Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

drinks_cheers.gif
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 14, 23:08)
Aš irgi nematau prasmės toje anonimiškumo taisyklėje. Nieko čia nepažįstu, niekam neskolinga, tai man visai tas pats kieno kuri nuotrauka - balsuoju už tas, kurios patinka smile.gif O kas balsuoja už pažįstamus, tai turbūt be problemų susižino kieno kuri nuotrauka unsure.gif Jei ne ta anonimiškumo taisyklė būtų galima ir savo nuotrauką pakomentuot ir padiskutuot, o dabar paskaitai, akim pamirksi ir lauki konkurso pabaigos, kad galėtum kažką parašyti. Kai jau turbūt niekam ir nebeįdomu unsure.gif

drinks_cheers.gif aš lygiai tą patį pagalvojau -juk kiekviena foto turi savo istoriją, ar tiesiog paaiškinimą, kodėl, kada ir kaip buvo padaryta. Ir tikrai tokias istorijas būtų labai įdomu paskaityti. Juk jei kas balsuoja už saviškio foto - ir taip turbūt be vargo atpažįsta, kuri kieno, o jei balsuoji už labiausiai patikusią, koks skirtumas? Panaikinus anonimiškumą, manau, būtų išvengta pernelyg šiurkščios kritikos, o temą paskaitinėjančios autorės galėtų apginti savo foto, nerizikuodamos būti atpažintos ir pašalintos iš konkurso.
4u.gif

Ai, o dėl techninių galimybių... o kokių jų čia reikia? Juk galima tik panaikinti taisyklę - anonimiškumo nebėr ir tiek.... lai konkurse būna be vardų - kas norės, pavadinime pasirašys, kas norės - temoj su foto prisistatys, galbūt plačiau pakomentuodamas. Manau, būtų įdomu, nors iš pradžių gal ir neįprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 15 vasario 2011 - 01:22
Bet jei nikai matytųsi, tai turbūt visas diskusijas reiktų nutraukti tai tikrai. Įsivaizduokit:
Tarkim A narys rašo: B nary, nu tavo ir foto, ką čia norėjai tuo parodyti? A narys pratyli ar ką piktai atsikerta... Greit nueina, peržiūriukur B foto irgi kažką atgal pabumba jam ir nors ta foto buvo jam graži prieš tai, ar balsuotų už jį papeikusio žmogaus foto? g.gif ax.gif
O šiaip įtampa tarp nikų iš įvairių temų? Praktiškai nėra temų, kur nariai nesusikimba ax.gif
Matomi nikai - nesąmonė. Balsuoja tikrai ne vien etatiniai šios temos lankytojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 15, 10:31)
Bet jei nikai matytųsi, tai turbūt visas diskusijas reiktų nutraukti tai tikrai. Įsivaizduokit:
Tarkim A narys rašo: B nary, nu tavo ir foto, ką čia norėjai tuo parodyti? A narys pratyli ar ką piktai atsikerta... Greit nueina, peržiūriukur B foto irgi kažką atgal pabumba jam ir nors ta foto buvo jam graži prieš tai, ar balsuotų už jį papeikusio žmogaus foto? g.gif  ax.gif
O šiaip įtampa tarp nikų iš įvairių temų? Praktiškai nėra temų, kur nariai nesusikimba ax.gif
Matomi nikai - nesąmonė. Balsuoja tikrai ne vien etatiniai šios temos lankytojai smile.gif

pritariu,butu niku karai ax.gif
anonimiskumo negalima atsisakyt tikrai.Na,buna nuotrauku,kuriuose pazistu vaikus,bet kokia viena-dvi konkurse,nematau as cia nieko blogo.O cia diskutuojancios dar labiau susikabintu ir prasidetu uz ta nika tikrai 'nebalsuosiu,nes man jos postai nepatinka' arba 'na grazi nuotrauka,bet kai pamatau kieno, noras balsuot atsoka'ir t.t. ir panasiai.O kur dar grieztoki nuotrauku aptarimai,gi susikapos moteros juodai,rietynes bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 15, 09:39)
pritariu,butu  niku karai ax.gif

O dabar nėra? "Oi šitą atpažįstu, iš stiliaus, iš vaikų ir nestiliaus". irnesakyk.gif
Na ir tegul nebalsuoja už tą ar aną niką, tai kas svieto pabaiga, kad kažkam šitie kriterijai esminiai? Kas nori gi ir dabar nebalsuoja "už niką", tik yra ta kažkokia neva "anonimiškumo iliuzija". Ir kad žmogus negali be Rustės paaiškint va "ką norėjo pasakyt" irgi pievos. Daug kur tie konkursai vyksta atvirai ir nei kas su mėlynėm, nei kas su langetėm vaikšto, bijo čia kaip kažkokio niekur nematyto eksperimento, nors realiai tokių diskusijų kaip sm nelabai kur daugiau ir teko matyt. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 15 vasario 2011 - 10:28
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 15, 11:24)
O dabar nėra? "Oi šitą atpažįstu, iš stiliaus, iš vaikų ir nestiliaus".  irnesakyk.gif
Na ir tegul nebalsuoja už tą ar aną niką, tai kas svieto pabaiga, kad kažkam šitie kriterijai esminiai? Kas nori gi ir dabar nebalsuoja "už niką", tik yra ta kažkokia neva "anonimiškumo iliuzija".  Ir kad žmogus negali be Rustės paaiškint va "ką norėjo pasakyt" irgi pievos. Daug kur tie konkursai vyksta atvirai ir nei kas su mėlynėm, nei kas su langetėm vaikšto, bijo čia kaip kažkokio niekur nematyto eksperimento, nors realiai tokių diskusijų kaip sm nelabai kur daugiau ir teko matyt.  irnesakyk.gif

Va būtent.
Viskas būtų normalu ir įmanoma, jei ne ši "protingų" diskusijų tema biggrin.gif
Atsakyti
Koks skirtumas, kitur komentuot galimybės irgi yra, be jokių anonimiškumų ir ką...nieko įdomaus biggrin.gif
Atsakyti
Būtų kaip FB konkursai, kas turi daugiausiai draugų tas ir laimi. Laimėtų visos fot, kurios bendrauja bandraamžiuose ir bendraminčiuose. Nemanau, kad visi dalyvaujantys skaito šitą temą. Tarkim Loretoidas, ne pirmą kartą tarp prizininkų, nemačius aš jos čia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 15 vasario 2011 - 11:50
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 15, 11:24)
O dabar nėra? "Oi šitą atpažįstu, iš stiliaus, iš vaikų ir nestiliaus".  irnesakyk.gif
Na ir tegul nebalsuoja už tą ar aną niką, tai kas svieto pabaiga, kad kažkam šitie kriterijai esminiai? Kas nori gi ir dabar nebalsuoja "už niką", tik yra ta kažkokia neva "anonimiškumo iliuzija".  Ir kad žmogus negali be Rustės paaiškint va "ką norėjo pasakyt" irgi pievos. Daug kur tie konkursai vyksta atvirai ir nei kas su mėlynėm, nei kas su langetėm vaikšto, bijo čia kaip kažkokio niekur nematyto eksperimento, nors realiai tokių diskusijų kaip sm nelabai kur daugiau ir teko matyt.  irnesakyk.gif

is stiliaus atpazista viena ar dvi,tai nemanau,kad cia dauguma g.gif
niko zinojimas cia daugeliui esminis kriterijus,tik puse bijo ta pripazint...
pasilieku prie savo nuomones,neitikinot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 15 vasario 2011 - 12:16
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 15, 11:52)
niko zinojimas,cia daugeliui esminis kriterijus,tik puse bijo ta pripazint...
pasilieku prie savo nuomones,neitikinot smile.gif

Tai sakot jūs matydama niką imtumėt ignoruot gerą foto dėl kažkokių susikirtimų kitų temų diskusijose? Aš tai ne...O kam už "dauguma, visus, kitus" kalbėt nežinau.

Na aš statistikos nedariau, tai negaliu sakyt pusei ar ketvirčiui. Bet aš sakau apie save - man visiškai vienodai jei kažkas už mano foto vien dėl mano niko nebalsuotų. Lyg čia būtų itin reikšmingas vietos po saule klausimas... irnesakyk.gif

O šiaip memanau, kad dauguma forumo narių tik tiek siaurai tesugeba matyt, čia jau mūsų požiūris vienų į kitus. ;] Nieko aš neįtikinėju, niekas manęs tam nesamdė ir už tai nemoka, kalbu taip kaip situaciją matau aš pati. ;]

QUOTE(Forget @ 2011 02 15, 11:49)
Būtų kaip FB konkursai, kas turi daugiausiai draugų tas ir laimi.

Konkursas konkursui nelygu. Esu laimėjus antrą vietą tam pačiam FB, aišku nepatikėsi, bet didžiosios dalies balsavusių nei aš pažįstu, nei mane...
O kas nori ir čia už pažįstamus subalsuoja. Skaipu pasidžiaugia, nuorodas pamėto ir tiek. Bet iki laimėjimų tai paprastai netempia.Ir FB akivaizdžiai prastesnė foto vien dėl draugų balsų iki laimėjimo netempia. Nieko tai nekeičia.
O va kad tokioj sistemoj prieinama iki absurdų "oi nebegaliu dalyvaut, mano vaikus pažįsta, skaudi realybė" tai faktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 15 vasario 2011 - 12:20
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 15, 13:12)
Tai sakot jūs matydama niką imtumėt ignoruot gerą foto dėl kažkokių susikirtimų kitų temų diskusijose? Aš tai ne...O kam už "dauguma, visus, kitus" kalbėt nežinau.

Na aš statistikos nedariau, tai negaliu sakyt pusei ar ketvirčiui. Bet aš sakau apie save - man visiškai vienodai jei kažkas už mano foto vien dėl mano niko nebalsuotų. Lyg čia būtų itin reikšmingas vietos po saule klausimas...  irnesakyk.gif

O šiaip memanau, kad dauguma forumo narių tik tiek siaurai tesugeba matyt, čia jau mūsų požiūris vienų į kitus. ;] Nieko aš neįtikinėju, niekas manęs tam nesamdė ir už tai nemoka,  kalbu taip kaip situaciją matau aš pati.  ;]

ne nebalsavime problema,o balsavime uz kokia baisia nuotrauka.Jei anonimiskumo nebus,bendraminciai kai suleks,prabalsuos uz kokia baisybe ir ka jus jiems g.gif jokio objektyvumo neliks.Cia gal jums yra sazines/prestizo/ar dar kozko reikalas balsuot uz jusu nuomone grazia, tinkama nuotrauka,bet kitos gi balsuoja 'uz sava'.Jau prasisuke 'savi' yra mudu du konkurse,kai kurios nuotraukos nevertos balso is viso,o gavo ju oi oi kiek daug,net neabejoju,kad suagituoti balsai(mano nuomone).Tai jeigu bus leistos cia agitacijos,tai balaganas bus.
optimiste jus,jei manot,kad siaurai mastanciu cia nedaug apsilanko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 15, 12:28)
ne nebalsavime problema,o balsavime uz kokia baisia nuotrauka.Jei anonimiskumo nebus,bendraminciai kai suleks,prabalsuos uz kokia baisybe ir ka jus jiems g.gif  jokio objektyvumo neliks.Cia gal jums yra sazines/prestizo/ar dar kozko reikalas balsuot uz jusu nuomone grazia, tinkama nuotrauka,bet kitos gi balsuoja 'uz sava'.Jau prasisuke 'savi' yra mudu du konkurse,kai kurios nuotraukos nevertos balso is viso,o gavo ju oi oi kiek daug,net neabejoju,kad suagituoti balsai(mano nuomone).Tai jeigu bus leistos cia agitacijos,tai balaganas bus.
optimiste jus,jei manot,kad siaurai mastanciu cia nedaug apsilanko bigsmile.gif

Manau, draudimo agituoti nieks neatšauks, o iš bendramnčių sulekia būtent, kai būna paagituojama.

Šiaip, ko gero, visiems bet kuriuo atveju neįtiks - vieniems kliūva, kad dabar galioja anonimiškumo taisyklė, kitiems klius, jei ji nebegalios... Administracijai belieka elgtis savo nuožiūra.
Atsakyti
Mano nuomone, tai viskas cia normaliai su tuo anonimiskumu, tik kad ta pati foto nedalyvautu antra kart. Va ko labiausiai truksta, tai balsu skaiciaus, bent po 5 ar kokiai 20 foto- 1 balsas. Tada, manau, butu teisingesni rezultatai. Kartais tolygiai verta foto reik palikt be balso, o jei taip pasielgia keletas balsuotoju vis pataikydami toki pat varianta... biggrin.gif
Atsakyti