Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 21:22)
Ir aš kažkada vieno kambario bute gyvenau, o apie photoshop'o egzistavimą net neįtariau. Ir foto konkursuose nedalyvavau.

O aš gyvenu vieno kambario bute, photoshopu geriausiu atveju apkirpti, sumažinti ir minimaliai pakoreguoti moku, bet konkurse dalyvauju lotuliukas.gif
Kad nesimatytų pataisymų įvairiomis programomis reikia mokėti gerai jomis dirbti, o jei matosi kad "nezgrabnai" pakoreguota, tai tada jau geriau visai nieko nedaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 22:36)
Kad nesimatytų pataisymų įvairiomis programomis reikia mokėti gerai jomis dirbti, o jei matosi kad "nezgrabnai" pakoreguota, tai tada jau geriau visai nieko nedaryti mirksiukas.gif

Tikrai verta pasimokinti 'zgrabnai' ka nors daryti. juk mes moterys, turim buti kruopscios, tvarkingos, gabios, imlios, protingos ir t.t. juk musu vaikai i mus lygiuojasi. koks cia pasiteisinimas? jei kitiems tai imanoma, tai kodel kazkam ne?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 21:42)
Tikrai verta pasimokinti 'zgrabnai' ka nors daryti. juk mes moterys, turim buti kruopscios, tvarkingos, gabios, imlios, protingos ir t.t. juk musu vaikai i mus lygiuojasi. koks cia pasiteisinimas? jei kitiems tai imanoma, tai kodel kazkam ne?

Ne visais atvejais tas tinka. Reikia dar turėti pavyzdį, turėti, kas pamoko. Nes iš vienos teorijos nelabai ką teišmoksi. Nors, gal ir išmoksi, bet užims trigubai ar keliagubai daugiau laiko. O turint vaikus, vyrą, nuolatinį darbą to laisvo laiko kaip ir nebelieka. Ir nereikia to bla bla bla, kad norint viską galima suspėti. Gal ir suspėja tos, kurios turi šalia pagalbininkus.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 21:42)

Aš turbūt kažkaip ne taip išsireiškiau, jei atrodo, kad dėl kažko teisinausi g.gif Tiek, kiek moku dirbti su photoshopu, man pilnai užtenka. Mokytis kažkokių subtilybių neturiu jokio poreikio, nes apskritai nemėgstu taisyti savo nuotraukų - kokia pavyksta, tokią ir turiu. Jei turiu tinkamą konkursui be kažkokių ypatingų patobulinimų - dalyvauju, jei ne - tai ne. Jeigu kitos dalyvės puikiai pakoreguoja nuotraukas, kad to net neįtarsi, tai valio.
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 22:36)
jau geriau visai nieko nedaryti mirksiukas.gif

nu va sitas blush2.gif
as cia ne asmeniskai tau, apskritai cia toks pamokslas 4u.gif

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 23:29)
apskritai nemėgstu taisyti savo nuotraukų - kokia pavyksta, tokią ir turiu. Jei turiu tinkamą konkursui be kažkokių ypatingų patobulinimų - dalyvauju, jei ne - tai ne.

thumbup.gif
svarbu kad butu tinkama konkursui, ne tik tinkama pagal tema...

o as megstu pacackinti. Nu, kaip makijaza i zmones eidama pasidarau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 11 vasario 2011 - 22:36
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 11, 22:08)
Ne visais atvejais tas tinka. Reikia dar turėti pavyzdį, turėti, kas pamoko. Nes iš vienos teorijos nelabai ką teišmoksi. Nors, gal ir išmoksi, bet užims trigubai ar keliagubai daugiau laiko. O turint vaikus, vyrą, nuolatinį darbą to laisvo laiko kaip ir nebelieka. Ir nereikia to bla bla bla, kad norint viską galima suspėti. Gal ir suspėja tos, kurios turi šalia pagalbininkus.

Reikia turėti noro, tada ir laiko atsiras. Manęs niekas nemokino, jokių kursų nelankiau.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 23:36)
Reikia turėti noro, tada ir laiko atsiras. Manęs niekas nemokino, jokių kursų nelankiau.

drinks_cheers.gif
ir vyras, ir nuolatinis darbas, ir vaikai, ir kambariu net 3, kuriuos reikia tvarkyti ,o dar virtuve, laiptine ir prieskambaris, 6 arai kiemo, kur ziema kasti sniega reikia, vasara zole pjauti... nu bet nuotraukas tikrai negeda rodyti ir juo labiau teisintis, kad neturiu kada siuksliu is kadro patraukti ar su programom dirbti pasimokyt...
Atsakyti
Mano pasvarstymas, kad geriau visai nekoreguoti nei bet kaip koreguoti, irgi ne kažkam asmeniškai buvo skirtas. Bet, mano manymu, ir profesionalaus koregavimo galėtų būti mažiau: fono pataisymai, objektų ištynimai dar tiek to, bet apgamų photoshopiniai pašalinimai, tai jau kažkoks marazmas. Juk tai žmogaus išskirtinis bruožas g.gif O jei sužinočiau, kad kas nors vaikui strazdanas "nuvalė", tai nuoširdžiai pasipiktinčiau rolleyes.gif

"svarbu kad butu tinkama konkursui, ne tik tinkama pagal tema..." (čia citata)
Su tuo visiškai sutinku mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 11 vasario 2011 - 22:48
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 22:41)
drinks_cheers.gif
ir vyras, ir nuolatinis darbas, ir vaikai, ir kambariu net 3, kuriuos reikia tvarkyti ,o dar virtuve, laiptine ir prieskambaris, 6 arai kiemo, kur ziema kasti sniega reikia, vasara zole pjauti... nu bet nuotraukas tikrai negeda rodyti ir juo labiau teisintis, kad neturiu kada siuksliu is kadro patraukti ar su programom dirbti pasimokyt...

Niekas ir nesiteisina, ir man dėl nieko negėda biggrin.gif Tiesiog visi mes skirtingi, visų apsukos, taip sakant, skiriasi. Tik pagirtina, kad visur spėjat thumbup.gif
Norėčiau ir aš geriau fotografuoti, na, bet nerandu tam laiko. Be to, kiek turim laisvo laiko, dar nuo daugelio daugelio aplinkybių priklauso. Vieni, pvz., uždaro darbo kabineto duris ir pamiršta darbą iki kito ryto. Kiti ir po darbo priversti dirbti, tobulintis. Na, bet čia jau visai į lankas, nebe į temą. Neverta toliau nei gilintis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurmila: 11 vasario 2011 - 22:49
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 15:33)
Ne, nu rimtai jau cia kaip uzstrigus plokstele. Jau moderatore viska pratryne, tai nebeteskite! Nebediskutuoite toliau!
Nebegaliu jau skaityti daugiau tu sapalioniu. nu galu gale,  doh.gif

biggrin.gif parvelku man taikytus žodžius - na galų gale, pastarieji puslapiai ne foto aptarimas, o pasiaiškinimas ko kam reikia, kad pasigilintų į foto meną cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 11 vasario 2011 - 22:54
O man pasirodė, kad šįkart diskutuojam apie tai, kokios nuotraukos gražesnės, o kokios ne taip patinka ax.gif Ar būtina visada tik apie konkrečias šio konkurso nuotraukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 11 vasario 2011 - 23:00
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 11, 23:53)
biggrin.gif parvelku man taikytus žodžius -na galų gale, pastarieji puslapiai ne foto aptarimas, o pasiaiškinimas ko kam reikia, kad pasigilintų į foto meną  cool.gif

Nereikejo taip isizeisti 4u.gif ir tu zodziu cia visur valkioti. tema juk pakeitem - ne apie fotikus kalbame ax.gif
Atsakyti