Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(success @ 2011 02 14, 19:57)
Jūs turite teisę į savo nuomonę, nebandysiu jos pakeisti.
Tiesiog aš matau skirtumą tarp skirtingu metu darytų nuotraukų ir kokių 10 minučių intervalu fotografuotų. Kaip fotografė turėtumėt matyti ir Jūs.

Na ir kas? Juk ne tą pačią foto įkėlė, o kitą ir rakursas kitas. Yra pora nuotraukų tokių pačių, va čia tai nesuprantu.
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 14, 19:57)
g.gif aptarinėjam nuotraukas ar sąžines?

Naujose neradau nieko ypatingo ar traukiančio akį  schmoll.gif . Ir vėl - miela mamai foto, bet žiūrint iš šono aš tik betvarkę tematau  ax.gif

Arbūzai jau išsemta tema - gražaus pateikimo nerasta cool.gif

ax.gif šitoj nei nebūtų maišelio ir atsukto buteliuko ant stalo, t.y. netvarkos - būtų visai miela  smile.gif

Nebent ši  bigsmile.gif kaip skaniai valgo  bigsmile.gif

Jo, arbūzų jau kažkaip per daug. Man nei viena iš šitų...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 20:10)
Jo, arbūzų jau kažkaip per daug. Man nei viena iš šitų...

ax.gif bet kuriuo atveju labai sunkiai prasidėjęs konkursas jau sulaukė ne vienos geros foto - bus iš ko rinktis ir net reikės pagalvoti kaip balsus padalinti, man jau trijų balsų darosi per mažai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 14, 20:13)
ax.gif bet kuriuo atveju labai sunkiai prasidėjęs konkursas jau sulaukė ne vienos geros foto - bus iš ko rinktis ir net reikės pagalvoti kaip balsus padalinti, man jau trijų balsų  darosi per mažai hihihi.gif

Aga, jau sunkiai ir aš beišsirenku, kurioms čia reiks padalint, o juk dar ne pabaiga toli gražu smile.gif Nors džiaugiuos, kad gražių nuotraukų daugiau nei trys.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 20:03)
Na ir kas? Juk ne tą pačią foto įkėlė, o kitą ir rakursas kitas. Yra pora nuotraukų tokių pačių, va čia tai nesuprantu.

Taigi aš ir klausiau Rustės kelis psl. atgal, ar yra tame kažkas negero, ar ne. Bet kadangi tyluma, tai, matyt, viskas tvarkoj.
Dėl tų poros ir aš nesuprantu, kokios priežastys laiko jas tarp dalyvių doh.gif
Atsakyti
pasikartosiu.

nuo kito konkurso nebetvirtinsiu foto, kurios jau dalyvavo.

o jei vaikutis aprengtas kitaip, ar kitam rakurse aprengtas taip pat - nepažeidžiama niekas.

man irgi gaunasi asmeninė diskriminacija - su dvynių foto dalyvauti nebegaliu, nes dvynių forume nėra tiek labai daug, ypač konkursuose dalyvaujančių... maniškius atpažins bet kas dažniau vartantis konkursines foto sad.gif duktės dėti irgi nebegaliu, ji irgi atpažįstamas vaikas...

nebent dėčiau foto brolio (vieno dvynių) ir sesės, ar iš nugarų kad nepažintumėte...

ir aš ne viena gi tokia sad.gif
apmaudu, žinokite sad.gif bet tokia realybė..
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 02 14, 19:41)

apmaudu, žinokite sad.gif bet tokia realybė..

na,o tai kodėl negali būt iškeltas klausimas apie tos taisyklės panaikinimą iš vis?
jei atpažįsta ir nori,ar taip ar taip balsuoja, jei ne,tai ne. kad bus nikai, ar ne,nemanau, kad labai daug pasikeis.
tai ir mažiau vargo bus forume sekt,kad kas netyčia neprasitartų,ir šiaip.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 14, 20:53)
na,o tai kodėl negali būt iškeltas klausimas apie tos taisyklės panaikinimą iš vis?

Negali "iš principo". Kaip ir dėl foto estetiškumo ir pan. Nes gi tai reikštų, kad kažkas "valdžią perkalbėjo". :] Kurgi matyta, kad administracija tiek kartų ties tuom užsikirtinėjus, imtų ir nusileistų. :]] Principas "bus kaip pasakiau" stipresnis už bet kokią logiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 14 vasario 2011 - 21:06
Aš irgi nematau prasmės toje anonimiškumo taisyklėje. Nieko čia nepažįstu, niekam neskolinga, tai man visai tas pats kieno kuri nuotrauka - balsuoju už tas, kurios patinka smile.gif O kas balsuoja už pažįstamus, tai turbūt be problemų susižino kieno kuri nuotrauka unsure.gif Jei ne ta anonimiškumo taisyklė būtų galima ir savo nuotrauką pakomentuot ir padiskutuot, o dabar paskaitai, akim pamirksi ir lauki konkurso pabaigos, kad galėtum kažką parašyti. Kai jau turbūt niekam ir nebeįdomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 14, 20:53)
jei atpažįsta ir nori,ar taip ar taip balsuoja, jei ne,tai ne. kad bus nikai, ar ne,nemanau, kad labai daug pasikeis.
tai ir mažiau vargo bus forume sekt,kad kas netyčia neprasitartų,ir šiaip.

nėra techninių galimybių tam.

aš to padaryti negaliu tikrai.

anonimiškumo "cinkelis" yra gerai, bet dėl atpažinimo fakto panaikinimo tai nežinau kaip daryti...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 02 14, 20:15)
nėra techninių galimybių tam.

aaa tai čia kitas reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 14, 21:23)
aaa tai čia kitas reikalas  unsure.gif

techninių galimybių nėra Rustei. O šiaip jei administracijai būtų noro, atsirastų ir
"itin sudėtingos techninės galimybės". ;] Padaryt anonimiškai mat paprasčiau nei be jokio anonimiškumo...kurgi ne
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 20:29)
Aga, jau sunkiai ir aš beišsirenku, kurioms čia reiks padalint, o juk dar ne pabaiga toli gražu smile.gif Nors džiaugiuos, kad gražių nuotraukų daugiau nei trys.

drinks_cheers.gif tas faktas tai tikrai gerai, geriau pasikankinti renkant geriausias iš geriausių - nei rinkti geriausias iš prastų rolleyes.gif
Atsakyti