Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 16:22)

Parodau kas isejo is dvieju minuciu fotosesijos nes modelis is jos pasiplove  lotuliukas.gif  Nelabai patenkinta rezultatu tik  doh.gif

labai gražu wub.gif čia studijoj, ar kaip? įdomu kaip fotografuojan su blykste pavyko išvengti šešėlių ant sienos? ax.gif
Atsakyti
Svajone, o ten tavo nuotraukos? smile.gif Man labai patiko.
Atsakyti
aciu mergaites
QUOTE(stashiene @ 2011 02 08, 16:33)
tai labai šauniai pasidarbavai bigsmile.gif  thumbup.gif

taigi labai noriu i kuri nors is tu dievu isipaisyt, gal kada nors busiu ps dievas lotuliukas.gif

QUOTE(Tiga @ 2011 02 08, 16:40)
Na labai grazi mergaite smile.gif ir ta patalyne tokia svelni, man net nereiktu rozes ir karoliu manau wink.gif ta roze tokia ryski, akutes irgi zydros nuostabios, tad nezinau i ka geriau ziureti:D bet siaip puikiai, o jei dar per kelias min  blink.gif

patalyne ta laaabaaai fotogeniska wub.gif Gele turejo but tokia pat svelniai ruzava, beeet vakar atejau nusipirkt, ir geliu pardaveja atkalbejo, nes sake per nakti ta sviesi nuvys, tai ir nusipirkau kurios nenorejau lotuliukas.gif bet cia ne roze smile.gif o karoliai cia uz zaisla, kad bent 3 sekundes nepabegtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2011 02 08, 16:26)
Laba dienele merginos 

Laba.Rodyk sedevrus brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 16:45)
aciu mergaites

taigi labai noriu i kuri nors is tu dievu isipaisyt, gal kada nors busiu ps dievas  lotuliukas.gif
patalyne ta laaabaaai fotogeniska wub.gif Gele turejo but tokia pat svelniai ruzava, beeet vakar atejau nusipirkt, ir geliu pardaveja atkalbejo, nes sake per nakti ta sviesi nuvys, tai ir nusipirkau kurios nenorejau  lotuliukas.gif  bet cia ne roze smile.gif o karoliai cia uz zaisla, kad bent 3 sekundes nepabegtu lotuliukas.gif

Maniau kad roze biggrin.gif Na kadangi zinau visas salygas pasiruosimo ir fotkinimo, tai manau puikus kadrai!:)
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 08, 16:44)
Svajone, o ten tavo nuotraukos? smile.gif Man labai patiko.

taip, mano, bet čia laaabai senos, prieš porą metų fotografuota kažkur, kai neseniai fotiką įsigyjau 4u.gif
ten dvi paskutinės su juostine muiline fotkinta , o dvi pirmos jau ale su veidrodiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 08, 16:44)
labai gražu  wub.gif čia studijoj, ar kaip? įdomu kaip fotografuojan su blykste pavyko išvengti šešėlių ant sienos?  ax.gif

cia buvo isorine blykste nusukta nuo modelio i lubas kokiu 45laipsniu, todel ir nebuvo tu seseliu. Cia kaip tiesiogine sviesa su kuria seseliu nebuna, o ir siena yra toli mirksiukas.gif Cia ne studija, o mano namu kolidorius, ant zemes padariau lova lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 08 vasario 2011 - 16:50
Įkelsiu ir aš porą nuotraukų, iš seniau wink.gif kai dar sniego buvo. Ka patartumėt dėl modelių pozų ir pan? Ir ka daryt kai modelis jaučiasi ne visai laisvai, arba stovi kaip stulpas biggrin.gif pačios raginat ir sakot daryk taip ir anaip? Aišku būna ir tokių modeliukų, kurie vietoj nenustovi smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 16:48)
cia buvo isorine blykste nusukta nuo modelio i lubas kokiu 45laipsniu, todel ir nebuvo tu seseliu. Cia kaip tiesiogine sviesa su kuria seseliu nebuna, o ir siena yra toli  mirksiukas.gif  Cia ne studija, o mano namu kolidorius, ant zemes padariau lova lotuliukas.gif

nu vat, kokia aš vėpla, kerėpla doh.gif turiu aš išorinę blykstę ir net dvi jas turiu, ir nenaudoju, nes man tie šešėliai visokie biesina, o pasirodo reikia mokėt naudotis ir nebus jokių šešėlių doh.gif lotuliukas.gif o namuose šviesos trūkumas nerealus, tai aš ,asilas, keliu iso daug, išlaikymą, atsidarau diafragmą, ryškumo nulis, su fokusu prie F1.4 judančio vaiko nebepagaunu.. aij, žodž, susinervimnau, kad nemastau doh.gif psio, mokinsiuosi dabar su blykste naudotis, nieko nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 08, 16:52)

trečioji labai smagiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 08, 14:47)
Laba.Rodyk sedevrus brunette.gif

One day...maybe one day... "Not that confident yet" blush2.gif

QUOTE(Tiga @ 2011 02 08, 14:52)
Įkelsiu ir aš porą nuotraukų, iš seniau wink.gif kai dar sniego buvo. Ka patartumėt dėl modelių pozų ir pan? Ir ka daryt kai modelis jaučiasi ne visai laisvai, arba stovi kaip stulpas biggrin.gif pačios raginat ir sakot daryk taip ir anaip?  Aišku būna ir tokių modeliukų, kurie vietoj nenustovi smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

"1" "3" Grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beproti$kai Fantasti$ka: 08 vasario 2011 - 17:02
QUOTE(Tiga @ 2011 02 08, 16:52)
Įkelsiu ir aš porą nuotraukų, iš seniau wink.gif kai dar sniego buvo. Ka patartumėt dėl modelių pozų ir pan? Ir ka daryt kai modelis jaučiasi ne visai laisvai, arba stovi kaip stulpas biggrin.gif pačios raginat ir sakot daryk taip ir anaip?  Aišku būna ir tokių modeliukų, kurie vietoj nenustovi smile.gif

pirmojoj kompozicija negera.. reikėjo vietos žvilgsniui palikt..

labiausiai trečioji patiko, super thumbup.gif

dėl spalvų nežinau, nes sėdžiu prie monitoriaus dabar, kuris laabai su spalvom susilykęs, gann geltonai rodo, o tavo fotkes man išvis geltonai rodo.. reik klaust kas prie normalaus monitorio sėdi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 08 vasario 2011 - 16:59