Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 08, 16:09)
aš apie tą savo dinamiką įdomu sulauksiu bent trumpo ats iš protų  g.gif  nors taip arba ne pasakykit, jei tingisi komentuot  blush2.gif  visą dieną laukiu  ax.gif

taigi sakiau matos, nors saves prie tu dideliu protu neprisikiu smile.gif Linijos dinamiko priduoda, ypac jei jos parodytos kaip ir pas tave pasvirusios wink.gif
Papildyta:
Parodau kas isejo is dvieju minuciu fotosesijos nes modelis is jos pasiplove lotuliukas.gif Nelabai patenkinta rezultatu tik doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 08, 15:30)
Marile pavoge mano ideja, vakar tiek fotkinau siandien ateinu ziuriu tokia pat fotke biggrin.gif

o geras biggrin.gif parodyk 4u.gif

Erse, labai gražu, minkštutė švelnutė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 08 vasario 2011 - 16:25
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 16:22)

Parodau kas isejo is dvieju minuciu fotosesijos nes modelis is jos pasiplove  lotuliukas.gif  Nelabai patenkinta rezultatu tik  doh.gif

man tai gražu wub.gif tas šviesumas, spalvos wub.gif niekaip tokiu neišgaunu... verysad.gif kažkaip nelabai patenkinta objektyvu savo... pilkos foto visos verysad.gif kad ir kaip ka nustatinėju, vistiek pilkumas lenda verysad.gif
Atsakyti
Laba dienele merginos mirksiukas.gif

Emiau viena diena ir izvelgiau talenta savyje, jeigu galima taip pasakyti, photo.gif photo.gif "pliaksht" "pliaksht" viena kita foto su muiline ir ziuriu kad visai neblogai gaunasi ax.gif taigi nusprendziau nesvaistyti talento lotuliukas.gif ir isigyti fotoaparata...vietoi muilines smile.gif ....bet priestai pamaniau kad dar daug suzinoti reikia apie fotografija aplamai....tai ir susiradau jus cia...

jeigu jus nieko pries prisijungsiu, 4u.gif 4u.gif 4u.gif o jeigu ne cia pataikiau tai pasakykit.....
Kaip ir sakiau fotoaparato dar tik dairausi, net nzn nuo kur pradet jei atvirai, bet pazadu jusu labai netrukdysiu, na bent jau kol neperskaitysiu visko ka jus rekomenduojate rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad mokymuisi imti tik teorijos pagrindų pagrindus, link kažko labai mandro nelįst ( gal tai ir yra Yvettės pasiūlyta knyga, neskaičiau, nežinau... blush2.gif ), nes visąlaik bus, kad jungsis naujokėliai (kaip dabar per kelias dienas gal net trys), paskui jiems prisijungt kažkurioj vietoj prie tos teorijos bus sunku...O prie viso šito šalia eitų žaidimukai....
Pvz., vasario mėn. kalbam apie komponavimą... gruodžio- apie kompoziciją... na ar kažkaip panašiai. Čia, internetinėse platybėse, susitart visiems bus sunku, kažkas jungiasi, kažkas išeina... kažkam nepatinka...
Reikia labai paprastos schemos tam mokymuisi, bet gero turinio biggrin.gif
Čia aš galbūt pritariau anksčiau parašytoms mintims biggrin.gif
Erse, mergytė fainuolė, taip ir norisi glėbin čiupt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 08 vasario 2011 - 16:29
QUOTE(Marile @ 2011 02 08, 16:23)
o geras  biggrin.gif  parodyk  4u.gif
Erse, labai gražu, minkštutė švelnutė  4u.gif

aciu 4u.gif moku ir graziau lotuliukas.gif
QUOTE(stashiene @ 2011 02 08, 16:26)
man tai gražu wub.gif tas šviesumas, spalvos wub.gif niekaip tokiu neišgaunu... verysad.gif kažkaip nelabai patenkinta objektyvu savo... pilkos foto visos  verysad.gif kad ir kaip ka nustatinėju, vistiek pilkumas lenda verysad.gif

na cia daug sviesinta, kontrastinta, wb taisyta nes gavos viskas violetines spalvos blink.gif curves stumdziau doh.gif nu zodziu vaizdas buvo tragiskas beveik, ir cia fotkinta su blykste wink.gif
Atsakyti
Erse, man antroji labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 16:31)

na cia daug sviesinta, kontrastinta, wb taisyta nes gavos viskas violetines spalvos  blink.gif  curves stumdziau doh.gif  nu zodziu vaizdas buvo tragiskas beveik, ir cia fotkinta su blykste wink.gif

tai labai šauniai pasidarbavai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 16:31)
aciu 4u.gif  moku ir graziau  lotuliukas.gif
na cia daug sviesinta, kontrastinta, wb taisyta nes gavos viskas violetines spalvos  blink.gif  curves stumdziau doh.gif  nu zodziu vaizdas buvo tragiskas beveik, ir cia fotkinta su blykste wink.gif

Man tai laaaaaabai gražu.
Beje klausimas, blykstė čia paties fotiko, ar ta uždedama ar kaip čia pavadinti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 08, 16:36)
Man tai laaaaaabai gražu.
Beje klausimas, blykstė čia paties fotiko, ar ta uždedama ar kaip čia pavadinti?  lotuliukas.gif

Uzdedama cia biggrin.gif aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 16:22)
taigi sakiau matos, nors saves prie tu dideliu protu neprisikiu smile.gif Linijos dinamiko priduoda, ypac jei jos parodytos kaip ir pas tave pasvirusios wink.gif
Papildyta:
Parodau kas isejo is dvieju minuciu fotosesijos nes modelis is jos pasiplove  lotuliukas.gif  Nelabai patenkinta rezultatu tik  doh.gif

user posted image

user posted image

Na labai grazi mergaite smile.gif ir ta patalyne tokia svelni, man net nereiktu rozes ir karoliu manau wink.gif ta roze tokia ryski, akutes irgi zydros nuostabios, tad nezinau i ka geriau ziureti:D bet siaip puikiai, o jei dar per kelias min blink.gif
Atsakyti

Ersė koks grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 08 vasario 2011 - 16:48