sakyčiau netgi visai nesmagu net nejauku,tačiau čia vieša erdvė kartais nori kad tos mamytės susiprotėtų ir pačios pakeistų,kam leisti tyčiotis iš savo vaiko ir pykti pakeitei,išėmei ir ramu
QUOTE(Meile2010 @ 2011 02 11, 23:07)
didzioji dauguma is cia komentuojanciu nariu tikrai nesveikos
jūs turit teisę nustatinėt diagnozes? turit atitinkamą išsilavinimą tam?
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 12, 08:33)
Todėl savo nuomonę galit pasilaikyti sau.
tam ir yra ši tema, aptarimams, todėl tiek aš, tiek bet kuri kita gali reikšt kokią nori nuomonę. kas būtų jei viskas būtų tik
Ne visos dalyvaujancios mamos skaito situos komentarus. kurios skaito, ko gero jau pakeite nuotraukas. o kitu savininkes ko gero neuzklysta cia. nemanau, kad galetu ramiai skaityti komentarus ir toliau ta nuotrauka grozetis...
visom po baliona
visom po baliona
kokios 'skanios' ir malonios spalvos
O man šita kokia graži, buvau dar nemačiusi
QUOTE(Meile2010 @ 2011 02 12, 00:07)
didzioji dauguma is cia komentuojanciu nariu tikrai nesveikos
gal cia nuo motinystes jums taip susisuka?
laukia kol dar kokia piranija sumenkins jei nepatikusi vaikiuka
as pasakyciau daugiau,bet ka jau cia su jumis kalbeti
gal cia nuo motinystes jums taip susisuka?
laukia kol dar kokia piranija sumenkins jei nepatikusi vaikiuka
as pasakyciau daugiau,bet ka jau cia su jumis kalbeti
Tiesiog trykštantis MEILE postas iš narės, save kukliai vadinančios MEILE
Jau gal tikrai nieko daugiau nebesakykit, pasakėte net daugiau nei vertėjo
QUOTE(Forget @ 2011 02 12, 11:30)
O man šita kokia graži, buvau dar nemačiusi
Labai grazi sita ir mergaite nerealiai graziai apredyta
Sitai tikrai balsas bus
QUOTE(Meile2010 @ 2011 02 12, 00:07)
didzioji dauguma is cia komentuojanciu nariu tikrai nesveikos atsirado didziosios SAVO tiesos zinoves. Vienai vaikiukas su pedkelnem uzkliuvo kitos gincijasi del nuotrauku kokybes ,fotoaparatu kur jau savaime aisku,kad buitine foto ir *fotosesijos* (as nekalbu apie paciu darytas su profesionalia technika) yra absoliuciai skirtingos ir net nelyginamos. Bet zmones tai mato ir sprendzia uz ka balsuoti. Vienos jau naglai tyciojasi ir poto dar murma,kad zmones *nesugeba priimti kritikos*.gal cia nuo motinystes jums taip susisuka? ar nuo sedejmo namuose ? kita meta nuorodas ,uzvelia kazka ir laukia kol dar kokia piranija sumenkins jei nepatikusi vaikiuka oi .......ne vaikiuka............kalbat juk tik apie *nuotraukas* ekspertes nusprendzia ir kuri foto verta dalyvauti,kuri ne..kiekybes,kokybes,sviesos trukumai....kam det *tokia* ar *kitokia* nuotrauka...oi bobos,bobos kokia is jusu komisija patiko-balsuojat..ne- nuo kompo zygiuojat ..taip tolerantiskai issireiskiat,kad ir apie ta vaikiuka *broliuka suvalgiusi* *pjukla 8*....izeidnejat ,pasityciojat ir dar sakot ismokt priimti kritika... as pasakyciau daugiau,bet ka jau cia su jumis kalbeti .juk jus visada teisios,gincysites iki paskutiniuju ir liksit su savo tiesa,nes tokios protingos,kad nesugebta apmastyt *gal as neteisi*. :lotuliukas..
PS. JEI KA NORS IZEIDZIAU.............ISMOKIT PRIIMT KRITIKA..IR SUSITAIKYKIT SU TUO,KAD PAKOMENTAVAI IR BUSI KRITIKUOJAMAS
PS. JEI KA NORS IZEIDZIAU.............ISMOKIT PRIIMT KRITIKA..IR SUSITAIKYKIT SU TUO,KAD PAKOMENTAVAI IR BUSI KRITIKUOJAMAS
Ogo... Koks mandagumas ir taktas..... Mergos, va - mokinkitės, kaip tolerantiškai bei taktiškai pateikt savo nuomonę
Manau, žmogus mažuma pasiklydo Meile2010, čia tema - KONKURSO NUOTRAUKŲ APTARIMUI. O jau kaip kas sugeba, taip tas ir parašo. Ir niekas čia vaikų nepeikia ir neaptarinėja, nereik išsigalvot.
QUOTE(Forget @ 2011 02 12, 12:30)
labai grazi. as irgi jos kazkaip nepamaciau
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 11, 20:41)
jūs bandote mums pasufleruoti kuri jūsų foto
jums dažnai keistų minčių kyla
Ne jums viena - man tas pats.
Bet išdidinus visai graži foto - nors žinau kad CP turės jai kilusių naujų minčių
Įdomi foto
jums dažnai keistų minčių kyla
Ne jums viena - man tas pats.
Bet išdidinus visai graži foto - nors žinau kad CP turės jai kilusių naujų minčių
Įdomi foto
Bet atrodo lyg ji ta zalia tesla ir valgo
QUOTE(omsone @ 2011 02 12, 12:56)
Bet atrodo lyg ji ta zalia tesla ir valgo
O jūs vaikystėje niekada neragaudavot žalios tešlos
Ai cia is tos serijos: vaikas per mazai aprengtas, vaikas per daug aprengtas, vaikas be sijono, vaikas su ne tos spalvos sijonu, vaikas valgo neplauta svoguna, vaikas valgo per daug isplauta svoguna, lekste per tuscia, lekste per pilna. Megsta cia kai kas tokius rupestelius reiksti.