Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 08, 13:02)
Šita visai nieko tokia...

...ir kol kas tik šita...
Atsakyti
Mano mergaitės pasižiūrėję šito konkurso nuotraukas pareiškė, kad čia "vaikus kankina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes jie tai taip aišku, kad patys nenorėtų g.gif "
Atsakyti
Nagi neperseniausiai (prieš metus) jau buvo panašus konkursas.

Mane atbaidė tai, jog gali viešinti nuotraukas FB, o aš nesu FB fanė ir nemėgstu ekshibicionuoti visur savo šeimos, jau ir SM konkursų pakanka. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 08, 13:02)
Šita visai nieko tokia...
user posted image

Man šita labai patinka, ryški, tikra tokia, ir taip pomidorų iš šiltanmio kvepiančių užsimaniau, kur daba jų gaut viduržiemy doh.gif
Atsakyti
Prašom, dar viena "Tinkama"
user posted image
Atsakyti
Labai graži wub.gif wub.gif wub.gif Ir tikrai tinkama thumbup.gif
Atsakyti
Na va, jau du balsus turiu kurioms atiduot biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

labai grazios ir spalvingos! ir vaikai svarus, kulturingi, ir maistas sveikas thumbup.gif
Atsakyti
Ir vaikai vyresni nei tie, kurie nešvarūs...
Atsakyti
Vaikutis labai gražus, bet sveiki pusryčiai nuo... abejotino švarumo grindų unsure.gif

http://www.supermama...p...&phid=21997

Atsakyti
man ir tik su pomidorais gražiausia, ir tik už ją balsuočiau šiandien.
Dar ta su žemuogėm kažkuom miela atrodo, bet dar laukiu konkurso galo..

jau ten kur vaikas geltoną (?) kažką valgo,tai brrr schmoll.gif blush2.gif net neskanu žiūrėt nesvarbu koks skanumynas ten bebūtų..
kaip ir iki ausų išsiterlioję su braškėm, ar košėm schmoll.gif aš asmeniškai net sau albumui tokių foto nenorėčiau,ir šiaip, kad ir pats valgo,nu tai apvalai iš kart, nei kad paskiau visą į vonią kišt cool.gif
Atsakyti
Net slabna pasidarė nuo kai kurių nuotraukų, nuo valgymo vietų ir vaikų issiterliojimo karsta.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 14:04)
Prašom, dar viena "Tinkama"

Labai estetiška thumbup.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 02 08, 15:37)
Net slabna pasidarė nuo kai kurių nuotraukų, nuo valgymo vietų ir vaikų issiterliojimo karsta.gif  unsure.gif

Kartais atrodo, kad kuo daugiau apibuzotas, tuo tėveliams gražiau doh.gif
Šiaip man mažiai natūraliai išsitepę maistu kartais ir labai gražiai atrodo, bet konkurui pateiktų mačiau tokių, kurių su savu taip išbuzotu vaiku net asmeniniame albume nenorėčiau laikyti...
Atsakyti