QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 22:46)
Mano pasvarstymas, kad geriau visai nekoreguoti nei bet kaip koreguoti, irgi ne kažkam asmeniškai buvo skirtas. Bet, mano manymu, ir profesionalaus koregavimo galėtų būti mažiau: fono pataisymai, objektų ištynimai dar tiek to, bet apgamų photoshopiniai pašalinimai, tai jau kažkoks marazmas. Juk tai žmogaus išskirtinis bruožas O jei sužinočiau, kad kas nors vaikui strazdanas "nuvalė", tai nuoširdžiai pasipiktinčiau
"svarbu kad butu tinkama konkursui, ne tik tinkama pagal tema..." (čia citata)
Su tuo visiškai sutinku
"svarbu kad butu tinkama konkursui, ne tik tinkama pagal tema..." (čia citata)
Su tuo visiškai sutinku
Aš spuogus, šašus, visokius įbrėžimus linkusi šalinti. Tai kas pastovu - apgamai, strazdanos - jokiu būdu, nebet paprašo.
Papildyta:
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 11, 22:46)
Niekas ir nesiteisina, ir man dėl nieko negėda Tiesiog visi mes skirtingi, visų apsukos, taip sakant, skiriasi. Tik pagirtina, kad visur spėjat
Norėčiau ir aš geriau fotografuoti, na, bet nerandu tam laiko. Be to, kiek turim laisvo laiko, dar nuo daugelio daugelio aplinkybių priklauso. Vieni, pvz., uždaro darbo kabineto duris ir pamiršta darbą iki kito ryto. Kiti ir po darbo priversti dirbti, tobulintis. Na, bet čia jau visai į lankas, nebe į temą. Neverta toliau nei gilintis
Norėčiau ir aš geriau fotografuoti, na, bet nerandu tam laiko. Be to, kiek turim laisvo laiko, dar nuo daugelio daugelio aplinkybių priklauso. Vieni, pvz., uždaro darbo kabineto duris ir pamiršta darbą iki kito ryto. Kiti ir po darbo priversti dirbti, tobulintis. Na, bet čia jau visai į lankas, nebe į temą. Neverta toliau nei gilintis
Vadinas tas fotografavimas nėra toks jau ir svarbus Juk normalu, kad vieni dalykai įdomiau, svarbiau už kitus, kad ir kaip kartais kažko norėtus...