Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 12, 12:28)
kokios 'skanios' ir malonios spalvos  bigsmile.gif user posted image

Labai grazi spalvu harmonija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 12, 09:33)

ir iš viso, konkursuose nei vieną kartą nebuvo rašyta, kad dėti tik kokybiškas foto ar pan. Todėl savo nuomonę galit pasilaikyti sau. Yra temos tam skirtos, eikit ir gilinkitės.

tai si tema tam ir yra skirta smile.gif

QUOTE(mmergyte @ 2011 02 12, 09:50)
o reikia taisyklės,kad konkursui reikia,konkurso vertos foto? blink.gif  man rodos elementaru doh.gif  dar kokybė ne tiek peikiama,kiek netinkamos konkursui nuotraukos,ne VAIKAI schmoll.gif  peikiami tėvai,vaikai nekalti,kad juos tokius įdeda viešai schmoll.gif  ir iš viso kai esi jautrus nereiktų dalyvauti tokiuose konkursuose,nes nori nenori tave vis tiek pakomentuos doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 12, 13:09)
O jūs vaikystėje niekada neragaudavot žalios tešlos  g.gif

Tikrai ne schmoll.gif . Net ir dabar negaliu nieko zalio valgyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 12, 13:16)
tai si tema tam ir yra skirta smile.gif
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2011 02 12, 11:56)
Bet atrodo lyg ji ta zalia tesla ir valgo  blink.gif

biggrin.gif net jei ir taip - tai kas? Yra kas žalią mėsą valgo, man pavyzdžiui irgi patinka žalia tešla tongue.gif Nors pabandžius geriau įsižiūrėti į tai - ką mergaitė laiko rankoje, man labiau panašu į iš tos tešlos jau iškeptą sausainiuką bigsmile.gif

"Vaikutis su melionu" ir "Dviese su mufinais" wub.gif wub.gif wub.gif labai mielos foto - va dabar tai jau yra ne tik iš ko rinktis, bet ir sunku išsirinkti kam atiduoti balsus thumbup.gif
Atsakyti
Su melionu nereali good.gif ir graži, ir tikrai atitinka temą (sveikas maistas) ir tiesiog miela žiūrėt. Balsuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 11, 17:55)
O man pirma mintis kilo, kad reiktų daržoves nuplaut...

doh.gif doh.gif blink.gif nu ir is kur tokiu atsiranda mastau.gif

Daug graziu nuotrauku, bus sunku issirinkt thumbup.gif

Gaila del to prieraso prie taisykliu apie nugaletoju nuotrauku skelbima facebook ir keliuose tinklapiuose verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 10:55)
nemanau,kad taip valgote namie duoną schmoll.gif  ar taip yra valgoma duona,nežinau nebėr pagarbos duonai visiškai doh.gif  mano akimis,čia yra duonos darkymas,o be valgymas schmoll.gif

dar viena doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 12 vasario 2011 - 14:08
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 12, 11:28)
kokios 'skanios' ir malonios spalvos  bigsmile.gif user posted image

Tą patį parašyt norėjau thumbup.gif
Gražus fonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 02 12, 14:11)
dar viena  doh.gif  blink.gif

kad ir tamsta ne kitokia laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 12, 14:22)
Tą patį parašyt norėjau  thumbup.gif
Gražus fonas  thumbup.gif

Nekilo mintis, kad melioną reiktų nuplaut? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 12, 14:32)
Nekilo mintis, kad melioną reiktų nuplaut? ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif oi, negaliu .... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 12, 15:32)
Nekilo mintis, kad melioną reiktų nuplaut? ax.gif  biggrin.gif

Arba po pavadinimu būtinau reikia prierašo:
P.S. melionas, svogūnai ir bananas tikrai plauti. Tešlos nevalgė, tik paragavo, grindys šildomos, vaikas sėdėdamas tikrai nesušalo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 12, 15:04)
Arba po pavadinimu būtinau reikia prierašo:
P.S. melionas, svogūnai ir bananas tikrai plauti. Tešlos nevalgė, tik paragavo, grindys šildomos, vaikas sėdėdamas tikrai nesušalo  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Arba dar: nenukentėjo nei vienas vaikas, svogūnas ar gyvūnas. lotuliukas.gif

Beje, o man nuotrauka su melionu irgi graži, bet nepatinka jos spalvos. Nežinau kodėl, gal man asmeniškai ne prie širdies tokios spalvos ir tiek, tačiau kai tik kas vėl įkelia tą foto ir pamatau tą geltonos-žalios derinį, mane beveik nupurto. O nuotrauka graži, vaikas mielas, melionas atrodo sultingas.
Štai tau ir skonių skirtumai...
Atsakyti