QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 16:31)
Dėl pašalintų objektų aplink berniuką su sausainiuku, tai tikrai nuotrauka iškart gražesnė, bet turbūt ne kiekvienas mokėtų taip padaryti, kad nesimatytų, jog koreguota. O jei matysis koregavimas, administratorės turbūt nepaglostytų, nors taisyklės šiuo aspektu ir labai slidžios - pridėt negalima, o apie pašalinimą neužsimenama
O mergaitės su žirniu, nesupykit, man originali nuotrauka gražesnė. Mano akimis užtenka ten to ryškumo. Man joje mergaitė šiek tiek per daug maivosi Tik dėl to ji nėra man patinkančių sąraše. Prie kokybės tikrai nedrįsčiau kabinėtis
O mergaitės su žirniu, nesupykit, man originali nuotrauka gražesnė. Mano akimis užtenka ten to ryškumo. Man joje mergaitė šiek tiek per daug maivosi Tik dėl to ji nėra man patinkančių sąraše. Prie kokybės tikrai nedrįsčiau kabinėtis
Taigi ta foto tik apkirpta. Tas leidžiama.
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 20:12)
Kažkoks nesusipratimas su šita nuotrauka.
Mažoje visai graži ta dalis, kur mergaitė su kočėlu tešlą kočioja, o toje kur išdidinus rodo, meduolių tešla ant grindų tikrai nesižiūri
Mažoje visai graži ta dalis, kur mergaitė su kočėlu tešlą kočioja, o toje kur išdidinus rodo, meduolių tešla ant grindų tikrai nesižiūri
Mano manymu ji ant stalo.