip ka daryt tokiu atveju? vienas modeliukas (kur 3,4 foto) tai buvo toks nenustystantis vietoj! per 20 min padarem fotosesija, ir foto tokios judesy dauguma;))
Nežinau, atleisk biggrin.gif Jaučiu ir patyręs negalėtų pasakyti tiksliai, nebent tik tai, kad gaudyk arba kutenk, jei atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
Tiga, nežinau, ką patart, jei modeliukas labai susikaustęs... jaučiu tik daugiau pabendraut prieš fotosesiją, ypač, jei tai mergina - labai gerai kokie kavageriai, vynvakariai ar pan., kad sukurtum tą jaukumo jausmą smile.gif asmeniškai mane kai fotografavo dviese (pora), tai buvo tikrai nejauku pvz. a la truputėlį nude (be liemenėlės, bet prisidengus tikrai labai normaliai) pradžioj, tokiu atveju mane fotografavo mergina, o paskui, kai įsijaučiau, nurimau šiek tiek, atėjo ir vaikinas smile.gif ir nieko - praėjo etapas, apsirengiau, ėjom toliau.. aišku, labai daug davė tai, kad fotografai - pažįstami, geri draugai, tai buvo drąsiau įsijaust smile.gif

o ką daryt, jei nenustygsta? jeigu Tau, kaip fotografei, tai trukdo - šiek tiek sumažink tempą. jei ne - tik džiaukis, gali va kokių įspūdingų kadrų pagaudyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 08, 17:08)
Tiga, nežinau, ką patart, jei modeliukas labai susikaustęs... jaučiu tik daugiau pabendraut prieš fotosesiją, ypač, jei tai mergina - labai gerai kokie kavageriai, vynvakariai ar pan., kad sukurtum tą jaukumo jausmą  smile.gif asmeniškai mane kai fotografavo dviese (pora), tai buvo tikrai nejauku pvz. a la truputėlį nude (be liemenėlės, bet prisidengus tikrai labai normaliai) pradžioj, tokiu atveju mane fotografavo mergina, o paskui, kai įsijaučiau, nurimau šiek tiek, atėjo ir vaikinas  smile.gif ir nieko - praėjo etapas, apsirengiau, ėjom toliau.. aišku, labai daug davė tai, kad fotografai - pažįstami, geri draugai, tai buvo drąsiau įsijaust  smile.gif

o ką daryt, jei nenustygsta? jeigu Tau, kaip fotografei, tai trukdo - šiek tiek sumažink tempą. jei ne - tik džiaukis, gali va kokių įspūdingų kadrų pagaudyt  smile.gif

Bet jeigu pvz nori padaryti fotosesija nepazistamam zmogui, kuri pirma karta matai, tai nueiti isgerti kavos, ar pan? Nes dabar dazniausiai lieka laiko kai vaziuojama, arba einame iki tam tikros vietos, tai toks trumpas pabendravimas, puiku jeigu kalba vystosi puikiai, o jeigu tiesiog ne? smile.gif Zinai mane irgi fotografavo drauge, bet as tiesiog labai nesmagiai jauciausi, visa susikausciusi, nesava.. Man simta kart geriau kai as fotografuoju!
O del nenustygstanciu modeliuku, tai labai saunu! Daugiau tokiu atsipalaidavusiu ir laimingu zmoniu!:)
Atsakyti
Tiga, labai gražios nuotraukos. Man, tai jaukiai atrodo tas geltonumas wub.gif

Aš nežinau kada išdrįsiu fotkinti žmones. Ne todėl ,kad bijau nuvilti, bet todėl, kad su kalba gali būti kėblumų doh.gif Užtad tenka ne tik fotografijos mokytis, bet ir kalbos žinias plėsti wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 08, 17:12)
Bet jeigu pvz nori padaryti fotosesija nepazistamam zmogui, kuri pirma karta matai, tai nueiti isgerti kavos, ar pan? Nes dabar dazniausiai lieka laiko kai vaziuojama, arba einame iki tam tikros vietos, tai toks trumpas pabendravimas, puiku jeigu kalba vystosi puikiai, o jeigu tiesiog ne? smile.gif Zinai mane irgi fotografavo drauge, bet as tiesiog labai nesmagiai jauciausi, visa susikausciusi, nesava.. Man simta kart geriau kai as fotografuoju!
O del nenustygstanciu modeliuku, tai labai saunu! Daugiau tokiu atsipalaidavusiu ir laimingu zmoniu!:)

tokiu atveju imi ir snekini pati smile.gif pagiri kad graziai atrodo, kad drabuziai idomus, kokiu nuotrauku tikisi, na siaip visada gali atrast ka kalbet gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 17:15)
tokiu atveju imi ir snekini pati smile.gif pagiri kad graziai atrodo, kad drabuziai idomus, kokiu nuotrauku tikisi, na siaip visada gali atrast ka kalbet gi  biggrin.gif

Aha pastebejau kad jeigu pasakau va taip labai graziai, akys nuostabios ir pan, iskart zmogui akys suziba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 08, 17:17)
Aha pastebejau kad jeigu pasakau va taip labai graziai, akys nuostabios ir pan, iskart zmogui akys suziba smile.gif

butent 4u.gif zmogu reikia pagirti, turi priverst ji atsiplaiduoti biggrin.gif tai ypac sunku su vyrais, bet irgi imanoma biggrin.gif

O siaip dar pagalvojau, juk vistiek jei ir nepazisti zmogaus su juo buni jau pabendraves g.gif Kol suderini vieta, laika, drabuzius, aksesuarus, norus ir t.t. tai ir nebuna kad visai zmogus nepazintas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 08 vasario 2011 - 17:21
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 17:19)
butent  4u.gif  zmogu reikia pagirti, turi priverst ji atsiplaiduoti  biggrin.gif  tai ypac sunku su vyrais, bet irgi imanoma  biggrin.gif

Praktikos turejau tik su dviem vyrais: broliu ir vaikinu. Tai lengva buvo labai, bet jeigu koks nepazistamas, jauciu nekas butu;)
Atsakyti