Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Dzenete @ 2011 02 08, 18:53)
Dabar prašysiu pagalbos. Neleidžia įkelto foto nes ji viršija baitų sk. gal žinote kaip galima sumažinti?  blush2.gif

čia bus paaiškinta

http://www.supermama...showtopic=19797
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 08, 15:09)
Vaikutis labai gražus, bet sveiki pusryčiai nuo... abejotino švarumo grindų  unsure.gif

Net jei ir idealiai švarios grindys - vis tiek vaizdas nekoks blush2.gif Va jei kur prie staliuko stovėtų ir valgytų - būtų visai gražu bigsmile.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 02 08, 15:37)
Net slabna pasidarė nuo kai kurių nuotraukų, nuo valgymo vietų ir vaikų issiterliojimo karsta.gif  unsure.gif

unsure.gif Būtent - nelabai yra iš ko rinktis kol kas: mane asmeniškai tik vienintelė foto su didžiaakiu(e) tarp pomidorų užkabino wub.gif - o su obuoliukais po medžiu pernelyg jau "fotosesinė", nors žinoma ji geresnė nei daugelis kitų sudėtų konkursui foto unsure.gif

Grįžtu- pasirodo pražiopsojau vieną mielą foto:
user posted image
Nors ir nėra idealus kadras, nenušlifuota - bet taip skanu wub.gif , toks rimtas ragavimas bigsmile.gif ...patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 08 vasario 2011 - 20:07
Miela anonime, nereikėjo trukdyti Rustės prašinėjant asmeniškai man persiųsti dar vieną foto, kuri, beje, yra dar NEESTETIŠKESNĖ nei ta, kurią aš pakomentavau. Jeigu taip jautriai sureagavote į, palyginus, tokį nestiprų komentarą, tai verta susimąstyti, ar ne geriau būtų pataupyti savo nervus ir tiesiog neskaityti kitų žmonių komentarų tam skirtoje temoje, nes jų būna kur kas nemalonesnių ir labiau įžeidžiančių.
Galite vadinti mane ESTETE (išties miela malonu bis.gif ), bet aš tikrai nemanau, kad ant grindų numesta lėkštė su pažliaugusiu arbūzu ir pusnuogis vaikutis ant ne itin švarių (sprendžiant pagal kojinyčių išvaizdą) grindų yra gražu ir verta demonstravimosi svetimiems žmonėms schmoll.gif

Ruste, apgailestauju, kad tenka būti už 'pasiuntinuką' tokių nesupratingų ir didžiai susireikšminusių žmonių doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Fotografija su bananu gaus mano balsą tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 08, 18:53)
Žiauru...
user posted image

Aš tai garsiai susijuokiau doh.gif Iš absurdiškumo.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 02 08, 20:13)
Aš tai garsiai susijuokiau doh.gif Iš absurdiškumo.

nesinori šaipytis, bet čia visos mamos rašo ant daiktų, kas yra kas? maitinimo kėdutė, vežimėlis, čiulptukas... g.gif šiaip tikrai daug foto prasilenkia su estetika.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 08, 21:16)
nesinori šaipytis, bet čia visos mamos rašo ant daiktų, kas yra kas? maitinimo kėdutė, vežimėlis, čiulptukas... g.gif šiaip tikrai daug foto prasilenkia su estetika.

itariu,kad cia valstybinis inventorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 08, 20:16)

Aš tai nerašau. Mano mažiausiasis vis tiek nemoka skaityt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 08, 13:02)
Šita visai nieko tokia...
user posted image
Man labai grazi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 08, 20:21)

gali būt..nepagalvojau apie tai. šiaip ar taip, nuotrauka tik privačiam naudojimui...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 08, 20:16)

QUOTE(romuciukas @ 2011 02 08, 20:21)

Ir aš taip manau, nes šalia antra berods stovi.

O jei kas ir rašo manau yra reikalas tam...
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2011 02 08, 20:24)
Man labai grazi  thumbup.gif  wub.gif

faina labai šita bigsmile.gif
Atsakyti