Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 16:31)
Dėl pašalintų objektų aplink berniuką su sausainiuku, tai tikrai nuotrauka iškart gražesnė, bet turbūt ne kiekvienas mokėtų taip padaryti, kad nesimatytų, jog koreguota. O jei matysis koregavimas, administratorės turbūt nepaglostytų, nors taisyklės šiuo aspektu ir labai slidžios - pridėt negalima, o apie pašalinimą neužsimenama g.gif
O mergaitės su žirniu, nesupykit, man originali nuotrauka gražesnė. Mano akimis užtenka ten to ryškumo. Man joje mergaitė šiek tiek per daug maivosi blush2.gif Tik dėl to ji nėra man patinkančių sąraše. Prie kokybės tikrai nedrįsčiau kabinėtis mirksiukas.gif

Taigi ta foto tik apkirpta. Tas leidžiama.

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 20:12)
g.gif Kažkoks nesusipratimas su šita nuotrauka.
Mažoje visai graži ta dalis, kur mergaitė su kočėlu tešlą kočioja, o toje kur išdidinus rodo, meduolių tešla ant grindų tikrai nesižiūri schmoll.gif

Mano manymu ji ant stalo.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 11, 20:06)
O galima koliazus deti? Ateiciai zinot biggrin.gif Kazkodel isivaizdavau, kad negalima smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 11, 20:08)
negalima man atrodo  g.gif

negalima, todėl ir nepatvirtinau. narė įdėjo kitą foto.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 20:19)
Mano manymu ji ant stalo.

Jūsų mintis logiškesnė, bet vaikas ant stalo irgi nesižiūri ax.gif
Atsakyti
Man ta su svogūnai smagi smile.gif O kad plauti ar neplauti - koks skirtumas? Mes laime daug ko neplaudavom, o tiesiai iš daržo į burną - gyvi iki šiol...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 20:19)
Taigi ta foto tik apkirpta. Tas leidžiama.

Na ne, Lašeli, ne tik apkirpta. Kitaip kaip gi atsirado žolė ten, kur prieš tai buvo mamos kojos? O tas, kaip suprantu, nėra leidžiama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 11, 20:30)
Na ne, Lašeli, ne tik apkirpta. Kitaip kaip gi atsirado žolė ten, kur prieš tai buvo mamos kojos? O tas, kaip suprantu, nėra leidžiama? g.gif

Na gal... Neįsižiūrėjau. Bet visai pakaktų ją tiesiog apkirpt, manau vaizdas iškart taptų geresnis. Nors man ir dabar neblogas.

Tikrai paklonuota, neatkreipiau dėmesio iki tol. Nesinori parsisiuntinėt svetimų foto į savo kompą, bet tikrai pakaktų ir šiek tiek stipriau kadruot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 11 vasario 2011 - 20:36
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 20:34)
Bet visai pakaktų ją tiesiog apkirpt, manau vaizdas iškart taptų geresnis.

drinks_cheers.gif Paprasta ir efektas visai kitoks.
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 11, 21:30)

taip ten ne tik apkirpta, bet ir siek tiek paklonuota. nemanau, kad del to butu nuotrauka netinkama. pamenu, kai Boch konkursas buvo ir ta mergyte su katinu labai daug diskusiju sukele, nes buvo salintas seselis nuo blykstes. Ruste leido jai dalyvauti, nes ne esminis objektas idetas, o tik patobulinta del geresnio vaizdo. manau cia butu panasus atvejis. tiesiog mano nuomone tokia, kad norint rezultato, reikalingos pastangos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 11 vasario 2011 - 20:58
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 20:57)
tik patobulinta del geresnio vaizdo. manau cia butu  panasus atvejis. tiesiog mano nuomone tokia, kad norint rezultato, reikalingos pastangos.

o ką daryti toms, kurios vieno kambario bute gyvena ir photoshop'u nemoka naudotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 20:12)
g.gif Kažkoks nesusipratimas su šita nuotrauka.
Mažoje visai graži ta dalis, kur mergaitė su kočėlu tešlą kočioja, o toje kur išdidinus rodo, meduolių tešla ant grindų tikrai nesižiūri schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi grazios tos mazytes
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 11, 22:08)
o ką daryti toms, kurios vieno kambario bute gyvena ir photoshop'u nemoka naudotis  verysad.gif

mokytis bigsmile.gif
dar karta pasikartosiu: rezultato be pastangu nebuna!!!
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 11, 21:08)
o ką daryti toms, kurios vieno kambario bute gyvena ir photoshop'u nemoka naudotis  verysad.gif

Ir aš kažkada vieno kambario bute gyvenau, o apie photoshop'o egzistavimą net neįtariau. Ir foto konkursuose nedalyvavau.
Atsakyti