Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

jūs aiškiaregė ar matote daugiau nei kiti - nes aš po arbūzu lėkštės nematau.

gal komentarus atidziau skaitytkit ir neieskokit kabliuku ir siaip tos foto kaip matau neber konkurse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karabama: 08 vasario 2011 - 22:01
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 08, 21:24)
blink.gif jūs aiškiaregė ar matote daugiau nei kiti

Viena mato lėkštę po arbūzu, kita - nešvarias vaiko kojinytes pagal kurias nusprendė, kad grindys purvinos doh.gif Aš visai žliba pasijutau, nes nematau nei vieno, nei kito doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karabama @ 2011 02 08, 20:58)
(matai, ant grindu valgyt leksteje padeta arbuza negalima, o siltnamy nuskinto pomidoro nusiplaut nereik  blink.gif  )

Lėkštės nuotraukoje tikrai nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 08, 21:07)
Nieko nenoriu įžeisti, bet nejaugi Jūs mamos neduodate savo vaikams banano ar saldainio, o tik tai kas labai sveika. Nejaugi pas visas ideali švara ir niekas niekada nenukrenta ant grindų. O tas nukrites kasnis vaikui kaip tik ir labiau viliojantis atrodo... Man atrodo per giliai kapstot. Nuotrauka gali patikti arba nepatikti, bet jau pradėt gilintis kad grindys plautos ar ne pomidoras plautras ar ne. Na kam to reikia, manau kiekviena žinom kaip ir kodėl auklėjame savo vaukus (arba neauklėjame, bet čia irgi pačių mamau reikalas)

bet juk čia KONKURSAS,ai ir norisi matyti konkurso vertas nuotraukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 02 08, 22:07)
Viena mato lėkštę po arbūzu, kita - nešvarias vaiko kojinytes pagal kurias nusprendė, kad grindys purvinos  doh.gif Aš visai žliba pasijutau, nes nematau nei vieno, nei kito  doh.gif  lotuliukas.gif

Įdomu, kuriai iš visų tų trijų ne visi namie? mastau.gif
Atsakyti
kaip zavu wub.gif
user posted image
nors kai geriau isiziurejau, tai mazesnysys kramsnoja traskucius unsure.gif
bet vistiek labai grazi nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 08 vasario 2011 - 22:15
QUOTE(Karabama @ 2011 02 08, 21:59)
gal komentarus atidziau skaitytkit ir neieskokit kabliuku ir siaip tos foto kaip matau neber konkurse.

smile.gif nereikėjo trinti - mačiau ir prieš tai kas buvo.

Komentarus skaitau atidžiai, nuotraukas apžiūrėjau taip pat atidžiai - lėkštės nemačiau. Todėl nustebino jūsų komentaras - teko eiti atsidaryti iš naujo tą foto, lėkštės vistiek nemačiau.
Tiesiog tapo akivaizdu kad žinote daugiau nei kitos apie tą foto, o kas gali geriau žinoti nei ....

QUOTE(Atogrąža @ 2011 02 08, 22:07)
Viena mato lėkštę po arbūzu, kita - nešvarias vaiko kojinytes pagal kurias nusprendė, kad grindys purvinos  doh.gif Aš visai žliba pasijutau, nes nematau nei vieno, nei kito  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif nemačiau nei lėkštės, nei kojinaičių - vadinasi ir aš žliba lotuliukas.gif Arba tos matančios žino daugiau nei mes tongue.gif

Bet ot jautrumas žmonių - sudeda foto ir tikisi, kad visiems jos patiks unsure.gif Ir neduok die kas nors pakomentuoja "negražu, neverta" ar pabaksnoja į trūkumus doh.gif - va tada galima gerklę perkasti kaip tikrai "supermamai" ginant savo "grožį". Galop gi nesakoma "vaikas negražus", kritikuojamas foto pateikimas - tai kam taip asmeniškai į viską žiūrėti g.gif
Jei jau dedi - gal vertėtų susitaikyti su tuo, kad komentarai nebus visi "oi, kaip gražu" ar "oi, kaip nuostabu" rolleyes.gif O jei jau taip jautru ir skaudu, kad kitiems nepatiko - tai kam iš viso dėti, grožėkitės ramiai sau namie ir niekas nedraskys širdies smile.gif 4u.gif
Atsakyti
matyt per rimtai į maistą žiūriu,bet man valgyti ant (ar net nuo) grindų,ar kaip nors darkant maistą yra nepriimtina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 18:53)
[i]Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto... 

puodas vienas, ir ne tuscias, is kur zinot kad patupdyti, aiskiaregystes dovana? normalu kad tokio amziaus vaikui, idomu kaip yra grudami kopustai, ir tikrai jo versti nereikia pozuoti, nes jis vos tik pamato objektyva, iskart idomia veido israiska parodo mirksiukas.gif kaip kazkas sake tikrai ieskote kabliuku. Ir zinau nuotrauka nera meniska, o buitine, bet valgio gaminimas ir valgymas ir yra buitis rolleyes.gif be to netikiu, kad nei viena is cia taip piktai komentuojanciu, ne karto gyvenime nera davusi savo vaikui cipsu biggrin.gif aisku cia sveikos mytybos konkursas, tai tokios fotos nelabai tinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kittychan: 09 vasario 2011 - 01:06
QUOTE(Karabama @ 2011 02 08, 20:58)
o kas vercia didint?  blink.gif 
...lyg visos cia butu varu atvarytos, turbut neturincios vaiku labiausiai cia iesko interpretaciju, tai fone kazkas ne taip,tai vaje - kedute su uzrasu... ishsiterliojes vaikas... grindys ale nesvarios (matai, ant grindu valgyt leksteje padeta arbuza negalima, o siltnamy nuskinto pomidoro nusiplaut nereik  blink.gif  ) ...  lotuliukas.gif

O kur rasiau, kad vercia? Nevercia, ir nesididinu. Bet kaip kai kurioms sauna i galva deti tokias nuotraukas i kurias ziureti nesinori (na bent jau daugumai)?
Aha geriausias argumentas tas apie vaikus biggrin.gif Turiu turiu, bet nuo to nepasidaro grazesnes issiterliojusiu vaiku neestetiskos nuotraukos. Dar pasikartosiu kas jau ne karta kartota buvo - ne vaikai negrazus, pateikimas negrazus.
Atsakyti
Susikaupusi mergaitė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 09:02)
Susikaupusi mergaitė

Tikrai graži nuotrauka. bigsmile.gif
Atsakyti