Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Marile @ 2011 02 08, 13:54)
be jungiklių gražiau, bet jungiklis buvo ir pirmoj foto  biggrin.gif

Ir tik nufotografavusi pastebėjau, kad abiejose nuotraukose drabužėliai dryžuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 08, 13:49)
va, jau viskas biggrin.gif
user posted image

Man labai patinka.
Atsakyti
kodel man tai atrodo dirbtinai, o todel kad atrodo kad daiktu kruva specialiai sudeta biggrin.gif Kai studentas ruosias egzui ta vieta atrodo kitaip biggrin.gif , tikrai nebus vienas sasiuvinis, ne ant tokio stalas bus, tas peilis su sumustiniu per daug graziai padetas, kaip ir suglamzytas lapas, na tiesiog dirbintai viskas atrodo, ypatingai pirmojoje nuotraukoje. bet kaip ir sakau, cia tik mano kukli nuomone
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 02 08, 14:43)
biggrin.gif niu tai jau varyk biggrin.gif

pirmaiu reik grįžti namo iš darbo biggrin.gif ir sulaukti dienos šviesos, nes nežinau ar gautųsi nuotrauka "vakarinėje" šviesoje ax.gif šiaip jau turiu mintį blush2.gif man ji patinka, tik beliko sugalvoti kaip ją įgyvendinti blush2.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 02 08, 14:49)
va, jau viskas biggrin.gif

super didis.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 08, 14:50)
Man cia viskas logiska.Studentas ruosiasi egzaminui.Skaito, skaicuoja, nervinasi, paskubom pasidaro sumustini, akiniai, suglamzuti popieriai-viskas cia puikiai dera.

O man tokia mintis atėjo, kad šiais laikais žmonės tiek užsivertę darbais, niekur nespėja... nei dirbt, nei mokytis, nei normaliai pavalgyt ax.gif jeigu nebūtų sąsiuvinio, tai būtų galima taikyti plačiai auditorijai tą "daiktų betvarkę" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 13:59)
kodel man tai atrodo dirbtinai, o todel kad atrodo kad daiktu kruva specialiai sudeta  biggrin.gif  Kai studentas ruosias egzui ta vieta atrodo kitaip  biggrin.gif , tikrai nebus vienas sasiuvinis, ne ant tokio stalas bus, tas peilis su sumustiniu per daug graziai padetas, kaip ir suglamzytas lapas, na tiesiog dirbintai viskas atrodo, ypatingai pirmojoje nuotraukoje. bet kaip ir sakau, cia tik mano kukli nuomone

ačiū už nuomonę 4u.gif aišku kad pas tikrus studentus vaizdelis "truputėlį" skiriasi nei mano foto, seniai besimokiau, nebeturiu to tikrojo vaizdelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 08 vasario 2011 - 14:03
QUOTE(robobebras @ 2011 02 08, 10:50)
green_tea, blykstes neleidzia trumpesniam islaikymui nes ji trumpinant, tiesiog galines uzuolaideles pradeda uzsidarineti nespejus atsidaryti pirmosiomis ir blicas is principo negali apsviesti viso kadro per viena pasvietima.
Yra variantas "high speed sync" (bent jau ant canon taip vadinas), tada blicas gudrauja ir apsvietineja kadra "porcijomis", todel galima daryti islaikymus net ir labai trumpus. Bet cia jau blicas toki finta turi moket wink.gif

Tai štai kaip čia yra 4u.gif Ant savo nikono neradau high speed sync, bet ta proga prisiminiau, kad skirtingu tu blyksčių rūšių būna smile.gif

Sekantis klausimas: ką maksimaliai galima išspausti iš įmontuotos blykstės? Aš suprantu, kad ji dažniausiai vaizdą gadina, o ne taiso, o bet tačiau - ką vis gi galima iš jos išspausti? Kada verta ją naudoti? Pvz lašiukus fotografuojant įmontuota blykstė geriau negu jokios blykstės. Kokiose situacijose dar?
Atsakyti
Čia truputį ne į temą, bet mūsų gamta žiūriu irgi mėgsta "kompozicijas" ir gan tokias su gilia mintimi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 14:07)
Čia truputį ne į temą, bet mūsų gamta žiūriu irgi mėgsta "kompozicijas" ir gan tokias su gilia mintimi biggrin.gif

user posted image

Kol supratau, ką tu nori parodyt su šita foto biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
O dėl idėjų ir siūlymų bendrai paėmus - manau, kad ne idėjų trūksta, o visuotinio pritarimo bei asmens, kuris prisiimtų atsakomybę kažką skelbti. Nes net kai visi pritaria, kad ta ar ana tema verta dėmesio, nevisada atsiranda tas, kuris garsiai raudonomis raidėm užrašytų "savaitės tema - blablabla, marš daryti foto, nepadarę stos į kampą". Tas pats dėl namų darbų užduočių: mano bendravimo šioje temoje laikotarpyje pasiūlymai keisti ir kaip keisti namų darbus buvo jau ne kartą. Ar kas nors pasikeitė? Ne.

Štai, prirašiau čia ne į temą, einu "blablabla" fotkinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 14:07)

[

biggrin.gif
QUOTE(green_tea @ 2011 02 08, 14:10)
O dėl idėjų ir siūlymų bendrai paėmus - manau, kad ne idėjų trūksta, o visuotinio pritarimo bei asmens, kuris prisiimtų atsakomybę kažką skelbti. Nes net kai visi pritaria, kad ta ar ana tema verta dėmesio, nevisada atsiranda tas, kuris garsiai raudonomis raidėm užrašytų "savaitės tema - blablabla, marš daryti foto, nepadarę stos į kampą". Tas pats dėl namų darbų užduočių: mano bendravimo šioje temoje laikotarpyje pasiūlymai keisti ir kaip keisti namų darbus buvo jau ne kartą. Ar kas nors pasikeitė? Ne.

Štai, prirašiau čia ne į temą, einu "blablabla" fotkinti tongue.gif

butent, truksta seniuno, kuris tartu paskutini zodi biggrin.gif Juk ir tas pirmas puslapis toks g.gif , ji truputi reiktu paredaguoti biggrin.gif
Atsakyti
tai ką cool.gif rinkimai bręsta biggrin.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 08, 15:09)
Kol supratau, ką tu nori parodyt su šita foto biggrin.gif doh.gif

čia gi šiandienos audros "darbas" biggrin.gif
Atsakyti
aš tai senokai rašiau, kad wb namų darbas visai visai žaliems nereikalingas. Per anksti mano nuomone. Kai kurie nd su trim daiktais vos atlieka, ką ten apie wb. Pradmenis išmoks, o paskui ir toliau gali keliauti, tobulinti.
Ir šiaip, daryčiau nd neprivalomus smile.gif Galima prisistatymui foto kelias įkelti ir pagal jas spręsti ar reikia vienam ar kitam nd atlikti ar ne.

O knygos skaitymui kartu manyčiau kokio dienoraštuko reiktų. Arba ir flickr kaip nors diskusiją nują užvesti.
Čia SM galima irgi apie tai diskutuoti, bet pasimes info. Paskui ent patys norėdami prisiminti ką kažkas rašė turėsim per kelias temas keliauti. Neįsivaizduoju koks geresnis variantas, tad siūlykit kaip darom. Vat šios savaitės žaidimui gerą išeitį radom, gal ir čia ką protingo pasiūlysit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 vasario 2011 - 14:23