Aš manyčiau - agitacijas balsuot ir toliau būtų galima draust, ir visokius foto rodymus kitose temose baust šalinimu, o šioje temoje autorės turėtų galimybę foto pristatyt ir apie ją papasakot, ir nebeliktų bendravimo per Rustę, visus iškilusius klausimus galima būtų paklausti tiesiai foto autorės. Be to, anonimiškumo panaikinimas leistų nebesukt galvos dėl foto atpažinimo - ir su dvynukais, ir su pametinukais galėtumėm dalyvaut nesukdamos sau galvos, atpažins ar ne. O kad moterys susiplieks - o dabar ką, nesipliekia?

. Ir kiek kartų esu mačiusi, kaip net ir gražios foto buvo išimtos vien dėl to, kad autorė temoj netyčia ar tyčia išsidavė.
Aš taip pat pasilieku prie nuomonės, kad anonimiškumo taisyklė jau tapo absurdiška - kai kurios foto visvien ir dabar atpažįstamos. O jei šios taisyklės nebeliktų, nebereiktų sukti galvos, kad foto atpažins, apie foto galėtumėm daug įdomaus papasakot ją pristatydamos, niekas nebeišsiduotų foto gindamas. O jei kas mano, kad kažkas puls nebalsuot tik todėl, kad buvo pakritikuota jo foto... Juk tai vaikiška... Čia kas, vaikų darželis?

Man asmeniškai jei graži foto, tai ir graži, nesvarbu, kieno ji bebūtų. Ir tiesą pasakius, aš nė neskaitau, koks nikas ką parašė, arba tiesiog neprisimenu vardų, tat iš manęs garantuotai gautumėt balsą tik už gražią, man patikusią foto, o ne už tai, kas ką pasakė