Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Song @ 2011 02 08, 21:22)
Aš tai nerašau. Mano mažiausiasis vis tiek nemoka skaityt irnesakyk.gif

o ga luzrasas skirtas vyrui lotuliukas.gif kad zinotu kur sodinti vaika , ka uzdeti, kur maista deti ir ttt blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 21:11)
Fotografija su bananu gaus mano balsą tikrai.

O man ji viena iš baisiausias asociacijas kelianti, žinant kokiu brudu bananai nupurškiami schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 08 vasario 2011 - 20:37
QUOTE(Valerija @ 2011 02 08, 21:37)
O man ji viena iš baisiausias asociacijas kelianti, žinant kokiu brudu bananai nupurškiami schmoll.gif

man irgi pirma mintis - banano zieve, brrr pilna brudu... schmoll.gif nuluptu vaikui... unsure.gif
Atsakyti
Na, ne gatvėj kaip kokią papriką valgo, o namie. Tai turbūt nuplautas.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 12:02)
As suprantu, kad mamai nuosavas issimozojes vaikas nera nemalonus vaizdas, bet svetimiems..Kai kuriu nuotrauku net pasididint nesinori

o kas vercia didint? blink.gif
...lyg visos cia butu varu atvarytos, turbut neturincios vaiku labiausiai cia iesko interpretaciju, tai fone kazkas ne taip,tai vaje - kedute su uzrasu... ishsiterliojes vaikas... grindys ale nesvarios (matai, ant grindu valgyt leksteje padeta arbuza negalima, o siltnamy nuskinto pomidoro nusiplaut nereik blink.gif ) ... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 13:53)
Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto...  schmoll.gif

Taigi duonytę valgo, o ne kaži ką su ja daro.

visiskai pritariu thumbup.gif gi db irgi balsuos visi uz fotosesines nuotraukas, o ne uz naturalias unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karabama: 08 vasario 2011 - 20:55
Natūrali nuotrauka nebūtinai turi būti neestetiška. Nebent kažkam "natūralu" reiškia "kuo daugiau betvarkės". Pradžiai. O antra man atrodo dalis dalyvių deda neįsiskaitę, kur jie dar papildomai suteikia teisę publikuoti foto.

Apie vieną forumo taisyklę, kuri seniai pačios administracijos ignoruojama, turbūt plėtotis nebeverta...
Atsakyti
Nieko nenoriu įžeisti, bet nejaugi Jūs mamos neduodate savo vaikams banano ar saldainio, o tik tai kas labai sveika. Nejaugi pas visas ideali švara ir niekas niekada nenukrenta ant grindų. O tas nukrites kasnis vaikui kaip tik ir labiau viliojantis atrodo... Man atrodo per giliai kapstot. Nuotrauka gali patikti arba nepatikti, bet jau pradėt gilintis kad grindys plautos ar ne pomidoras plautras ar ne. Na kam to reikia, manau kiekviena žinom kaip ir kodėl auklėjame savo vaukus (arba neauklėjame, bet čia irgi pačių mamau reikalas)
Atsakyti
QUOTE(Karabama @ 2011 02 08, 20:58)
...lyg visos cia butu varu atvarytos, turbut neturincios vaiku

kokia tipinė supermamytė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 20:47)
Na, ne gatvėj kaip kokią papriką valgo, o namie.

gal ne gatvėj, gal savo namo kieme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 08, 21:09)
gal ne gatvėj, gal savo namo kieme  smile.gif

Gal. O gal ir ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 08 vasario 2011 - 21:11
QUOTE(Karabama @ 2011 02 08, 20:58)
o kas vercia didint?  blink.gif 
...lyg visos cia butu varu atvarytos, turbut neturincios vaiku labiausiai cia iesko interpretaciju, tai fone kazkas ne taip,tai vaje - kedute su uzrasu... ishsiterliojes vaikas... grindys ale nesvarios (matai, ant grindu valgyt leksteje padeta arbuza negalima, o siltnamy nuskinto pomidoro nusiplaut nereik  blink.gif  ) ...  lotuliukas.gif

blink.gif jūs aiškiaregė ar matote daugiau nei kiti - nes aš po arbūzu lėkštės nematau. O gal ši foto jūsų - todėl ir žinote kaip tas arbūzas buvo pateiktas - na tada neapdairiai išsidavėte biggrin.gif
user posted image
Ar aš čia viena nematanti lėkštės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 08, 21:07)
Man atrodo per giliai kapstot.

Šiuo atveju aš "tesikapstau" nuotraukose. Arba estetiška arba ne. O ne kas kam kiek ir kodėl duoda...nu negi smagu kai kitam tavo foto atrodo ne tai kad "nekabinanti", o atstumianti dėl visokio jovalo. Nebedu pirštu į jokią foto, tiesiog bendro pobūdžio pamąstymas. :]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 08 vasario 2011 - 21:48
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 08, 22:24)
blink.gif jūs aiškiaregė ar matote daugiau nei kiti - nes aš po arbūzu lėkštės nematau. O gal ši foto jūsų - todėl ir žinote kaip tas arbūzas buvo pateiktas - na tada neapdairiai išsidavėte  biggrin.gif
Ar aš čia viena nematanti lėkštės  g.gif

lekstes nesimato,bet arbuzas tikrai ne ant zemes,bent jau man taip atrodo ax.gif
na,bet esmes nekeicia tai,manau,nuotrauka neestetiska,ma tas maisas (kaip siuksliu) uz vaiko nugaros is viso kraupiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 08 vasario 2011 - 21:41