QUOTE(romuciukas @ 2011 02 15, 09:39)
pritariu,butu niku karai
anonimiskumo negalima atsisakyt tikrai.Na,buna nuotrauku,kuriuose pazistu vaikus,bet kokia viena-dvi konkurse,nematau as cia nieko blogo.O cia diskutuojancios dar labiau susikabintu ir prasidetu uz ta nika tikrai 'nebalsuosiu,nes man jos postai nepatinka' arba 'na grazi nuotrauka,bet kai pamatau kieno, noras balsuot atsoka'ir t.t. ir panasiai. O kur dar grieztoki nuotrauku aptarimai,gi susikapos moteros juodai,rietynes bus

anonimiskumo negalima atsisakyt tikrai.Na,buna nuotrauku,kuriuose pazistu vaikus,bet kokia viena-dvi konkurse,nematau as cia nieko blogo.O cia diskutuojancios dar labiau susikabintu ir prasidetu uz ta nika tikrai 'nebalsuosiu,nes man jos postai nepatinka' arba 'na grazi nuotrauka,bet kai pamatau kieno, noras balsuot atsoka'ir t.t. ir panasiai. O kur dar grieztoki nuotrauku aptarimai,gi susikapos moteros juodai,rietynes bus

Būtų proga kai kurioms dalyvėms gal kiek subtiliau komentarus rašyti

Galvoju, kad ir dabar kai kurios dalyvės nepatenkintos komentarais turbūt balsuoja už kai kurių narių iškritikuotas nuotraukas, kad tik netyčia nenubalsuotų už pačių kritikuojančiųjų nuotraukas. Būtų nikai, gal už gražiausias balsuotų. Jei niekas taip nedaro, tai ir nedarykit. Čia tik mano pasvarstymai

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 15, 17:31)

Originalu, kad akcentas ant maisto