Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Marile @ 2011 02 08, 13:32)
pakeičiau, įdėjau antrąją  4u.gif
kodėl, su juo sumuštinį dariau, o ir nuotaika bandžiau tokią slogesnę išgaut  4u.gif

bet prie ko tada sumustiakas biggrin.gif jei sumustiakai, agurkelis, peilis, tai gal ko nors stipresnio reikejo padet biggrin.gif o ne akinius ir kalkuliatoriu. Ka sia nuotrauka norejai pasakyt? Nepyk, bet man nuotrauka neisbaigta atrodo. Prie ko ta slogi nuotaika ? daiktai tarpusavi man nesiderina. Jei maistas tai su tuo kas tinka derinam, nu ok, jei ten kazkas mokinas, tai prie ko mobiliakas. Jei maistas, tai prie ko tie akiniai ir t.t. Daiktu kruva ir tiek, imho. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 13:38)
ups... sekanti aš turiu fotografuoti  bigsmile.gif ir pratęsti Mariles nuotraukytę  ax.gif

biggrin.gif niu tai jau varyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 13:38)
man maišo razetė  blush2.gif  biggrin.gif

Man irgi maišo, bet laisvo ir šviesaus kampo fotografavimui neradau, o su PS naikint kažkaip nenorėjau, nors tai ir nesunku smile.gif
Atsakyti
Ten ta rozete ir jungikli nuklonuot minutes darbas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 13:47)
Ten ta rozete ir jungikli nuklonuot minutes darbas wink.gif

va, jau viskas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 08, 14:44)
Man irgi maišo, bet laisvo ir šviesaus kampo fotografavimui neradau, o su PS naikint kažkaip nenorėjau, nors tai ir nesunku smile.gif

žaidimui rozetę palikčiau, o gal kas būtent už jos užkibs.
Sau daryčiau kvadratą, nukirpdama viršaus. Ir rozetė nusikerpa ir šiaip fainai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 13:40)
bet prie ko tada sumustiakas  biggrin.gif  jei sumustiakai, agurkelis, peilis, tai gal ko nors stipresnio reikejo padet  biggrin.gif  o ne akinius ir kalkuliatoriu. Ka sia nuotrauka norejai pasakyt? Nepyk, bet man nuotrauka neisbaigta atrodo. Prie ko ta slogi nuotaika ? daiktai tarpusavi man nesiderina. Jei maistas tai su tuo kas tinka derinam, nu ok, jei ten kazkas mokinas, tai prie ko mobiliakas. Jei maistas, tai prie ko tie akiniai ir t.t. Daiktu kruva ir tiek, imho. blush2.gif

Man cia viskas logiska.Studentas ruosiasi egzaminui.Skaito, skaicuoja, nervinasi, paskubom pasidaro sumustini, akiniai, suglamzuti popieriai-viskas cia puikiai dera.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 08, 14:50)
Man cia viskas logiska.Studentas ruosiasi egzaminui.Skaito, skaicuoja, nervinasi, paskubom pasidaro sumustini, akiniai, suglamzuti popieriai-viskas cia puikiai dera.
aš taip pat supratau
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 13:40)
bet prie ko tada sumustiakas  biggrin.gif  jei sumustiakai, agurkelis, peilis, tai gal ko nors stipresnio reikejo padet  biggrin.gif  o ne akinius ir kalkuliatoriu. Ka sia nuotrauka norejai pasakyt? Nepyk, bet man nuotrauka neisbaigta atrodo. Prie ko ta slogi nuotaika ? daiktai tarpusavi man nesiderina. Jei maistas tai su tuo kas tinka derinam, nu ok, jei ten kazkas mokinas, tai prie ko mobiliakas. Jei maistas, tai prie ko tie akiniai ir t.t. Daiktu kruva ir tiek, imho. blush2.gif

na iš pradžių norėju vietoj akinių sasiuvinio ir pan dėti stikliuką, cigaretę, bet pagalvojau kad gal negražu fotumui tokią alkoholinę foto dėt biggrin.gif
o daiktai tai man atrodo derinasi, nes mobiliakus visi šiais aikais ant stalo deda biggrin.gif juokauju, šiaip čia toks studentinis vaizdelis turėjo būt, mokosi, valgo, kažkas nesiseka, užtat tokia nuotaika, akinius studentai irgi nešioja biggrin.gif mobiliakus irgi šalia savęs laiko biggrin.gif o daiktų daugiau stengiausi, kad sekančiam žmogui būtų daugiau už ko kabintis 4u.gif
o pati pirma mintis buvo kabintis už metalinio daikto (samavaro), ir dėt metalinį kaljaną, bet va galiausiai nuo buitinio vakarėlio perėjau prie mokslo, liko tik pradinės minties nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 13:49)
žaidimui rozetę palikčiau, o gal kas būtent už jos užkibs.
Sau daryčiau kvadratą, nukirpdama viršaus. Ir rozetė nusikerpa ir šiaip fainai atrodo  smile.gif

jau nebeliko rozetės biggrin.gif
ačiū! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 02 08, 14:23)

man irgi antroji
pirmoji tokia gan leksta rolleyes.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 14:40)
bet prie ko tada sumustiakas  biggrin.gif  jei sumustiakai, agurkelis, peilis, tai gal ko nors stipresnio reikejo padet  :

na negi neatpazisti studentisko gyvenimo? mirksiukas.gif studentai pries sesijas neturi kada normaliai pavalgyt, o cia sumustinis tai kaip gera vakariene restorane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 08, 13:49)
va, jau viskas biggrin.gif

be jungiklių gražiau, bet jungiklis buvo ir pirmoj foto biggrin.gif
Atsakyti