Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 22:46)
Mano pasvarstymas, kad geriau visai nekoreguoti nei bet kaip koreguoti, irgi ne kažkam asmeniškai buvo skirtas. Bet, mano manymu, ir profesionalaus koregavimo galėtų būti mažiau: fono pataisymai, objektų ištynimai dar tiek to, bet apgamų photoshopiniai pašalinimai, tai jau kažkoks marazmas. Juk tai žmogaus išskirtinis bruožas g.gif O jei sužinočiau, kad kas nors vaikui strazdanas "nuvalė", tai nuoširdžiai pasipiktinčiau rolleyes.gif

"svarbu kad butu tinkama konkursui, ne tik tinkama pagal tema..." (čia citata)
Su tuo visiškai sutinku mirksiukas.gif

Aš spuogus, šašus, visokius įbrėžimus linkusi šalinti. Tai kas pastovu - apgamai, strazdanos - jokiu būdu, nebet paprašo.
Papildyta:
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 11, 22:46)
Niekas ir nesiteisina, ir man dėl nieko negėda  biggrin.gif Tiesiog visi mes skirtingi, visų apsukos, taip sakant, skiriasi. Tik pagirtina, kad visur spėjat  thumbup.gif
Norėčiau ir aš geriau fotografuoti, na, bet nerandu tam laiko. Be to, kiek turim laisvo laiko, dar nuo daugelio daugelio aplinkybių priklauso. Vieni, pvz., uždaro darbo kabineto duris ir pamiršta darbą iki kito ryto. Kiti ir po darbo priversti dirbti, tobulintis. Na, bet čia jau visai į lankas, nebe į temą. Neverta toliau nei gilintis  irnesakyk.gif

Vadinas tas fotografavimas nėra toks jau ir svarbus smile.gif Juk normalu, kad vieni dalykai įdomiau, svarbiau už kitus, kad ir kaip kartais kažko norėtus...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif didzioji dauguma is cia komentuojanciu nariu tikrai nesveikos biggrin.gif atsirado didziosios SAVO tiesos zinoves. Vienai vaikiukas su pedkelnem uzkliuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif kitos gincijasi del nuotrauku kokybes ,fotoaparatu biggrin.gif kur jau savaime aisku,kad buitine foto ir *fotosesijos* (as nekalbu apie paciu darytas su profesionalia technika) yra absoliuciai skirtingos ir net nelyginamos. Bet zmones tai mato ir sprendzia uz ka balsuoti. Vienos jau naglai tyciojasi ir poto dar murma,kad zmones *nesugeba priimti kritikos*.gal cia nuo motinystes jums taip susisuka? ar nuo sedejmo namuose ? kita meta nuorodas ,uzvelia kazka ir laukia kol dar kokia piranija sumenkins jei nepatikusi vaikiuka g.gif oi .......ne vaikiuka............kalbat juk tik apie *nuotraukas* lotuliukas.gif ekspertes nusprendzia ir kuri foto verta dalyvauti,kuri ne..kiekybes,kokybes,sviesos trukumai....kam det *tokia* ar *kitokia* nuotrauka...oi bobos,bobos schmoll.gif schmoll.gif kokia is jusu komisija lotuliukas.gif patiko-balsuojat..ne- nuo kompo zygiuojat lotuliukas.gif ..taip tolerantiskai issireiskiat,kad ir apie ta vaikiuka *broliuka suvalgiusi* *pjukla 8*....izeidnejat ,pasityciojat ir dar sakot ismokt priimti kritika... as pasakyciau daugiau,bet ka jau cia su jumis kalbeti .juk jus visada teisios,gincysites iki paskutiniuju ir liksit su savo tiesa,nes tokios protingos,kad nesugebta apmastyt *gal as neteisi*. lotuliukas.gif :lotuliukas..
PS. JEI KA NORS IZEIDZIAU.............ISMOKIT PRIIMT KRITIKA..IR SUSITAIKYKIT SU TUO,KAD PAKOMENTAVAI IR BUSI KRITIKUOJAMAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile2010 @ 2011 02 12, 00:07)

Turbūt jūsų įdėtą į konkursą nuotrauką kažkas sukritikavo irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 12 vasario 2011 - 00:26
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 12, 00:25)
Turbūt jūsų įdėtą į konkursą nuotrauką kažkas sukritikavo irnesakyk.gif

tai, kad čia nereikia asmeninio sukritikavimo, jau vien paskaičius temą plaukai šiaušiasi kokios kai kurios netaktiškos schmoll.gif

kiekvienai mamai savas vaikutis pats pačiausias, o čia kaip pažeria "komplimentų" blink.gif

ir iš viso, konkursuose nei vieną kartą nebuvo rašyta, kad dėti tik kokybiškas foto ar pan. Todėl savo nuomonę galit pasilaikyti sau. Yra temos tam skirtos, eikit ir gilinkitės.

sėkmės konkurse visoms 4u.gif
Atsakyti
o reikia taisyklės,kad konkursui reikia,konkurso vertos foto? blink.gif man rodos elementaru doh.gif dar kokybė ne tiek peikiama,kiek netinkamos konkursui nuotraukos,ne VAIKAI schmoll.gif peikiami tėvai,vaikai nekalti,kad juos tokius įdeda viešai schmoll.gif ir iš viso kai esi jautrus nereiktų dalyvauti tokiuose konkursuose,nes nori nenori tave vis tiek pakomentuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 12, 10:33)

ir iš viso, konkursuose nei vieną kartą nebuvo rašyta, kad dėti tik kokybiškas foto ar pan. Todėl savo nuomonę galit pasilaikyti sau. Yra temos tam skirtos, eikit ir gilinkitės.

Vertėtu bendras fotokonkursų taisykles pasiskaityti ax.gif Vienas iš punktų:

"4. Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos, nekeliančios neigiamų emocijų. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete. "

http://www.supermama...showtopic=21784
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 12 vasario 2011 - 10:12
viską labai gerai suprantu, bet man atrodo galima ir švelniau išsakyti savo numonę apie nepatikusią foto. Visokie "brolį suvalgė", "pjūklas" ir pan. Čia jau ne foto menkinama, o pati komentatorė parodo savo lygį.

Valerija, o apibrėžta kokia ta kokybė turi būti?
baisu skaityti ir tiek, daugiau pagarbos viena kitai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 12 vasario 2011 - 10:14
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 12, 10:12)
viską labai gerai suprantu, bet man atrodo galima ir švelniau išsakyti savo numonę apie nepatikusią foto. Visokie "brolį suvalgė", "pjūklas" ir pan. Čia jau ne foto menkinama, o pati komentatorė parodo savo lygį.

nepykit,bet negaliu nepaklausti,o kokį lygį parodo tėvai,įkeldami savo vaiko tokią foto? g.gif kur pagarba pačiam kūdikiui ir pačiam sau,juk manau daugelis supranta,kad tos foto sukels neigiamas emocijas ir komentarus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 12, 10:14)
nepykit,bet negaliu nepaklausti,o kokį lygį parodo tėvai,įkeldami savo vaiko tokią foto? g.gif kur pagarba pačiam kūdikiui ir pačiam sau,juk manau daugelis supranta,kad tos foto sukels neigiamas emocijas ir komentarus doh.gif

bet jeigu moderatorė patvirtina tokias foto, vadinasi jos tinkiamos smile.gif
ir ne mums spręsti kodėl tėvai deda tokias foto. Gal jiems gražu, miela tokios akimirkos smile.gif

viskas, pasisakiau...
gyvenkime draugiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 12 vasario 2011 - 10:29
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 12, 10:28)
bet jeigu moderatorė patvirtina tokias foto, vadinasi jos tinkiamos smile.gif
ir ne mums spręsti kodėl tėvai deda tokias foto. Gal jiems gražu, miela tokios akimirkos smile.gif

viskas, pasisakiau...
gyvenkime draugiškai 4u.gif

užjaučiu Rustę.. 4u.gif jau įsivaizduoju kas būtų jei netvirtintų kokios foto doh.gif aš manau mielos tėvams tos foto,juk kiekvienam savas gražiausias,bet jei visi kaip susitarę peikia foto,ne geriau ją pakeisti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 12, 10:33)
bet jei visi kaip susitarę peikia foto,ne geriau ją pakeisti? ax.gif

čia tai žinoma sutinku mirksiukas.gif
gal blogai išsireiškiau pradžioje. Norėjau pasakyti, kad šiek tiek taktiškumo nepamaišys. Niu negi smagu šitaip varyti iš visos širdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 21:19)
Taigi ta foto tik apkirpta. Tas leidžiama.
Mano manymu ji ant stalo.

ir as manau,kad ten stalas, daili foto smile.gif
Atsakyti