Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 12, 09:33)
kiekvienai mamai savas vaikutis pats pačiausias, o čia kaip pažeria "komplimentų" blink.gif

o kas cia ne logisko? kaip ir pati pakomentavote, kad tik savai, tik savas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 12, 14:32)
Nekilo mintis, kad melioną reiktų nuplaut? ax.gif  biggrin.gif

o zieve nulupt? g.gif
Atsakyti
vasario 14d. konkurse būtų favoritė daugumos. manau.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 12, 14:32)
Nekilo mintis, kad melioną reiktų nuplaut? ax.gif  biggrin.gif

Net nekilo mintis, kad jis gali būti neplautas.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 12, 11:30)
O man šita kokia graži, buvau dar nemačiusi
user posted image

Nuostabi nuotrauka wub.gif Meiles konkursui gal net labiau butu tikusi rolleyes.gif
Atsakyti
nemažai fotosu arbūzu
user posted image

šita suvaidinta schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 12, 20:51)
šita suvaidinta schmoll.gif

biggrin.gif ir kas? Vistiek graži - be to abejoju ar tokio amžiaus vaikas labai jau ką suvaidintų hihihi.gif, o kad mama sukomponavo - tai šiame konkurse nemažai iš tų tikrai gražių foto yra ne natūraliai pagautas kadras, o sukomponuotas mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 12 vasario 2011 - 21:42
Gaila, kad tokia tamsi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 12, 23:50)
Gaila, kad tokia tamsi
user posted image

o man sita toookia miela. Vaikutis taip dirba tvarkingai, abiem rankytem rikiuoja slyvas wub.gif jauciu, sitai skirsiu balsa. ax.gif
labai faina, man neatrodo, kad per tamsi wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
sita mano akiai per sviesi ax.gif nors labai nuotaikinga mergyte bigsmile.gif ir nuotrauka , kad ir buitiska, labai tvarkinga ir estetiska
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 12, 17:35)

nuostabi foto wub.gif wub.gif wub.gif šiame konkurse man pati mieliausia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 13 vasario 2011 - 00:07
Man toks klausimas kilo. Jei yra foto kurios jau yra dalyvavusios kitose konkursuose, ir ten aiškūs autoriai, tai tos pačios nuotraukos dalyvavimas nėra anonimiškumo pažeidimas?
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 13, 13:12)
Man toks klausimas kilo. Jei yra foto kurios jau yra dalyvavusios kitose konkursuose, ir ten aiškūs autoriai, tai tos pačios nuotraukos dalyvavimas nėra anonimiškumo pažeidimas?

smile.gif aš jums neatsakysiu į šį klausimą - bet ir man įdomu, jei tos pačios fotosesijos nuotrauka (bet ne ta pati) dalyvauja konkurse - tai autorius irgi aiškus ar ne rolleyes.gif Matyt taisyklės tai leidžia ar bent jau nedraudžia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 13 vasario 2011 - 13:19
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 13, 13:12)

taisyklės to nedraudžia, bet nuo kito konkurso keisim jas ir bus tai neleistina.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 02 13, 13:31)
taisyklės to nedraudžia, bet nuo kito konkurso keisim jas ir bus tai neleistina.

Ruste, ar tikrai taisyklės nedraudžia pažeisti anonimiškumo principo? g.gif Manau, tai - vienas esminių dalykų fotokonkurse.
Jeigu taisyklės yra tiek netobulos, tai gal vis tik reikėtų paisyti ne pažeidėjo, o kitų dalyvių interesų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 13 vasario 2011 - 14:06