Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 13, 14:19)
bet ir man įdomu, jei tos pačios fotosesijos nuotrauka (bet ne ta pati) dalyvauja konkurse - tai autorius irgi aiškus ar ne  Matyt taisyklės tai leidžia ar bent jau nedraudžia

Aha,man su ta anonimiškumo taisykle irgi įdomu.O jeigu toks variantas,kad sudalyvauju vienam konkurse su nuotrauka,kurioje yra daug kam lengvai atpažįstamas objektas- mano žirgas,tai daugiau jokiuose konkursuose nebegaliu dalyvaut su to žirgo nuotraukomis ? Nes tikrai daug kas iš sekančių konkursus atpažintų kas autorius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 02 14, 12:06)
Aha,man su ta anonimiškumo taisykle irgi įdomu.O jeigu toks variantas,kad sudalyvauju vienam konkurse su nuotrauka,kurioje yra daug kam lengvai atpažįstamas  objektas- mano žirgas,tai daugiau jokiuose  konkursuose nebegaliu dalyvaut su to žirgo nuotraukomis ? Nes tikrai daug kas iš sekančių konkursus atpažintų kas autorius  g.gif

Na, daugelis dalyvaujančių vaikų taip pat nekeičia, taip kad.... Tiesiog tas, kas atpažįsta, negali apie tai garsiai rėkt ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 12:17)
Na, daugelis dalyvaujančių vaikų taip pat nekeičia, taip kad.... Tiesiog tas, kas atpažįsta, negali apie tai garsiai rėkt ir tiek.

Kai kurios netgi taip pat aprengtus ir garantuotai tuos pačius pietus valgančius vaikučius įdeda ir gi viskas tvarkoj, viskas 'pagal taisykles'. Teoriškai foto ne visai ta pati, bet iš tikrųjų taigi akivaizdu, kieno ta foto doh.gif Man tokie dalykai beveik prilygsta parašymui čia: "Mano nuotraukytė štai šita, prašom pabalsuoti thumbup.gif "
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 13:17)

Tai ar vaikas ar suaugęs žmogus - su kitais drabužiais ir dar jei kitaip sušukuotas tampa praktiškai neatpažįstamu smile.gif O va gyvūno tai nepakeisi,iškart matos kad tas pats. Pavyzdžiui nemažai kas atpažintų,kieno ši nuotrauka biggrin.gif
user posted image
Teisingiausia manau būtų taip,kaip rašei,kad negalima forume aptarinėti autorystės tokiais atvejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 12:17)

drinks_cheers.gif

as irgi jau daugeliu vaikus atpazistu rolleyes.gif ir ta naujausia mergyte ideta irgi atpazystu tongue.gif

Man tai ta nauja foto pati paciausia,is visu dabar esanciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 02 14, 12:33)
Tai ar vaikas ar suaugęs žmogus - su kitais drabužiais ir dar jei kitaip sušukuotas tampa praktiškai neatpažįstamu  smile.gif O va gyvūno tai nepakeisi,iškart matos kad tas pats. Pavyzdžiui  nemažai kas atpažintų,kieno ši nuotrauka  biggrin.gif
user posted image
Teisingiausia manau būtų taip,kaip rašei,kad negalima forume aptarinėti autorystės tokiais atvejais  smile.gif

Aš arkliais nesidomiu ir gal todėl nelabai seku, kas kur kokį bėrį parodė, tad... Nesusiečiau tamstos niko su kažkurią iš arkliokų foto, nes ir pati man nelabai į akį kritusi. Manau taip daugumai. Kažkas kažką atpažįsta, bet dauguma - ne.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 14, 12:59)
drinks_cheers.gif
as irgi jau daugeliu vaikus atpazistu rolleyes.gif ir ta naujausia mergyte ideta irgi atpazystu tongue.gif

Man tai ta nauja foto pati paciausia,is visu dabar esanciu wub.gif

Kelios naujos atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 13:09)
Aš arkliais nesidomiu ir gal todėl nelabai seku, kas kur kokį bėrį parodė, tad... Nesusiečiau tamstos niko su kažkurią iš arkliokų foto, nes ir pati man nelabai į akį kritusi. Manau taip daugumai. Kažkas kažką atpažįsta, bet dauguma - ne.
Papildyta:

Kelios naujos atsirado.

pastebejau tik sia rolleyes.gif http://www.supermama...p...&phid=22209

kitu nepastebejau,vadinasi nieko ypatingo biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju, kad turbūt šitą giria

user posted image

Graži nuotrauka, bet man yra mielesnių ax.gif Man gražesnės natūralesnės. Pvz., "Paragausiu kokį čia gėrį parvežė tėvelis iš močiutės" gal irgi supozuota, bet kad vaikas įlįstų į krepšį ir patikrintų kas ten yra, aš tikiu, o kad mergaitė pasiėmusi du apelsinus medituotų - ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 14, 14:08)
Aš irgi galvoju, kad turbūt šitą giria

user posted image

Graži nuotrauka, bet man yra mielesnių ax.gif Man gražesnės natūralesnės. Pvz., "Paragausiu kokį čia gėrį parvežė tėvelis iš močiutės" gal irgi supozuota, bet kad vaikas įlįstų į krepšį ir patikrintų kas ten yra, aš tikiu, o kad mergaitė pasiėmusi du apelsinus medituotų - ne ax.gif

o man grazi nors ir suvaidinta rolleyes.gif wub.gif

success, jai zmogus atpazintu,tai atpazins ir aprengta kitaip ir kitaip nufotografuota..ir jai nores balsuot ,del to kad atpazista,tai taip ir darys..
o kas cia neseka nieko,tai balsuos uz patikusias...o tokiu daugiau ,negu cia sitoi temoi tupinciu mirksiukas.gif

Ruste issimk mano foto 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 14:09)

na čia aš tik iš savo pusės tokį pavyzdį parodžiau,nes gavom ketvirtą vietą konkurse,taip kad yra kas įsiminė smile.gif Nebūtinai tai turi būt arklys - tarkim koks nors šuo ar katinas,išsiskiriantys ypatinga išvaizda ir panašiai. Esmė ta,kad būna atvejų,kai teoriškai ta anonimiškumo taisyklė negalioja,nebūtinai kad visi atpažintų.
Atsakyti
Kažkaip su arbūzais nemažai.... Net nebeįdomu...

erikiuxxx, kodėl saviškę šalini?
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 14, 15:06)
Kažkaip su arbūzais nemažai.... Net nebeįdomu...

erikiuxxx, kodėl saviškę šalini?

drinks_cheers.gif

kad atpazine nariai nebalsuotu biggrin.gif
Atsakyti