QUOTE(romuciukas @ 2011 02 15, 09:39)
pritariu,butu niku karai
anonimiskumo negalima atsisakyt tikrai.Na,buna nuotrauku,kuriuose pazistu vaikus,bet kokia viena-dvi konkurse,nematau as cia nieko blogo.O cia diskutuojancios dar labiau susikabintu ir prasidetu uz ta nika tikrai 'nebalsuosiu,nes man jos postai nepatinka' arba 'na grazi nuotrauka,bet kai pamatau kieno, noras balsuot atsoka'ir t.t. ir panasiai. O kur dar grieztoki nuotrauku aptarimai,gi susikapos moteros juodai,rietynes bus
anonimiskumo negalima atsisakyt tikrai.Na,buna nuotrauku,kuriuose pazistu vaikus,bet kokia viena-dvi konkurse,nematau as cia nieko blogo.O cia diskutuojancios dar labiau susikabintu ir prasidetu uz ta nika tikrai 'nebalsuosiu,nes man jos postai nepatinka' arba 'na grazi nuotrauka,bet kai pamatau kieno, noras balsuot atsoka'ir t.t. ir panasiai. O kur dar grieztoki nuotrauku aptarimai,gi susikapos moteros juodai,rietynes bus
Būtų proga kai kurioms dalyvėms gal kiek subtiliau komentarus rašyti Aš visai nebijočiau, kad kažkas žinotų, kuri mano nuotrauka. Stengiuosi savo nuomonę išsakyti kuo pozityviau, tai neturėčiau kitų dalyvių rūstybės užsitraukti. Jei kažkas dėl mano komentarų įsižeistų ir tik dėl to už mano nuotrauką nebalsuotų, į sveikatą
Galvoju, kad ir dabar kai kurios dalyvės nepatenkintos komentarais turbūt balsuoja už kai kurių narių iškritikuotas nuotraukas, kad tik netyčia nenubalsuotų už pačių kritikuojančiųjų nuotraukas. Būtų nikai, gal už gražiausias balsuotų. Jei niekas taip nedaro, tai ir nedarykit. Čia tik mano pasvarstymai
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 15, 17:31)
o aš manau čia dėmesys akcentuotas į sveiką maistą ir mergytei nebūtina būt ryškiai - nes tada nebeliktų fotografijoj "centro"
Originalu, kad akcentas ant maisto ir mintis šauni: pirma daržovės, tada saldumynai ir morkytė rankoje akivaizdžiai ragauta