Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(grange @ 2011 02 11, 18:19)
nu tai jei yra tarp visų foto - dalyvauja, jei stovi prie nepatvirtintų - ne.

aisku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 02 11, 16:21)

tik neišsiduok kuri foto cool.gif o jei tarp nepatvirtintų stovi,tai arba Rustė dar nepatvirtino, arba kažkas tai foto negerai, netinka, todėl reikia pakeist.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 11, 18:24)
tik neišsiduok kuri foto  cool.gif  o jei tarp nepatvirtintų stovi,tai arba Rustė dar nepatvirtino, arba kažkas tai foto negerai, netinka, todėl reikia pakeist.

tai jau paskaiciau, patvirtinimas gali trukti ir 2-3 dienas
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 11, 16:03)
Buvo teigiama čia, kad sulietas fonas tik veidrodiniuose - prašom jums foto: vadinasi geru veidrodiniu fotiku  daryta nuotrauka - ar ji verta dėmesio ax.gif Man pvz. čia žymiai gražiau būtų, jei nebūtų kadre moters su kūdikiu ir tų nuogų jos kojų  ax.gif
user posted image
Ir toliau diskutuosime apie tai, kad be gero fotiko neina padaryt geru kadru ...ar kad būtų gera foto pirmiausiai reikia fotografuojančio žmogaus su gera idėja  smile.gif
user posted image
Jei priekabiauti prie lėkštės tuštumo nuotraukoje mergaitė su meškiuku, tada šiame kadre mama irgi duoda tuščią šaukštą, nes nesimato ar jame kas yra hihihi.gif Graži foto  4u.gif
user posted image

Graži, ryški foto - patraukia dėmesį, bet kažko jai mano nuomone trūksta g.gif 
user posted image

Geri kaadrai ir be veidrodinio iseina, bet su juo vaizdas butu dar geresnis ir ryskesnis. O ta nuotrauka ryski man jau siek tiek per rysku ir nenaturelu. Beje man issiterlioje vaikai konkursuose nesiziuri schmoll.gif . Mano favoritai vis viena liko tie patys. Berniukas su obuoliais, kita ta su pomidorais ir berniukas su paprika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 14:45)
Simpatiška terlė smile.gif

Labai, gal net balsuosiu, nes grūdėtą taip pat dievinu biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif kol kas jei neatsiras kitų balsai mano būtų:
user posted image
user posted image
user posted image arba user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 02 11, 17:28)
tai jau paskaiciau, patvirtinimas gali trukti ir 2-3 dienas

paprastai trunka 2-3h. na naktį irgi miegu, nesėdžiu čia ištisai.

nebent išvažiuočiau kur, ar kokia liga vaikus užkluptų. tvirtinu foto gana dažnai, ir turiu padėjėjų moderatoruų, krios irgi gali patvirtinti už mane wink.gif
Atsakyti
Iš naujų šita labai smagi:

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 11 vasario 2011 - 18:41
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 11, 18:41)
Iš naujų šita labai smagi:

user posted image

thumbup.gif

wub.gif tikrai graži - matyt ką tik patvirtino, nes neseniai dar nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 02 11, 19:04)
paprastai trunka 2-3h. na naktį irgi miegu, nesėdžiu čia ištisai.

nebent išvažiuočiau kur, ar kokia liga vaikus užkluptų. tvirtinu foto gana dažnai, ir turiu padėjėjų moderatoruų, krios irgi gali patvirtinti už mane wink.gif

Aciu mes patvirtinti thumbup.gif
Atsakyti
Viena graži, dvi fe atsirado smile.gif su svogūnais man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 11, 18:51)
su svogūnais man patiko  smile.gif

O man pirma mintis kilo, kad reiktų daržoves nuplaut...
Atsakyti